Hävetkää HS ja YLE

Ennustin oikein, että Rust Beltiltä pamahtaa. Obaman ympäristö- ja energiapolitiikka sekä Bill Clintonin Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus NAFTA aiheuttivat sen, että työläiset hylkäsivät punavihreät clintoniitit.

Demokraatit pitivät palomuurina MIchigania ja Wisconsinia ja Clintonska ei viitsinyt edes käydä Wisconsinissa. Eihän ne Wisconsinin työläiset ole tämän uuden ajan näkijöitä ja tekijöitä tässä zero-growth vihermaailmassa. Ne ovat sellaisia "basket of deplorables" (surkea ihmisjoukko) tapaisia surkimuksia. Tämän "basket of deplorables" sammakon suusta päästäminen oli suurin Clintonskan punavihreän kampanjan virhe. Se paljasti eliitin suhtautumisen tavallisiin työtä tekeviin ihmisiin.

Tämäkään ei riittänyt, vaan tavalliset Trumpin kannattajat leimattiin surutta ku klux klanilaisiksi, natseiksi, rasisteiksi ja ties miksi.

Kun tätä kirjoitan, on CNN:llä tieto, että Hillary Clinton ei suostu myöntämään tappiotaan. Hän sanoi yhdistävänsä maan presidenttinä, mutta nyt tappion kärsineenä ei ole enää yhdistämisprojektissa mukana. Valtamediat ovat hiljaa, mutta tavallinen kansa puhisee kiukkua, koska jos Trump ei olisi vastaavassa kohdassa myöntänyt tappiota, huuto ja mekastus valtamediassa olisi valtava.

Tämä kristallipalloon kurkistusjuttuni julkaistiin viime lauantaina, kun mielipidetiedustelut ennustivat Clintonille 46-42 voittoa. Mediapoliittinen eliitti pyrki myös likaisin keinoin "tiedettä" hyväksi käyttämällä väittää, että Brexit ei voi toistua USA:ssa.  http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225577-valtamedia-romahtamas… Ne ennustivat sitä aivan loppuun asti jopa niin, että eilen galluppien sanottiin notkahtaneen Clintonille edulliseen suuntaan.

Mm. sosiaalidemokraattien tulisi nyt vakavasti miettiä näitä ympäristö- ja energia-asioita uusiksi ja ottaa järki käteen. Saas nähdä onko siihen kykyä. Voipi olla, että turha on toivo?

Tuo kristallipalloennustukseni keikkui pitkään Uuden Suomen blogin ykkösluettuna juttuna.

Hävetkää HS ja YLE. Olette osallistuneet mediapoliittisen eliitin hölmöimmästä hölmöimpään parjauskampanjaan osana läntisen maailman "liberaalin" valtamedian yhteistä kuoroa. Nyt tuli kuonoon oikein isän kädestä.

Myös Matias Turkkila näki oikein, mitä oli tuleva. https://blogit.perussuomalaiset.fi/matias-turkkila/hillary-clintonin-nei…

 

MikkoPaunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu