Suomi joutuu eroamaan EU:sta

Suomi on toteuttanut EU:n 2020 uusiutuvien energioiden tavoitteesta 80 % puulla ja biomassalla. Nyt näyttää vahvasti siltä, että puuta ei enää tulevaisuudessa voida laskea uusiutuvaksi energiaksi, koska ympäristöjärjestöt ovat näin päättäneet.

Tässä linkitetyssä Deutsche Wellen jutussa kerrotaan, kuinka Brexitin myötä EU:n ilmasto- ja energiapolitiikka on joutunut kaaokseen. Jutussa myös kerrotaan Oxfamin ympäristöaktivistin Marc-Olivier Hermanin kantaa Suomen EU:n ilmasto- ja energiapolitiikan kivijalkaan eli metsänieluun.

http://www.dw.com/en/brexit-makes-it-harder-to-dole-out-eu-climate-burde…

Herman tyrmää metsänielun "kikkaina", jos puuta korjataan. Tämä "kikka" on hylättävä, jotta EU:n ilmastopolitiikka on uskottavaa.  

Nyt EU:n komissio tuli ulos päästökaupan ulkopuolisesta taakanjaosta EU:n toimeenpannessa Pariisin sopimusta. Suomen pitäisi vähentää päästökaupan ulkopuolisia päästöjä 39 % 2005 tasosta. Se tarkoittaa todella ankeita aikoja Suomen liikenteelle, maataloudelle ja asuntojen lämmitykselle. Tulee vilu ja nälkä. Ulkomaille pääsemme vielä pakenemaan, koska lentoliikenne on Pariisin sopimuksen ulkopuolella.

Tämä uusi 39 % tavoite tulee saavuttaa  ilman, että voimme enää laskea metsänielun varaan. Puun ja biomassan käyttö energian tuotannossa ja kulutuksessa on ollut se perusta, jolla Suomi aikoi toimeenpanna Pariisin sopimuksen.

EU (Jyrki Katainen) asettaa nyt Suomelle lakiin perustuvan velvoitteen tuhota itsensä.

Nyt meidän tulee toimeenpanna Pariisin sopimus aurinko- ja tuulienergialla ja mieluiten ilman ydinvoimaa, jos ympäristöjärjestöt saisivat vielä päättää meidän ydinvoimaohjelmasta. Se tulee toteuttaa kuten Suomen luonnonsuojeluliiton Hanna Aho on todennut uudenlaisella "holistisella ajattelulla" (=tuuli- ja aurinkoenergia), vaikka niillä ei kyetä päästöjä vähentämään lainkaan, koska niiden tuottamaa ajan funktiona heiluvaa sähköä ei kyetä varastoimaan.

Ilmasto- ja energiapolitiikkaa on suunniteltu ja toteutettu konsensushengessä ja viimeistään SSS/SOS-hallituksen myötä myös persut saatiin siihen sitoutettua. Edellinen Stubbin johtama hallitus, jossa Antti Rinne toimi valtionvarainministerinä antoi 2015 keväällä meidän onnettoman ilmastolupauksen osana EU:n lupausta.

EU on viimeisellä rannalla. Se joko heittää kelvottomat vihreät ajatuksensa ulos ikkunasta tai sitten Suomen on pakko erota EU:sta.

Olen kaiken tämän kirjoittanut ja ennustanut 2015 julkaistussa median vaientamassa kirjassani "Vihreä Valhe – Valheen Sysimustat Juuret, Sen Salakavalat Lonkerot ja Murheelliset Seuraukset" (Auditorium).

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu