Hourulan väen ilmastovallankumous ja YKK

Todistamme huomenna merkillisintä päivää YK:n historiassa koskaan. Pieni saparopäinen asperger syndroomaa poteva hiilidioksidimolekyylejä näkevä tyttö – Greta Thunberg – johtaa Yhdistyneiden Kauhistettujen Kansakuntien (YKK) ilmastohuiputuskokousta.  Ympäri maailmaa 250 uutisorganisaatiota on sitoutunut kauhistuttamaan ihmisiä tulesta ja tulikivestä. Me syntisten länsimaiden tavalliset ihmiset olemme syypäitä ilmastokriisiin. Aikaa on enää 10 vuotta estää katastrofi. Tosin tämä mantra on toistunut viimeisen 40 vuoden ajan säännöllisesti kymmenen vuoden välein.

Monacon ruhtinaan purjeveneellä New Yorkiin saapunut Greta on innoittanut massat liikkeelle ja esimerkiksi New Yorkissa koululakkopäivän mielenosoitukseen osallistui 250000 ihmistä.

Talouselämä uutisoi 6.9. Maailman Ilmatieteenjärjestön (WMO) pääsihteerin Petteri Taalaksen haastattelun pohjalta, että ”ilmastonmuutos ei ole karannut käsistä, mutta keskustelu siitä on”. Olen Antero Ollilan kanssa samaa mieltä, että Petteri Taalas ei ole muuttanut käsityksiään ilmastonmuutoksesta, mutta Petteri Taalas on nyt hyvin huolissaan, että hysteerikot vievät lopullisesti uskottavuuden hänen tapaisilta alarmisteilta.

Olen kirjoittanut kesän aikana kirjan ”Hourulan väen ilmastovallankumous”, jonka on kuvittanut Turun Sanomien ex-pilapiirtäjä Mika Rantanen. Se on narratiivi kehityksestä, jossa äärivasemmistolainen identiteetti-ideologia vihdoin kuoriutuu esiin ilmastokeskustelun kuumenemisen myötä. Kirjani perussanoma on, että kysymys ei koskaan ole ollut perimmältään maailman pelastamisesta, vaan kyse on viime kädessä rahaan ja valtaan liittyvästä kamppailusta, jonka sivutuotteena saamme jälleen nauttia tämän vanhan erehtymättömän ”tieteellisen” ideologian ympäristötuhoista tosin tällä kertaa vieläkin massiivisemmista ympäristötuhoista kuin edellisellä ”kierroksella”.

Petteri Taalas ei ole uskaltanut kertoa suomalaisille, vaikka hänellä siihen on toistuvasti ollut tilaisuus eri suomalaismedioiden haastatteluissa viimeisen vuoden aikana, että hänen alaisuudessaan toimiva YK:n ilmastopaneeli suositti viime lokakuussa laajaa pelkoa herättäneessa 1,5 asteen erityisraportissa maapallolle tuhoisaa bioenergiapolkua, jotta maapallon lämpeneminen voidaan pysäyttää 1,5 asteeseen. Murheellisinta tässä on, että tämän tunnustuksen edessä olevasta täystuhosta, mikäli ”tieteellisen” IPCC:n neuvoja kuunneltaisiin, löytää piilotettuna IPCC:n viittaamasta kirjallisuudesta.

Maailman terveysjärjestö (WHO) vastustaa IPCC:n bioenergiapolkua, koska se vaarantaa maailman ruokaturvallisuuden. Paljon puhuvaa on se, että YK:n ympäristöohjelma UNEP ei ole irtisanoutunut IPCC:n bioenergiatulevaisuudesta, vaikka se tuhoaisi kasvit ja eläimet ja tuhoaisi maapallon makean veden varat!

Ei ole sattuma, että Financial Timesia ja EkoPaavin ”anna ihmiskasvot kapitalismille” ryhmää myöten monet eri kapitalismin instituutiot ja superrikkaiden katumusrahastojen (esim. Koneen säätiö) rahoittamat identiteetti-ideologiaan sitoutuneet aktivistiryhmät vaativat talousjärjestelmän eli kapitalismin kumoamista. Helsingin Sanomat avitti merkittävästi tätä kehitystä 28.10.2014 antamalla Koneen säätiön rahoittaman zero-growth aktivistin Paavo Järvensivun kirjoittaa kirja-arvostelu yhdysvaltalaisen äärivasemmistolaisen ylioppilaan Naomi Kleinin kirjasta nimeltään ”Tämä muuttaa kaiken – Kapitalismi vastaan ilmasto”. Sen perusajatus on, että kapitalismin isää Adam Smith’ä ja höyrykoneen keksijää James Wattia on viime kädessä syyttäminen nykyisestä kuvitellusta ilmastokriisistä. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo muuten kuuluu tuohon EkoPaavin kapitalismin vastaiseen ryhmään.

Kuten Antero Ollila ja monet hänen kaltaisensa asiansa osaavat fysiikkaan perehtyneet tiedemiehet ympäri maailmaa toistuvasti kertovat ja ovat koko ajan kertoneet: maapallo ei ole kiehumassa kuten jopa  päiväkotilapset nyt pelkäävät, vaan on odotettavissa erilaisia ilmeisesti viime kädessä auringon säätelemiä ylös alas muutoksia. Ihmisen pienen pientä vaikutusta näiden vaihteluiden seasta on vaikea todentaa, vaikkakin se lienee todellinen.

Tuleva kirjani on vanhimman polven antipsykoottinen lääke ilmastohoureisiin. Sen vaikutus perustuu huumoriin. Nauru pidentää ikää. On aika nauraa tälle joukkoviestimistä vyöryävälle virtuaaliselle ilmastonmuutokselle ja sanoa jyrkkä ei median avulla meitä holhoavalle ja alistavalle äärivasemmistolaiselle identiteetti-ideologialle.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu