EU Hourulan ilmastohätätilajulistus loistava bisnesmahdollisuus Suomelle

Kiitos Pisiness Fäänlandin, Shitran ja TEGESin alulle paneman projektin Suomi voi nyt päästä aivan eturintamaan ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

Suomi on onnistunut nyt siinä, missä muut johtavat teollisuusmaat ovat epäonnistuneet.

Pisiness Fäänlandin, Shitran ja TEGESin tukema projekti mahdollistaa nyt lopulta sen, että meistä jokainen voi kantaa kortensa kekoon ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Enää teollisuusmaiden kansalaiset eivät voi piiloutua hallituksien selän taakse, vaan me kaikki voimme tehdä konkreettisia helppoja asioita planeettamme suojelemiseksi.

Suomessa on edellä mainittujen toimijoiden tukemana Tampereen kansankorkeakoulussa kehitetty laite, joka perustuu käänteisen kaasunaamarin periaatteeseen.

Ihmisen hengittäessä ulos, hänen normaalisti uloshengittämänsä hiilidioksidi ei vapaudukaan vaarallisesti ilmakehään kiihdyttämään jäätiköiden sulamista, aiheuttamaan hallitsematonta vedenpaisumusta ja planeetan kärventymistä, vaan uloshengitetty hiilidioksidi johdetaan reppuun.

Repun voi helposti asentaa yöksi sängyn päätyyn.

Repussa hiilidioksidi on onnistuttu muuttamaan kiinteäksi karbonaattisuolaksi.

Alla olevassa kuvassa näemme hiilidioksidiheebon, jolla laitetta on kokeiltu onnistuneesti.

Laite esitellään koko maailmalle seuraavassa Slösh-tapahtumassa, jossa julkistetaan myös laitteen joukkorahoitusrojekti.

Shitrassa hiilidioksidiheeboa on aivan erityisesti hehkutettu. Shitran kiertotalousguru Laila Pantzermary ja ilmastomaisteri Uros Kynkkynen yhteen ääneen toteavat PYLE:n aamu-uutisissa, että ”ilmastonmuutos on nyt selätetty” hiilidioksidiheebon ja uuden kaasunaamarin avulla.

Ympäristöministeri Kristus Nikkonen heittää ilmoille ajatuksen, että laite määrättäisiin pakolliseksi kaikille suomalaisille vauvoista vaariin.

Kansainväliset uutistoimistojen sähkeet ovat kilvan vieneet tietoa maailman ääriin tästä ilmastonsuojelun kannalta käänteen tekevästä suomalaisesta keksinnöstä ja talouslehti Finanstimes lehti kertoo etusivullaan Teslan osakkeiden romahtaneen ja suurten öljy-yhtiöiden osakkaiden ampaisseen reippaaseen nousuun.

Yhdistyneiden Kauhistettujen Kansakuntien (YKK) ilmastokokouksesta eli Madridin 500. COPS-kokouksesta saatujen tietojen mukaan järjestöä johtava 12-vuotias Gretel Thurnbenska on lähettänyt hiilidioksidiheebolle henkilökohtaiset terveisensä.

”Hourulan väen ilmastovallankumous” kirjaan nämä käänteen tekevät tapahtumat eivät ehtineet. Stay tuned…

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu