Pekka Haavisto "unohtanut" Saksan kestävän kehityksen 9. vertaisarvioinnin

Vihreän liiton jäsen ja lappeenrantalainen kirjastonhoitaja Jussi Salminen oli tuohtunut eilen minulle, kun levittelen "valheita" Pekka Haavistosta ja hänen ilmeisen merkillisestä omnipotenssistaan. Hän postasi väitteidensä tueksi Pekka Haaviston viralliset CV:t.

Jussi Salminen myös tyypilliseen vihreään tapaan syytti minua vihasta, jolla lähes kaikki nykyinen erimielisyys yhteiskunnallisessa keskustelussa kuitataan vihreiden puolelta.  Eri mieliset ovat vain vihaa täynnä olevia halveksunnan ansaitsevia ihmisiä.

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231290-maailmanpankin-varaku…

En ymmärrä, miksi Jussi Salminen postaa Pekka Haaviston nykyiset viralliset CV:t ylimielisessä vastauksessaan minulle. Eihän niissä tietenkään noita yli 8-17 vuoden takaisia tolkuttomuuksia ole.

Tässä muutama tyyppiesimerkki Haaviston tavasta kertoa itsestään.

http://wsds.teriin.org/2005/speakers/pekkahaavisto.htm

https://www.e3g.org/docs/Venice_Meeting_Participant_Biographies.pdf

http://www.afes-press.de/pdf/Sec_Env_Med_1095.pdf

Tuo intialainen TERI-instituutti oli muuten intialaisen rautatieinsinööri Rajendra Pachaurin instituutti, jonne Suomen päättäjät syytivät rahaa ja korkeita suomalaisia kunniamerkkejä. Sic gloria transit mundi ja Pachauri häviää maailman ilmastopolitiikkaa johtamasta häirittyään seksuaalisesti nuorta naisalaistaan vuosien ajan. 

Mielenkiintoista on, että nyt kotisivullaan CV:ssään http://www.pekkahaavisto.fi/cv/ Pekka Haavisto kertoo julkaisukseen Saksan kestävän kehityksen vuoden 2013 15. arvioinnin, johon hän on osallistunut yhtenä paneelin jäsenenä, mutta  "unohtaa" vuoden 2009 9. vertaisarvioinnin. http://www.nachhaltigkeitsrat.de/fileadmin/user_upload/dokumente/publika…

Miksi? Syy on ilmeinen.

Vuonna 2009 Saksan Liittokansleri Angela Merkelille luovutetussa dokumentissa Pekka Haavisto esittelee itsensä Muttille "useiden kansainvälisten instituutioiden vierailevaksi luennoitsijaksi ja professoriksi".

Ote ylioppilas (ei yhtään akateemista julkaisua) Pekka Haaviston CV:stä Muttille luovutetusta kirjasta:

"Afterwards, acting as a visiting researcher and pro­fessor at a number of international institutes…"

Herkullinen valokuva, jossa ansioitunut "akateemikkomme" on luovuttamassa kirjaa Muttille on ilmeisesti poistettu viralliselta sivulta….

http://www.nachhaltigkeitsrat.de/termine/veranstaltungen-des-rates/9-jah…

, mutta internetistä ei saa kamaa kumittamallakaan pois.

http://www.eco-world.de/scripts/basics/econews/basics.prg?session=42f949…

Kuvakaappaukset otettu on….

MikkoPaunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu