Erdogan ja islamistit paljastuivat – Ei suurmoskeijaa Helsinkiin

YLE:n TV-uutisissa Hollannissa näytettiin, kuinka turkkilainen mielenosoittaja uhitteli eilen illalla hollantilaisille:

"Hollannin kannattaisi muistaa, että sen väkimäärä on vain puolet Istanbulin väkimäärästä!"

Turkin presidentti Recep Erdogan on käynyt kovaa sanasotaa sekä Saksan että Hollannin viranomaisten kanssa, koska hänen islamistiministeriensa ei sallita käydä poliittista kamppailua Euroopassa hänen valtaoikeuksiensa laajentamiseksi muslimiväestön keskuudessa.

Taustalla on muutakin. Geopolitiikkaan perehtynyt tutkija Alan Zalehzadeh kirjoittaa tänä aamuna Iltalehdessä tästä:

"Lähi-idässä on sanonta: jos kasvattaa käärmettä taskussaan, täytyy varautua että se joskus puree. Euroopassa asuu paljon poliittisen islamin arvoja avoimesti kannattavia tahoja, joista esimerkkinä Gülenin ja Erdoganin kannattajat. Nyt Erdogan uhkaa  “laittavansa maailman sekaisin” jos häntä ei päästetä kampanjoimaan Saksaan ja muualle Eurooppaan."

Mm. Maanpuolustuskorkeakoulussa luennoinut Zalehzadeh piti edellisessä blogissaan Helsinkiin kaavailtua suurmoskeijaa saudien muslimiveljeskunnan vaarallisena hankkeena.

Sain itse rokotuksen salafismia eli äärisunnalaista radikalismia vastaan jo vuonna 2005 kuunneltuani Tampereen rauhantutkimuslaitoksen arabiankielentaitoisten kantasuomalaisen tutkijan luennon. Vuoteen 2005 mennessä Saudi-Arabia oli rahoittanut salafismia 100 miljardin euron arvoisesti. Luku lienee ainakin kaksin tai kolminkertainen nyt. Tutkijan mukaan salafistiset tekstit näkyivät jo tuolloin mm. somalilaisten lasten somalinkielisissä aapisissa ja muussa oppimateriaalissa.

Kymmenisen vuotta sitten kävin Maailmanpankin virkailijana pariinkin otteeseen Daccassa Bangladeshissä, jossa näin slummien kupeessa salafistien koraanikouluja, joissa sadat lapset robottien lailla opiskelivat Koraania. Näky oli mieleenpainuva ja puistattava.

Hiljan Yleisradion lähettämä tanskalainen dokumentti osoitti, kuinka rautaisessa otteessa salafistiset saarnaajat pitävät sikäläistä muslimiyhteisöä vallassaan. Meillä ei ole mitään syytä uskoa, että tilanne olisi Suomessa erilainen. Dokumentissa nämä salafistit antoivat lausuntoja, kuinka muslimit noudattavat Tanskan lakeja, mutta salaa kuvattu aineisto puhui aivan toista. Äärimmillään eräs saarnamies kertoi uuden ajan koittaneen ja että nyt on tullut aika, jolloin muslimit valtaavat Euroopan.

Toivoa antavin seikka tässä murheellisessa tanskalaisdokumentissa oli järkevään ajatteluun kääntynyt entinen salafistisaarnaaja. Tämä kelkkansa kääntänyt uskonoppinut oli ollut erityisen aktiivinen jyrkkä salafisti tanskalaislehden julkaistua profeetta Muhamedista pilapiirroksen ja ollut johtamassa kampanjaa, jonkä myötä pilapiirtäjä on yritetty mm. salamurhata. Nyt tämä entinen salafistisaarnaaja käy kampanjaa salafismia ja poliittista islamia vastaan.

Helsinkiläiset valitsevat nyt valtuutetut valtuustoomme ja valtuutetut ylipormestarin. Meillä ei ole varaa sinisilmäisyyteen, minkä vuoksi pidän suotavana, että Jan Vapaavuori valitaan Helsingin pormestariksi hänen otettuaan selvän järkisyihin perustuvan kannan suurmoskeijakysymyksessä. Ei suurmoskeijaa Helsinkiin.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu