Minerva Krohn (vihr) suojelee Helsingin Opetusviraston johtoa?

Helsingin Opetuslautakunnan pj Minerva Krohn (vihr) 25.1.2017 Kuntalehdessä: "Mahdolliset rikokset eivät kuitenkaan ole seurausta huonosta valvonnasta, vaan rikokset vaativat aina rikollisen toimijan."

Onko Minerva unohtanut, että puutteellinen valvonta mahdollistaa rikollisen toiminnan?

http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sivistys/minerva-krohn-opetusviraston-epaselvat-prosessit-saattoivat-edesauttaa-epailtyja-vaarinkaytoksia/

Vaikuttaa hieman siltä, että Minerva Krohn yrittää vapauttaa tällä kommentillaan Helsingin Opetusviraston johdon valvontavastuusta Suomen rikoshistorian kenties suurimmassa korruptioskandaalissa?

Minerva Krohn on pitkään johtanut Helsingin opetuslautakuntaa ja tehnyt tiivistä yhteistyötä Opetusviraston johdon kanssa.

Krohnin nimi on tahriintunut somessa mm. Tapanilan koulun lakkauttamisjupakassa, jossa häntä on somessa syytetty liian likeisestä yhteistyöstä opetuspäällikkö Marjo Kyllösen kanssa.

Marjo Kyllöstä on somessa roimin sanakääntein haukuttu ja on annettu ymmärtää, että Tapanilan koulun lakkautuksen päätöksen perusteluja ja faktoja on vääristelty.  

Kun onnistunut kampanjamme lapsemme puolesta kävi kuumimmillaan, minut heitettiin rivakasti ulos Tulevaisuuden koulu ryhmästä. Perusteena oli, että en halunnut osallistua substanssidebattiin.

Jo 14 000 kertaa ladattu vetoomuksemme sisältää hyvin arkaluontoista erityisesti Marjo Kyllösen väitöskirjasta löytyvää tietoa esoteerikkojen sammutetuin lyhdyin Opetushallituksen uuteen koulujen opetussuunnitelmaan (OPS) ujuttamasta Steinerpedagogiikasta.

http://www.tuijapaunio.kotisivukone.com/blogi/2016/10/17/13186

Olisin mielelläni käynyt substanssidebattia tästä näkökulmasta Tulevaisuuden koulu fb-ryhmässä.

Minerva Krohn tulee tunnetusta teosofiperheestä (Rudolph Steiner oli alunperin Madame Blavatskyn seuraaja eli teosofi). Ehkä siinä oli osasyy sille, etten kyennyt käymään keskustelua esoteerikkojen vyöryttämistä uusista opetuksen täkysanoista kuten ilmiöoppiminen, jaettu johtajuus ja ubiikkiyhteiskunnan digiloikka.

Vs. linjajohtaja Marjo Kyllönen väitöskirjassaan väittää, että Opetuksen uudistaminen OPS:n mukaisesti peruskoulussa edellyttää opettajien vastarinnan murskaamista sekä opettajien autonomian ja pedagogisen vapauden kaventamista.

Minerva Krohnin opetuslautakunnan puheenjohtajuuden aikana Helsingin opetusvirastoon pikkuhiljaa on pesiytynyt laajalti tunnettu pelon ilmapiiri, joka nyt on toivon mukaan loppumassa poliisitutkinnan myötä.

Tapahtuisiko kenties kerrankin niin kuin lasten saduissa ja Hollywood-elokuvissa, että paha saa palkkansa?

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu