Pekka Haavisto: "Mea Culpa" "Tunnustan syyllisyyteni"

Vuonna 2013 Saksan 15. kestävän kehityksen vuosiraportissa Pekka Haavistoa luonnehditaan seuraavasti:

"Pekka Haavisto, Member of the Finnish Parliament for the Green Party, former Finnish Minister of the Environment and Development Co-operation, former EU Special Representative for Sudan and Darfur, former leader of UNEP post-conflict environmental assessments and projects."

http://www.nachhaltigkeitsrat.de/uploads/media/20130925_Peer_Review_Sust…

Hän ei – toisin kuin samaisessa vuoden 2009 raportissa – enää siis kerro olevansa "useiden kansainvälisten instituutioiden vieraileva tutkija ja professori", eli Pekka Haavisto tunnustaa syyllisyytensä eli "Mea Culpa". Virallisessa CV:ssään hän "unohtaa" mainita 9. vertaisarvioinnin. Pekka Haavistolla ei ole akateemisia opintoja eikä yhtään tieteellistä julkaisua.

http://www.pekkahaavisto.fi/cv/

Oheisessa valokuvassa riemumaisterimme on yhdessä muun tiimin kanssa luovuttamassa 9. vertaisarviota Saksan kestävän kehityksen politiikasta Muttille vuonna 2009. Kun katsoo muun tiimin osaamisprofiilia, käy ilmeiseksi, että Haavisto on valittu edustamaan nimenomaan akateemista maailmaa tiimiin.

http://www.nachhaltigkeitsrat.de/fileadmin/user_upload/dokumente/publika…

Tässä vielä synopsis Pekka Haaviston epärehellisyydestä:

1. Pekka Haavisto suurentelee systemaattisesti lähes myyttisiin mittoihin CV:tään noin 2003-2009 paikkeilla erilaisissa kansainvälisissä yhteyksissä. Hän kertoo köyhissä maissa vieraillessaan olleensa urallaan mm. Maailmanpankin varakuvernööri.

http://wsds.teriin.org/2005/speakers/pekkahaavisto.htm

https://www.e3g.org/docs/Venice_Meeting_Participant_Biographies.pdf

http://www.afes-press.de/pdf/Sec_Env_Med_1095.pdf

2. Pekka Haavisto jättää kertomatta koulutuksensa, kun hän ja ulkoministeri Erkki Tuomioja saa suostuteltua  Javier Solanan esittelemään Pekka Haaviston Darfur nimityksen EU:n ulkoaisiainneuvostolle. Jos Pekka Haavisto olisi kertonut Darfur-nimityksen yhteydessä koulutuksensa (=ylioppilas) CV:ssään, hänen korttitalomainen erehdytys olisi paljastunut. Eihän "moninkertainen professori ja vieraileva tutkija lukuisissa kansainvälisissä instituutioissa" voi mitenkään olla henkilö ilman akateemista loppututkintoa.

En ole aiemmin koskaan nähnyt, että ansioluettelosta puuttuisi koulutus. Darfur nimityksen rahallinen arvo Pekka Haavistolle lienee ollut noin puoli miljoonaa euroa. Hän sai EU:n korkeinta virkapalkkaa ja hankalan asemapaikan lisät.

http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/declara…

3. Hän sumeilematta puhuu palturia oppineisuudestaan Saksan Liittokanslerille Angela Merkelille 2009.

Tänään Pekka Haavisto on ollut kuulemma huolissaan radiossa "USA:n likaisen vaalikampanjakulttuurin rantautumisesta Suomeen".

Jos hän on tällä tarkoittanut tätä blogiani, ei voi kuin ihmetellä hänen häpyään, koska hän on syyllistynyt luomaan systemaattisesti todellisuudelle vieraan fantastisen kuvan itsestään ulkomaisille toimijoille. Sitten, kun pää on tullut vetävän käteen eli valhe on alkanut paljastua, hän ei enää ole uskaltanut jatkaa samalla tyylillä, vaan pyrkii siivoamaan jälkiään.

Suomalaisilla on oikeus tietää. Josko totuusmedia voisi tässä asiassa toimia niin, että nämä päättömyydet ja Pekka Haaviston epärehellisyys saataisiin kansalaisten tietoon laajasti.

Toivossa on hyvä elää sanoi lapamatokin.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu