Kun sivistysporvarikin jäi vasemmistolaisen ääri-ideologian vangiksi

Jokainen englanninkieltä taitava voi nyt nähdä uusmarxilaisen absurdin identiteetti-ideologian ensimmäiset kuolinkouristukset silmiensä edessä, jos viitsii seurata Yhdysvaltain demokraattien esivaalien identiteettisirkusta omaehtoisesti ohi Suomen valtamedian tarjoaman identiteetti-ideologian mukaisen siloitellun ja vinon kuvan.

Identiteettipöhköilyn eli WOKEilun kärkitaistossa on viime viikot pärjännyt ylitse muiden demokraattien esivaalitaistossa Elisabeth Pocahonthas Warren.

Warren tuli pari vuotta sitten kuuluisaksi siitä, että tämä valkoinen Massachussettsin senaattori väitti intersektionaalisuushuumassa olevansa intiaani. Tämä kuten kaikki Warrenin jutut ovat paljastuneet huijaukseksi. Hän joutui ottamaan julkisen paineen myötä geenitestin, jossa hän paljastui vitivalkoiseksi. Nyt hänet on myös uudessa demokraattieliitin porsastelun paljastaneessa kirjassa osoitettu olevan myös poliittinen huijari. Hän väittää olleensa aina pienen ihmisen puolella korporaatioita vastaan, mutta hänen äänestyskäyttäytymisensä ei tue tätä hänen hokemaansa.

Eräs kummallisimmista Elisabeth Warrenin ”antirasistisista” ja yhdenvertaisuutta intersektionalismisekoilun hengessä tekemistä ehdotuksista oli hänen hiljan antamansa lupaus transnuorelle eräässä vaalitilaisuudessa. Warren nimittäin lupasi, että eräs keskusteluun osallistunut transnuori saa päättää – jos Warren valitaan Yhdysvaltain presidentiksi – kenestä tulee USA:n liittohallituksen opetusministeri.

Yhtä kaikki tämä identiteettisirkus johtaa todennäköisesti siihen, että demokraattien puoluekokous valitsee ziljärdööri Michael Bloombergin sisällissodan tapaisessa kaaoksessa puolueen presidenttiehdokkaaksi antidemokraattisten superdelegaattien avulla. Bloomberg on aikomassa käyttää kaksi miljardia dollaria omaa rahaa Trumpin päihittämiseen, mutta rahat menevät todennäköisesti ns. Kankkulan Kaivoon.

Sitten vakavaan ja itse asiaan eli siihen, kuinka yhdenvertaisuudesta tulee nopeasti Suomessakin kirosana. Luin juuri Steven Malanga nimisen journalistin New Yorkissa ilmestyvässä CITY Journalissa (talvi 2020) ilmestyneen artikkelin, joka oli otsikoitu ”Equity Warriors” eli ”Yhdenvertaisuussoturit”. Se on karmeata luettavaa siitä, kuinka Frankfurtin koulukunnan ajatukset ehdottomasta yhdenvertaisuusvaatimuksesta tuotiin yliopistojen kampuksilta osaksi kunnallista päätöksentekoa ja opetushallintoa.

Ideologian ytimessä on ajatus siitä, kuinka valkoiset – erityisesti heteroseksuaaliset valkoiset miehet – ovat organisoineet joko tiedostaen – tai mikä tärkeintä osin tiedostamattaan – valkoisen ylivallan (engl. white supremacy) ja sortavat vähemmistöjä, joihin kuuluvat, värilliset (engl. people of color), maahanmuuttajat, laittomasti maassa oleskelevat, naiset, vammaiset, sateenkaariväki, muslimit, alkuperäiskansat, floora ja fauna sekä maapallon ilmasto.

Valkoinen ylivalta tai institutionalisoitu rasismi on pääsyypää siihen, että kaikki eivät pärjää yhteiskunnassa ja ansaitse yhtä paljon rahaa.

Ajatus yhdenvertaisuudesta on vastakkainen aiemmalle tasa-arvoajattelulle, jossa kaikille tulee taata yhtäläiset mahdolisuudet pärjäämiseen.

Nyt vaatimuksena on, että kaikille on taattava yhdenvertaisuus ja vähemmistöjen oikeudet oli miten oli. Tämä on tietenkin absurdi ajatus jo pelkästään siksi, että resurssimme ovat rajalliset ja uhripisteillä perustellut sosiaaliset tulonsiirrot ovat pois joiltain. Olen aiemmin kirjoittanut, kuinka laittomasti Suomessa olevien irakilaisten päivähoidettavien sotilaskarkureiden ja turvapaikan saaneiden suuret sosiaaliset tulonsiirrot näkyvät siinä, että vammaisten harkinnanvaraiset tuet ovat Helsingissä alentuneet 60 %:lla. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/260323-humanitaarinen-maahanmuutto-uhkaa-suomalaisten-vammaisten-oikeuksia/ Meillä meni läpi ilman mitään keskustelua ennen vaaleja viime keväänä rikkiviisaiden perustuslakiprofessorien yhdenvertaisuuslausuntojen saattamana läpi Lex Poskiparta, jonka myötä EU:n ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden yhteiskunnan kustantamaa hammashoitoa laajennettiin koskemaan 8500 ammattikorkeakoulussa opiskelevaa Afrikasta, Aasiasta ja Venäjältä tulevaa opiskelijaa, joilla suun terveys usein on huono. Aiemmin vain em. maista tulevilla 8500:lla korkeakouluopiskelijalla  oli tämä oikeus. Suomalainen huonohampainen voi vain uneksia niistä erikoishammaslääkärin palveluista, joita nyt huonohampaisille ulkomaalaisille opiskelijoille taataan. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/269723-vihertynyt-valtaeliitti-ja-identiteettipolitiikan-moraalikaaos/

Malangan kirjoitus nyt alati radikalisoituvasta yhdenvertaisuusliikkeestä, jonka ohjelmat saavat yhä räikeämpiä muotoja, ja joissa valkoiset rotunsa vuoksi ollaan ottamassa kunnolla tikunnokkaan, on hyvin puhutteleva.

Kehitys alkoi 15 vuotta sitten Seattlesta ja on nyt levinnyt laajalti suuriin demokraattien hallitsemiin kaupunkeihin USA:ssa. On muuten hämmästyttävää, kuinka samaan tahtiin molemmin puolin Atlanttia kehitys on kulkenyt. Jo varhain meilläkin on institutionalisoitu sukupuolenvaikutusten arviointi lähes kaikissa julkisissa instituutioissa ja niiden ohjauksessa, vaikka tällä näkökulmalla ei useinkaan ole instituutioiden ohjauksessa mitään järkeä. Mitä järkeä on Maanmittauslaitoksen sukupuoliarvioinnissa?

Nyt USA:ssa demokraattien hallitsemien kaupunkien opetustoimia on velvoitettu käynnistämään Pohjois-Korean tyyppiset koulutusohjelmat, joissa opettajiin iskostetaan ajatus siitä, kuinka kaikki instituutiot ajavat valkoisen (heteromiehen) ylivallan asiaa. Tämä rasistinen paatos ja rodun merkityksen ylikorostaminen on jo Itä- että Länsirannikolla että myös Sydänmailla johtanut katkeriin oikeusprosesseihin, joissa valkoihoiset opettajat tai vanhempain yhdistykset ovat yhdistäneet voimansa heitä yhdenvertaisuussäännöt itse unohtavia sortavia rasistisia WOKE-viranomaisia vastaan. Näistä WOKE-virkamiehistä eräät ovat jopa julkisesti sanoneet, että on tarpeen sortaa valkoisia valkoisen ylivallan salliessa yhdevertaisuuden toteutumattomuuden.

Eräässä kalifornialaisessa vanhempien tekemässä oikeuskanteessa kouluviranomaisia vastaan  oli mukaan otettu valkoisen koululaisen parahdus hänen saapuessaan kotiin koulusta: ”Äiti, häpeän olla valkoinen”, mikä ilmentää valkoihoisia syyllistävien yhdenvertaisuusohjelmien myötä syntynyttä ilmapiiriä kouluissa.

Identiteetti-ideologia on täynnänsä ristiriitaisuuksia ja onttoja virheellisiä perusteluita, joiden myötä identiteettihumppa syöksee yhteiskunnat – myös Suomen – kaaokseen ennen kuin alkaa paraneminen.

USA:ssa afroamerikkalaisten – kuten myös Suomessa maahanmuuttajien – huono koulumenestys tulkitaan jatkuvasti johtuvan rakenteellisesta väkivallasta vähemmistöjä vastaan, vaikka USA:ssa ja ensi merkit on tästä meilläkin, Aasiasta tulevat vähemmistöön kuuluvat lapset pärjäävät valkoihoisia paremmin koulussa ja heidän vanhempansa ovat USA:ssa paremmin ansaitsevia kuin valkoiset.

Toistuvasti, kun YLE:n TV-uutiset tai ajankohtaistoimitus tekee juttuja maahanmuuttajien alhaisesta työllistymisestä tai harvoin mainitsee maahanmuuttajanuorten huonon koulumenestyksen, syynä on, että se ja se ryhmä on rakenteellisen rasismin uhri. Tämä samanlainen valtamedian omaksuma viestintä on New Yorkissa johtanut siihen, että afroamerikkalaisten räikeään väkivaltaan opettajia ja muita opiskelutovereita kohtaan ei ole puututtu kuin vasta 2016 kunnallisvaalien vaalien myötä. Tällöin hylättiin ajatus, että afroamerikkalaisten lasten koulussa tekemistä pienistä rikoksista ei saanut tehdä ilmoitusta poliisille ja rasistinen WOKE-virkamies erotettiin. Keskustelun jälkimaingeissa jopa afroamerikkalaiset toimijat kritisoivat WOKE-politiikkaa toteamalla, että se jättää heidän lapset ja nuoret heitteille, kun heiltä ei vaadita samaa kuin muilta.

Entäpä kuinka tämä rakenteellisen väkivallan kanssa mahtaa olla laita todellisuudessa? Todistetusti sitä harrastetaan vain valkoisia kohtaan, koska Affirmative Action on jo kauan USA:ssa tehnyt vähemmistöille helpommaksi päästä yliopistoon valkoisten lasten kustannuksella. Tähän sopii hyvin piikki meillä suomenruotsalaisiin ”sivistysporvareihin”, jotka mieluusti nauttivat suomenkielisten rakenteellisesta sorrosta, koska he saavat ohituskaistoja yliopistoihin suomenkielisten nuorten kustannuksella. Tästä näkökulmasta on hieman tuskaista usein kuunnella sitä paatosta, jolla suomenruotsalaiset ”sivistysporvarit” käyvät mieluusti persujen kimppuun rasismisyytöksillä. Nyt Suomessa vaaditaan helpotettuja pääsykriteereitä maahanmuuttajille jopa poliisikorkeakouluun.

Nyt New Yorkissa WOKE-virkamiehet vaativat, että kaupungin eliittikoulujen pääsykokeet tulee poistaa, koska niiden myötä niihin pääsee liikaa Aasiasta tulevia maahanmuuttajien lapsia, samalla kun vain harva afroamerikkalainen viitsii nähdä vaivaa opiskella pääsykokeita varten. Tästä vaatimuksesta pormestari Bill De Blasio joutui perääntymään, mutta asia on nyt uudelleen noussut esille WOKE-virkamies Richard Carranzan julistaessa, että ne, jotka eivät lakkaa tukemasta lakia, joka vaatii pääsykokeet, on rasisti.

Steven Malanga päättää ”Yhdenvertaisuussoturit” artikkelinsa toteamukseen, että identiteetti-ideologian ja postmodernismin syvin ajatus kaiken huono-osaisuuden johtumisesta valkoisen ylivallan rakenteellisesta sorrosta ei ole falsifioitavissa, koska jos toteat, että vastaansanomaton kokemusperäinen tieto ei tue tätä ajatusta, olet valkoisen ylivallan kannattaja. Tällä argumentilla on äärivasemmisto pitänyt järjestystä sekä USA:ssa että Suomessa yliopistojen kampuksilla viime vuosikymmenet.

Tästä pääsemmekin eräiden maahanmuuttajaryhmien ja poliitiikkojen Suomessa mieluusti käyttämään rasistikorttiin, joka identiteetti-ideologian intersektionaalisuussääntöjen vallitessa tekee kantasuomalaisista puolustuskyvyttömiä omassa maassaan. Meillä ei ole oikeutta käydä keskustelua maahanmuuton säännöistä ja niiden kustannuksista, eikä meillä saa olla mielipidettä haittamaahanmuutosta, koska poikkeavan mielipiteen edustaja on rasisti.

Maamme valtamedia seuraa haukkana, että intersektionaalisuussääntöjä noudatetaan pilkutarkasti, mikä tekee konformistisista kokoomuslaisista ”sivistysporvareistakin” kilttejä median puudeleita. Heillä on valtamedian kanssa yhteinen sopimus, että sääntöjä noudatetaan, jotta ”sivistysporvari”eliitti voi uusia edustuksellisen mandaattinsa. Jos rikkoo näitä sääntöjä, kuten nyt mm. Wille Rydman on ryhdikkäästi tehnyt, ”sivistysporvari” pelkää joutuvansa dispoon ja kadotukseen.

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu