"Maahanmuutto is sooo last season" haisee kauas….

Kun kirjoitin eilen puheenvuoroni "Vain mamut synnyttävät" http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254158-vain-mamut-synnyttavat. Se julkaistiin 9.54 ja se ennätysajassa pomppasi Usari blogin luetuimmaksi ja se pysyi luetuimpana tai toiseksi luetuimpana pitkään koko eilisen päivän.

Yht'äkkiä 12.34  ilmestyi lyhyt outo hätäisesti kirjoitettu "entisen" rasmusaktiivi "Jiihoo" Antikaisen (Vas) puheenvuoro "Maahanmuuttovouhotus is sooo last season" puheenvuoro, joka ei mainitse kirjoitustani, mutta ajoitus oli paljon puhuva. http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254174-maahanmuuttovouhotus-is-sooo-last-season 

"Jiihoon" jutussa kerrottiin, että maahanmuuttokeskustelu on ihan pasee, viimeisten hörhöjen poistuessa autuaammille metsästysmaille. 

"Jiihooantikaisen" puheenvuoro sai hyvin ristiriitaisen vastaanoton toisin kuin minun juttuni. Minun juttuani on jaettu lähes 250 ja "Jiihoon" täysin yhdentekevää tekelettä on jaettu 2 kappaletta (vasta ihan äsken). "Jiihoon" juttua on suositellut lähinnä 7 kpl rasmuslaisia (?), kun minun juttuani on suositellut 27. 

Minun juttuni putosi normaaliin tapaan seuraavana päivänä jutun elinkaariodotteen mukaisesti alas, mutta "Jiihoon" sisällöltään yhdentekevä nopeasi kyhätty juttu on jatkanut voitokasta luentaa. 

En voi sille mitään, mutta "alpakat" muistuvat nyt väkisin mieleen.

Ensimmäinen "Jiihoon" tunnustus:

"Minut suljettiin Rasmuksen fb-ryhmästä ulos jo aikoja sitten, joten en voi ottaa siihen kantaa…" 

herättää yhä voimakkaammat "alpakkamuistot".

  Peli taitaa olla kovaa Pohjolassa..

   

   

  MikkoPaunio

  Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

  Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos!

  Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu