Ilmastouskonto on erityisen vaarallinen meidän leveysasteillamme

Valitettavasti tämä ilmastouskonto on erityisen vaarallinen yhteiskunnallinen ilmiö meidän leveysasteillamme.

Maailman johtavat astrofyysikot Isossa Britanniassa ovat nyt saattaneet löytää ensimmäistä kertaa matemaattiset keinot ennustaa auringonpilkkuaktiivisuutta luotettavasti. He ovat jakaneet mallinsa nyt tutkijayhteisölle koko maailmassa. Nyt he ennustavat auringon uinahtavan Suureen Minimiin (Grand Minimumiin) 2020 alkaen ja periodi kestää 2053 asti.

Edellinen Grand Minimum, joka on nimitetty noin sata vuotta sitten eläneen Maunderin pariskunnan mukaan Maunderin minimiksi, vaikutti 1600-luvun jälkipuoliskolla. 1695-7 suomalaisia kuoli 30 % koko väestöstä.

Kuvitelkaa, että meitä kuolisi parin seuraavan vuoden aikana 100 000 sijasta kaksi miljoonaa.

Suvivirsi muuten julkaistiin ensimmäistä kertaa virsikirjassa 1695. Tuonna vuonna tammikuussa tuli kevät ja kesäkuussa talvi.

Tietenkin nykyisen modernin infrastruktuurin ja teollisen elämänmuodon vuoksi haasteet tulevat olemaan paljon pienemmät kuin tuolloin, mutta niihin olisi jo nyt valmistauduttava. Luotettavan Energiahuollon varmistaminen on aivan ratkaisevassa asemassa. Vihreät energiaratkaisut eivät tähän kelpaa.

Northumbrian yliopiston professori Valentina  Zharkova totesi tämän linkietetyn jutun haastattelussa "ihmisen vaikutuksen ilmastoon olevan aivan olematon verrattuna auringon vaikutukseen. Silloin, kun napa-alueet maassa ovat sulaneet niin on käynyt myös Marsissa ja Jupiterissa on ollut myrskyjä enemmän viimeisen vuosikymmenen aikana kuin koskaan aiemmin".

Zharkova jatkoi: "Minä hyväksyn, että meidän tulee vähentää riippuvuuttamme fossiilisista energioista ja vähentää saastumista niin paljon kuin mahdollista, mutta ilmastomallit, joita on käytetty tämän politiikan tukemiseen ovat virheellisiä."

http://www.chroniclelive.co.uk/business/business-news/mini-ice-age-could…

 

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu