Vihreä aktivismi tuhoaa Euroopan Unionin

Vihreän Valheen voittokulku jatkuu EU:ssa. Kun kymmenisen vuotta sitten aivan luonnollisista syistä (kylmyys ja taudit) mehiläispopulaatioita kohtasi joukkokuolema, erilaiset kampanjatahot kuten biodiversiteetin suojelijat, kännyköiden vastustajat, ilmastokampanjoijat yrittivät kaikki päästä apajille.

https://risk-monger.com/issues/agriculture/beegate/

Merkittävin ja potin lopulta rahastanut oli lopulta kemikaaliaktivistiporukka, johon sidoksissa olevat aktivisti"tiedemiehet" luikertelivat lopulta Euroopan Elintarvikevirastoon EFSA:n riskinarviointiryhmään ja saivat aikaan sellaiset säännöt turvallisuustutkimukselle, että ennakkoon syylliseksi "tiedetty" neonikotidoidi ei koskaan voisi vapautua viime kädessä varaovaisuusperiaatteella varassa tehdystä kieltopäätöksestä.

EFSA:n virallisessa asiakirjassa edellytettään mm., että kyetään demonstroimaan korkeintaan seitsemän prosentin kuolevuus, kun mehiläispopulaatioissa luonnollinen kuolevuus on 15 prosenttia.

Nykyinen EU:n kreikkalainen terveyskomissaari voisi purkaa järjettömän kieltopäätöksen, mutta totuusmedian painostuksesta hän ei sitä uskalla tehdä. Totuusmedia on viimeiset 40 vuotta ja nyt viime vuosina vielä yhä tiiviimmin liittoutunut Vihreän Valheen kanssa. Vihreästä Valheesta on tullut journalismin eettismoraalinen normi ja journalismin aiemmat pelisäännöt ovat joutaneet romukoppaan.

Suomalainenkin maatalous on kärsinyt EFSA:n kieltopäätöksestä merkittävästi ja joutuu turvautumaan vanhoihin vaarallisempiin kemikaaleihin.

Voiton vieneet aktivistit ovat nykyään niin omahyväisiä ja vallantäyteisiä, että he julkaisivat järkyttävät kampanjaohjeensa ja -strategiansa (ks. yllä oleva linkki), joissa viisveisataan tieteestä ja totuudesta. Ainoa mikä merkitsee on, että he voittavat ja heihin sidoksissa olevat tahot kuten luomuteollisuus hyötyy. 

Neonikotinoidikieltopäätös ei ollut pikkujuttu, vaan tarkoin harkittu strateginen hyökkäys modernia maataloutta vastaan. Kielto on aiheuttanut huomattavia taloudellisia tappioita koko EU:n maataloudelle ja se oli yksi keskeinen vaikutin ilmastonkampanjoinnin ohella sille, miksi Ison Britannia kääntyi lopulta Brexitin kannalle. http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225899-kristallipallostani-k…

Tietenkään neonikotinoidikiellolla ei ole ollut mitään vaikutusta mehiläisten hyvinvoinnille.

Tänään BBC:n Dateline ohjelmassa ranskalaisen Le Soirin päätoimittaja uskoi EU:n konsolidoituvan Brexitin myötä ja hän totesi, että mm. ilmastoagenda tulee sitä yhdistämään. Tämä on tätä punavhreän mediapoliittisen eliitin tai totuusmedian lapsellista haihattelua. Daily Telegraphin toimittaja ja muut britit nauroivatkin tälle ennustukselle.

Ellei totuusmedia ja esimerkiksi EU:n kannattajat ala ryhdistäytyä ja tulla ulos "totuus"kuplastaan ja luopua refleksinomaisesta liittosuhteestaan Vihreän Valheen kanssa, trumpismi ja valemedian voittokulku jatkuu ja EU:n eroosio syvenee kihtyen ja totuusmedian päivät alkavat olla luetut.

Ai niin ja yksi pikku juttu vielä. Tiede ja tiedemiesten uskottavuus on myös nyt vaakalaudalla.  posttotuudellisessa maailmassa.

Kadunmiehelle tiede alkaa olla kohta vitsi. Sillä ja "innovoinnilla" kun todistellaan sitä sun tätä ja esimerkiksi sitä miksi jonkun ihmisen pitää luopua turvallisesta työpaikastaan.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu