Trump hylkäsi Obaman ydinaseiden vihertämisohjelman

Euroopplaisen vihreän "edistymön" ihailema Barack Obama sai rauhannobelin jo ennen presidenttiyttään. Tämä kovasti vihreiden mieleen ollut presidentti ennen presidenttiyttään lupasi eräässä puheessaan Berliinissä, että hän tyynnyttää myrskyt ja tuo rauhan maapallolle.

Obama ei montaa vaalilupausta pitänyt, mutta ilmastopolitiikassa annetuissa lupauksissa hän piti pintansa. Ilmastohössötys on mennyt kohtuullisen överiksi eurooppalaisen edistymön taputtaessa käsiään. Hyvä tarkoitus pyhittää kaiken.

Vuonna 2013 presidentti Barack Obama päätti viherryttää raskaimman mannerten välisen ydinaseistuksen eli ICBM:ien tuotannon ja huollon https://grist.org/climate-energy/even-nuclear-weapons-are-going-green/. Oheinen kuva on National Nuclear Security Administration (NNSA) nimisen USA:n liittohallituksen viraston hallinnoiman Texasissa sijaitsevan Pantex tuulipuiston https://www.thewindpower.net/windfarm_en_21677_pantex.php  logo. NNSA pitää mm. huolta USA:n ydinaseistuksen turvallisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Pantex-laitos on tärkein USA:n ydinaseiden tuotantoon ja niiden ylläpitoon osallistuva laitos.

Pantex-tuotantolaitoksen vihertävä tuulipuisto avattiin kesäkuussa 2014. Sitä oli juhlallisesti avaamassa kenraali Frank G Kotz. joka toimi NNSA:ta hallinoivana apulaisministerinä. Ydinpommien tuotantolaitoksen vihertämistä tervehdittiin avajaistilaisuudessa tärkeänä ilmastonmuutoksen vastaisena toimena https://pantex.energy.gov/news/press-releases/pantex-wind-farm-complete.

Nyt on tämä kammottava fasisti Trump sitten lopettanut nämä Obaman ilmastopoliittiset höperyydet, on Euroopan vihreä edistymö ollut kauhuissaan.

Fasisti Trump on myös ajanut alas USA:n raskaan ydinaseistuksen ilmasto-ohjelman, mistä tietenkin Euroopan vihreä edistymö on syvästi murheissaan. Ensimmäisen linkkini linkit eli Obaman ilmoitukset raskaiden ydinaseiden ilmasto-ohjelmasta ovat poistettu verkosta.

Vihreä edistymö on tästä vihreiden ydinaseiden ilmasto-ohjelman purkamisesta tietenkin tyrmistynyt?

MikkoPaunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu