BBC ja ilmastonmuutos – Kolmoispetos

Englantilainen ympäristöjournalisti Christopher Booker on julkaissut Margaret Thatcherin entisen valtionvarainministerin Nigel Lawsonin johtaman the Global Warming Policy Foundationin sivuilla massiiviseen todistusaineistoon perustuvan blogini otsikon mukaisen raportin BBC:n ilmastonmuutokseen liittyvästä kymmeniä vuosia jatkuneesta virheellisestä ja jopa petoksellisesta uutisoinnista. http://www.thegwpf.org/images/stories/gwpf-reports/booker-bbc.pdf

BBC:n politiikkana on ollut tieten tahtoen pelotella ihmisiä, jotta he hyväksyisivät paremmin ilmastopolitiikan massiiviset yhteiskunnalliset kustannukset kannettavaksi. BBC on myös systemaattisesti vähätellyt näitä massiivisia kustannuksia. Raporttia lukiessa tulee väkisin mieleen Göbbelsin maksiimi, jonka mukaan ”mitä suurempi valhe sitä vaikeampi sitä on kumota”.

Esipuheen raporttiin on kirjoittanut jo vuonna 2011 kuollut Sir Antony Jay, joka toimi BBC:n journalistina 1950- ja 1960-luvuilla.

Raportti antaa hyvin surullisen ja ankean kuvan länsimaisen journalismin lippulaivan eetoksesta ja sisällä vallitsevasta punavihreästä ideologisesta asenteellisuudesta, jolla on ollut valtava vaikutus tiedonvälitykseen ympäri maailmaa mukaan lukien meidän Yleisradiomme uutisointi ja ohjelmien hankintapolitiikka. http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220929-ylen-david-livingstone-dokumentti-valheellinen

BBC:n valhekampanjoinnilla on ollut myös massiivinen vaikutus kansainväliseen ympäristöpolitiikkaan ja solmittuihin ympäristösopimuksiin, joita BBC on ajanut kuin käärmettä pyssyyn.

”Liberaalin” eliitin hallitsema julkinen sana on BBC:n esimerkillä ja johdolla luonut myytit yksituumaisesta tieteestä ja maapallon tuhon enteistä valheellisin keinoin. Loppu tulemana me rämmimme syvällä taloudellisessa ahdingossa ja keskusteluilmapiirissä, jossa maamme hyvinvoinnin selkäranka eli teollisuus ja sen edut ovat julistettu kiroukseen.

Sanan liberaalin laitoin lainausmerkkeihin, koska itsensä liberaaleiksi julistaneet ihmiset eivät voi sietää eivätkä sallia vastakkaisia mielipiteitä maahanmuutosta, ympäristöstä, transsukupuolisuudesta, homoudesta, ilmastonmuutoksesta ja Israelin valtion politiikasta, vaikka perustelut olisivat mielipiteelle moitteettomat ja jopa poliittisesti korrektit.

Meidän on ihan turha tämän raportin jälkeen nauraa venäläisten valtiollisten TV-kanavien propagandalle, kun oma pesä on näin perusteellisesti saastunut.

YLE on viime vuoden aikana tehnyt paljon mainekampanjointia ja julkaissut itsekehuvia filminpätkiä YLE:n uutistoimituksen ja yksittäisten toimittajien jopa sankarimaisesta pienen ihmisen puolella olosta. Suomalainen julkinen sana on pitkälti yhtynyt kuoroon ja uutisoinut kärkkäästi kaikki ulkomaiset ja kotimaiset tutkimukset suomalaisen kovin yksiäänisen lehdistön lahjomattomuudesta ja luotettavuudesta, vaikka sama BBC:tä runteleva tauti on tarttunut jo kauan sitten myös Suomessa suurimpaan osaan toimittajakunnastamme.

Lopuksi vinkkinä niille kansanedustajille, jotka istuvat YLE:n hallintoneuvostossa – mutta myös YLE-veromannan ulkopuolella kärvistelevälle median toimijoille -, että erityisesti he lukisivat Sir Antony Jay’n esipuheen. Siinä on nimittäin erittäin hyvät tasapainoiset ehdotukset BBC:n sekä YLE:n roolin pienentämiselle suomalaisessa yhteiskunnassa.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu