Helsingin läpimätä Opetusvirasto

Salapoliisityömme, joka paljastaa Helsingin Opetusviraston läpimädän virastokulttuuriin ja sinne pesiytyneen mielivaltaisen ja huonon johtamisen julkaistaan 17.10.2016. Poliisi aloittaa tutkinnan Suomen kenties kaikkien aikojen suurimmassa korruptioskandaalissa marraskuun alussa.

http://tuijapaunio.kotisivukone.com/blogi/2016/10/17/13186

Vakavasti sairaan lapsemme puolesta tehtyä päättäjille kohdistettua vetoomusta ja salapoliisiraporttiamme on ladattu kohta 14 000 kertaa.

Mitä ilmeisimmin juuri maamme opettajat latailevat sitä ahkerasti, koska siinä on myös hyvin arkaluontoista yksityiskohtaista tietoa sammutetuin lyhdyin Suomen uuteen peruskoulun opetussuunnitelmaan (OPS) ujutetusta steinerpedagogiikasta.

Linjajohtajat Liisa Pohjolainen (lukiot ja aikuiskoulutus) ja Marjo Kyllönen (perusopetus) ovat rintarinnan huhtikuuhun 2015 asti johtaneet Helsingin koulujen IT-hankintojen ohjausta ja tuoreempaa 2020 luvulle ulottuvaa digiloikkaohjelmaa.

Nyt vangittuna oleva Hannu Suoniemi on ostanut laitteet ja ohjelmat loikkimista varten. Hän on myös istunut samoissa ohjaus- ja työryhmissä Pohjolaisen ja Kyllösen kanssa.

Helsingin opettajien keskuudessa on nyt raivo revennyt ja syystä. http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005053291.html

Liisa Pohjolainen ja Marjo Kyllönen istuvat ja ovat istuneet johtopaikoilla erilaisissa toimikunnissa, ohjaus- ja työryhmissä ja koulutustilaisuuksissa, jotka ohjaavat digiloikkaa ja koulujen IT-hankintoja. Hankintojen ohjaus ja digiloikan johtaminen on ollut mielivaltaista ja satunnaista eilisen Helsingin Sanomien jutun perusteella.

Marjo Kyllösen väitöskirjassa "Tulevaisuuden koulu ja johtaminen" ubiikkiyhteiskunta ja digiloikka ovat väittelijän pedagogisen ideologian vuoksi aivan keskeisellä sijalla.

Tampereen yliopiston rehtori tutkii pyynnöstämme satoja syntaksti- ja lyöntivirheitä sisältävään väitöskirjaan liittyvää tiedevilppiä. Marjo Kyllönen on mainostanut julkisesti saaneensa väitöskirjasta erinomaisen arvosanan. Hän sai tästä väitöskirjastaan 3/5 arvosanan eli kyseessä oli keskinkertainen väitöskirja.

Tampereen yliopiston sisäiset prosessit pettivät pahasti, eikä tälle Tulevaisuuden tutkimuksen alaan kuuluvalle väitöskirjalle olisi koskaan pitänyt myöntää painatuslupaa sen kaikinpuolisen kelvottomuuden vuoksi.

Huhtikuussa 2015 Liisa Pohjolainen nimitetään virastopäälliköksi ja Hannu Suoniemi jatkaa epäiltyä varastamista vuoden 2016 alkuun asti, jolloin Pohjolainen muuttaa Suoniemen virkanimikettä. Tämä päätös ilmeisesti lopetti Suoniemeltä epäillyt "lisätienistit". Pohjolainen on kiistänyt tienneensä mitään Suoniemeen nyt liitetyistä epäillyistä ennen kuin poliisi ilmoitti hänelle tutkinnan alkamisesta marraskuun alussa 2016.

Huhtikuusta 2015 vuoden 2016 alkuun asti Pohjolaisella on virastopäällikkönä rahan käytön suhteen valvontavastuu, joka oli aikaisemmin 2015 eläköityneellä Rauno Jarnilalla.

Olimme kesällä 2014 kirjeitse lähestyneet apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasta (sd), opetuslautakunnan puheenjohtajaa Minerva Krohnia (vihr), kaupunginhallituksen puheenjohtajaa Tatu Rauhamäkeä (kok) ja virastopäällikkö Rauno Jarnilaa (kok), että poikamme jopa hengenvaaraan johtanut 31.10.2013 koulupelosta johtunut karkaaminen olisi tutkittu Opetusviraston sisäisen tarkastuksen toimesta.

Mitään ei tapahtunut eli EVVVK.

Liisa Pohjolainen nimitetään myöhäissyksyllä Helsingin opetus- ja sivistystoimen toimialajohtajaksi.

Ilmeisesti Rauno Jarnilan pitkän virastopäällikkyyden aikana Opetusvirasto rämettyi ja syntyi korruption mahdollistanut suosikkijärjestelmä ja pelon ilmapiiri, josta meidän perhe sai kärsiä kolmen vuoden julman ja  käsittämättömän piinan, jonka maamme oikeusjärjestelmä vieläpä siunasi.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu