Pekka Haavisto "unohtanut" Saksan kestävän kehityksen 9. vertaisarvioinnin

Vihreän liiton jäsen ja lappeenrantalainen kirjastonhoitaja Jussi Salminen oli tuohtunut eilen minulle, kun levittelen "valheita" Pekka Haavistosta ja hänen ilmeisen merkillisestä omnipotenssistaan. Hän postasi väitteidensä tueksi Pekka Haaviston viralliset CV:t.

Jussi Salminen myös tyypilliseen vihreään tapaan syytti minua vihasta, jolla lähes kaikki nykyinen erimielisyys yhteiskunnallisessa keskustelussa kuitataan vihreiden puolelta.  Eri mieliset ovat vain vihaa täynnä olevia halveksunnan ansaitsevia ihmisiä.

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231290-maailmanpankin-varaku…

En ymmärrä, miksi Jussi Salminen postaa Pekka Haaviston nykyiset viralliset CV:t ylimielisessä vastauksessaan minulle. Eihän niissä tietenkään noita yli 8-17 vuoden takaisia tolkuttomuuksia ole.

Tässä muutama tyyppiesimerkki Haaviston tavasta kertoa itsestään.

http://wsds.teriin.org/2005/speakers/pekkahaavisto.htm

https://www.e3g.org/docs/Venice_Meeting_Participant_Biographies.pdf

http://www.afes-press.de/pdf/Sec_Env_Med_1095.pdf

Tuo intialainen TERI-instituutti oli muuten intialaisen rautatieinsinööri Rajendra Pachaurin instituutti, jonne Suomen päättäjät syytivät rahaa ja korkeita suomalaisia kunniamerkkejä. Sic gloria transit mundi ja Pachauri häviää maailman ilmastopolitiikkaa johtamasta häirittyään seksuaalisesti nuorta naisalaistaan vuosien ajan. 

Mielenkiintoista on, että nyt kotisivullaan CV:ssään http://www.pekkahaavisto.fi/cv/ Pekka Haavisto kertoo julkaisukseen Saksan kestävän kehityksen vuoden 2013 15. arvioinnin, johon hän on osallistunut yhtenä paneelin jäsenenä, mutta  "unohtaa" vuoden 2009 9. vertaisarvioinnin. http://www.nachhaltigkeitsrat.de/fileadmin/user_upload/dokumente/publika…

Miksi? Syy on ilmeinen.

Vuonna 2009 Saksan Liittokansleri Angela Merkelille luovutetussa dokumentissa Pekka Haavisto esittelee itsensä Muttille "useiden kansainvälisten instituutioiden vierailevaksi luennoitsijaksi ja professoriksi".

Ote ylioppilas (ei yhtään akateemista julkaisua) Pekka Haaviston CV:stä Muttille luovutetusta kirjasta:

"Afterwards, acting as a visiting researcher and pro­fessor at a number of international institutes…"

Herkullinen valokuva, jossa ansioitunut "akateemikkomme" on luovuttamassa kirjaa Muttille on ilmeisesti poistettu viralliselta sivulta….

http://www.nachhaltigkeitsrat.de/termine/veranstaltungen-des-rates/9-jah…

, mutta internetistä ei saa kamaa kumittamallakaan pois.

http://www.eco-world.de/scripts/basics/econews/basics.prg?session=42f949…

Kuvakaappaukset otettu on….

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu