Operaatio Munkkiniemen kreivi

Mystinen p salmi lähetti minulle hyväksyttäväksi uusimpaan blogiini Pekka Haavisto ja paroni von Munchhausen  http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272327-pekka-haavisto-ja-paroni-von-munchausen tämän kommentin (kommentti nro 16):

"Hei, Mikko!

Oletko menettänyt kykysi ymmärtää suomea, vai tietoisetiko valehtelet?

Pekka Haavisto kuvaa haastattelussa, miten Tšernobyl vaikutti sukupolvensa jo 70-luvulla syntyneisiin maailmanlopun pelkoihin.

Hallukkaat voivat tarkistaa seuraavasta pätkästä ajassa 2:32 eteenpäin:

https://areena.yle.fi/1-50095415?autoplay=true".

Se on em. blogissani kommentti nro 16. 

"Hallukkaat" voivat nyt lukea Pekka Haaviston vastauksen sanasta sanaan Sanna Ukkolalle:

Sanna Ukkola: "Sä et mennyt armeijaan minkä takia?"

Pekka Haavisto: "Mä elin senmmoisen 70-luvun ilmaopiirin jossa puhuttiin paljon ydinsodasta sodasta ja rauhasta ikään kuin ydinsodan kautta ja tuli hirveä suuri paine me itse asiassa meidän sukupolvi ei uskonut, että maapallo  säilyisi yli 10 vuotta enempää että  oli semmonen hyvin totaalinen ydintuhopelko ja sit oli tietenkin Tshernobylin onnettomuudet ja kaikki nää et semmonen pelko siitä sodan kautta että ekokatastrofin kautta tää maapallo tulee tuhoutumaan ja sit joku  semmoinen hyvin vahva tunne et sille täytyy tehdä jotain täytyy tehdä jotain valintoja."  

Pari blogini kommentoijaa oli vahvasti sitä mieltä, että Pekka Haavisto ei ehkä muista tarkalleen, miksi hän ei mennyt armeijaan. On muistettava kuitenkin, että hän kävi kutsunnoissa jo vuonna 1977 ja päätös aloittaa siviilipalvelus kaksi vuotta Tshernobylin "onnettomuuksia" (niitä oli kyllä vain yksi) aiemmin oli syntynyt varmasti vuosia ennen näitä "onnettomuuksia". 

Voihan olla, että Pekka Haavisto omaa meedion lahjat, eli hän näki onnettomuuden etukäteen. Tätä tukisi se, että tarkoin kirjallisuuteen nojaten osoitin Vaietussa kirjassani "Vihreä Valhe" (Auditorium 2015), että hänellä on mieltymyksiä sekä Rudolf Steinerin että Madame Blavatskyn esoteeriseen ajatteluun, jossa myös tuonpuoleiseen ja tulevaisuuteen näkevät meediot ovat keskeinen osa maailmankuvaa.

Jos oletetaan, että Haavisto tuossa Sannikka ja Ukkolassa olisi sairastunut akuuttiin Alzheimeriin, eli unhoitukseen, olisi tuo vastaus ollut siinäkin tapauksessa edelleen tyhjää moraaliposeerausta ja elvistelyä maailman tuskalla poliittisen hyödyn tavoittelemiseksi.

Tämä ja edellinen blogini on osa jo kauan sitten Luontokerhon aloittamaa "Operaatio Munkkiniemen kreiviä" .

Suurin osa  Luontokerhon aloittamista menestyksillisistä sissioperaatioista identiteettipolitikkojen harjoittamaa sortoa vastaan on jäänyt pimentoon. Eräs toinen menestyksekäs Luontokerhon hanke nimittäin "Operaatio Varis"  http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230821-totuusmedian-ehdokas-timo-harakka-havisi-valemedialle on kuitenkin selostettu tässä blogissa.

Molemmissa julkaistuissa menestysoperaatioissa on Luontokerhon "sotilaallisen" siiven sama edustaja ollut avainasemassa.

Itse toimin lähinnä Luontokerhon Sinn Fein tyyppisen "laillisen" siiven edustajana tai ukkosenjohdattimena. Tällä "sotilaallisen" siiven edustajalla on aivan poikkeuksellinen muisti ja hänen aivojensa kovalevylle on kertynyt hämmästyttävä määrä dataa sortoa harrastavista poliitikoista. Hän tajusi heti kuunnellessaan po haastattelua, että nyt ei asiat ole kunnossa. 

Vielä tuohon mystiseen p salmeen. Tuo p salmen viesti tuli tunteja blogin julkaisemisen jälkeen. Siinä on yritetty erittäin huolellisesti mutta epätoivoisesti etsiä damage control moodissa sopivaa meriselitystä Haaviston tämän kertaiselle hänen uskottavuuttaan syövälle kardinaalimunaukselle.

Tätä huolellisuutta on yritetty häivyttää jättämällä ilmeisen tarkoituksenmukaisesti kaksi lyöntivirhettä kommenttiin. 

  MikkoPaunio
  Perussuomalaiset Helsinki

  Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
  Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

  Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

  Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos!

  Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu