Äärivasemmiston törkeä vaalirauhan häirintä – Banderollini tuhottiin

Vaalibanderollini tuhottiin toissa yönä. Juttelin perussuomalaisten Helsingin ensimmäisen varavaltuutetun kanssa eilen  Narinkkatorilla. Myös hänen kaikki siltabanderollit, oliko niitä kolme, oli tuhottu.

Facebookin Oikeistofoorumilla on video, jossa nuoret alle 20-kymppiset hyvinvoivan näköiset kantasuomalaiset rikkovat persujen vaalijulisteita riemunkiljahduksin Kruunuhaassa.

Oma banderollini ja tämän varavaltuutetun banderollit ovat olleet erittäin tiukasti jämerin nippusitein kiinnitettyjä. Tämä on määrätietoista ammattimaista äärivasemmiston – ei todennäköisesti Oikeistofoorumilla videolla nähtyä nuorten vandalismia – harjoittamaa vaalirauhan rikkomista. Malli on otettu USA:sta.

Banderollini viesti: ”Mielipiteen vapauden ja autoilun puolesta.”

Luonnollisesti tein rikosilmoituksen.

Kyllä tämä masentaa ja kertoo äärivasemmiston henkisestä tilasta, josta muistuu 70-luvulta stalinistien motto:

”Kun loppuu argumentit, otetaan käyttöön instrumentit.”

Olen tehnyt asiassa vaalirauharikosilmoituksen ja vastannut äsken YLE:n tiedusteluun vaalirauhan häirinnästä.

Pitkin päivää on tullut facebook’ssa kommentteja, kuinka  perussuomalaisten ulkomainoksiin ja banderolleihin kohdistuu valikoiva tuhonta.

Banderollini oli kaupungista ulospäin johtavalla Sörnäisten rantatien väylällä ja se oli ripustettu Merihakaan johtavan kävelysillan kaiteelle.

Sörnäisten rantatiellä olevat Vasemmistoliiton, SDP:n ja RKP:n ehdokkaiden banderollit ovat ehjinä edelleen.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu