Kun yhdenvertaisuudesta tulee kirosana

Uusmarxilaisen Frankurtin koulukunnan identitetti-ideologian intersektionaalisuussääntöjen mukaan eräät ovat yhdenvertaisempia kuin toiset. ”Vähemmistöistä” vähiten uhripisteitä omaavat valkoiset kantaväestöön kuuluvat heteronaisetkin saavat nykyään niin vähän uhripisteitä, että heidänkin yhdenvertaistamisen kanssa alkaa olla vähän niin, koska Euroopan ulkopuolelta saapuvia yhdenvertaistettavia saapuu joukoittain nauttimaan hyvinvointivaltion eduista työtä tekemättä.

Valtaeliitti on Suomessakin Ruotsin lailla ummistanut silmänsä siltä tosiasialta, että pieni maa ei voi yhdenvertaistaa anteliaalla asumisperustaisella yhdenvertaistuspolitiikallaan puolta Afrikkaa, Lähi-Itää sekä laajoja alueita Aasiasta.

Olemme tulleet lähelle sitä pistettä, josta Ruotsi nyt lopulta löysi itsensä joulun alla:

Ruotsidemokraattien Jimmy Åkesson sai muhkean joululahjan ja on nyt Ruotsin luotetuin poliitikko 29 % kannatuksellaan.

Expressenin kolumnisti Lotta Gröning haukkuu joulun alla valtaeliitin siitä, että se on vuosikymmenten ajan ummistanut silmänsä maahanmuuton ongelmilta  ja siitä, kuinka oikeusministeriön alainen rikosten ehkäisyneuvosto (Brå) on tilastoillaan poliittisesti tarkoituksenmukaisesti valehdellut vuosikymmeniä ruotsalaisille.https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/de-hade-sa-fullt-upp-med-sd-att-de-blundade-for-katastrofen/

Ruotsissa osana kansallista tervehtymistä Ruotsin Maltillisen Kokoomuksen Ulf Kristensson pyysi syksyllä julkisesti anteeksi niiltä kokoomuslaisilta maahanmuuttokriitikoilta, joita puolueessa sätittiin lähes parikymmentä vuotta ”rasisteina”. https://www.facebook.com/UlfKristerssonM/posts/2534466263455715?__tn__=K-R

Suomessa valtaeliitti jatkaa silmien ummistamista ja syleilee puolta maailmaa samaan aikaan, kun Tanskan demarihallitus riisti kansalaisuuden kehdelta kaksoiskansalaisuuden omanneelta ISIS-taistelijalta ja Tanskan turvallisuuselimet pidättävät ison joukon islamisteja laajan antiterroristisen operaation yhteydessä.

Pelottavinta on, että valtaeliittimme ei näytä ottavan vastuuta sen enempää fyysisestä turvallisuudestamme tai valtion fiskaalisesta turvallisuudesta, vaan hokee yhdenvertaisuusarvojaan ja sättii ja sulkee suita jopa poliisiviranomaisen avustuksella niiltä, jotka varoittavat ongelmista.

Suomessa ei ole tehty avointa virallista selvitystä maahanmuuton kustannuksista. Vain perussuomalaisten Suomen Perusta ja kansalainen Pauli Vahtera ovat perusteltuja kauhistuttavia lukuja esittäneet.

Itse selailin viime kevään lopussa budjettikirjaa ja tarkastelin niiden menoluokkien suuruuksia, joilla mm. päivähoidetaan irakilaisia sotilaskarkureita ja vertasin näitä menoluokkia uusien asehankintojen aiheuttamaan kehyshyppäykseen 2020-luvulla puolustusministeriön päämenoluokassa. Uusien asehankintojen menot vaikuttavat pieniltä verrattuna maahanmuuton ja turvapaikkaturismin kustannuksiin.

Olen koettanut kirjoittaa siitä, kuinka lopulta kaikkien tänne saapuvien yhdenvertaistamisen olevan mahdotonta ja kuinka rajallisessa maailmassa lopulta vahvimmat pärjäävät. Käy kuten George Orwellin Eläinten Vallankumous kirjassa: Sioista tuli lopulta yhdenvertaisempia eläimiä kuin muista eläimistä.

Kaikessa hiljaisuudessa vammaisten harkinnanvaraiset avustukset ovat pienentyneet Helsingissä 60 %:lla ja kehitysvammaisten palveluasumista puretaan. Samaan aikaan kielteisen päätöksen saaneiden irakilaisten sotilaskarkureiden ja hallinto-oikeuksien päätöksien myötä väliaikaisen oikeuden asumiseen saaneiden turvapaikkaa hakeneiden maahanmuuttajien saamat sosiaaliset tulonsiirrot ovat jyrkässä kasvussa. Helsingin kaupunki mm. vuokraa asuntoja vapailta markkinoilta turvapaikan saaneille. Ulkomaalaiset turvapaikan saaneet todennäköisesti menevät asuntojonoissa kantasuomalaisten ohi? Tämä tapahtuu tietenkin identiteetti-ideologian mukaisiin intersektionaalisuussääntöihin yhdenvertaisuudesta vetoamalla.

Lisää hajahuomioita, kun mitään yhtenäistä näkemystä ja kokonaisvaltaista tietoa päätöksentekijöille ei ole eliitin silmien ummistuksen vuoksi:

Espoon kaupungijohtaja parahtaa, että kaupungin talous on nyt kuralla, koska vajaatyöllistyvien maahanmuuttajien tulotaso on niin alhainen, että verotuloja ei kerry. Yhdenvertaisuussääntöjen vuoksi pidetään ymmärrettävänä, että maahanmuuttajanaiset vain synnyttävät lapsia keskeisenä osana perheen jopa moniavioisuuteen pohjaavaa tulonmuodostusta ja että he eivät osallistu yhteiskunnan rahoittamiseen ja työelämään.

Saamme myös lukea lehdestä, että HUS tarjoaa kalliita sirppisoluanemiahoitoja afrikkalaisille potilaille ja kuinka parantavia verivalmisteita joudutaan tuomaan aina Etelä-Afrikkaa myöden.

Meillä ei ole tietoa, kuinka moni tänne tarkoituksella tullut HIV positiivinen tai C-hepatiittia sairastava saa kuntien menoista erittäin kalliit lääkityksensä tai miten Suomeen hakeudutaan muutoin kalliisiin erikoissairaanhoidon palveluihin köyhistä maista.

Pääkaupunkiseudun sosiaalihuollon perhepalveluista suuntautuu 80 % ulkomaalaisille perheille, kun nämä avuttomat huonosti koulutetut ihmisjoukot eivät osaa lukea usein edes omalla äidinkielellään. Todennäköisesti suuri osa palveluihin käytetystä ajasta menee lippujen ja lappujen täyttämiseen sosiaalitukien saamiseksi.

Emme tiedä edes, mikä on naisten väkivaltaisen vammauttavan ympärileikkauksen yleisyys tietyillä maahanmuuttajaryhmillä ja tässäkin se vähäinen arvaustieto häivytettiin usea vuosi sitten Helsingin yliopiston selvityksessä ottamalla vallitsevuuslaskelmaan nimittäjään kaikki suomalaiset naiset. Näin saatiin ongelma näyttämään pieneltä, vaikka se on eräissä maahanmuuttajaryhmissä suuri ja sen aiheuttamat lisäkustannukset sairaahoidon palveluille ovat tuntemattomat ja voivat olla suuret. Yhdenvertaisuusvaatimukset ovat taustalla, kun asia lakaistaan maton alle ja yhteiskunta kieltäytyy selvittämästä asiaa sen vaatimalla tavalla.

Lex Poskiparta säädetään viime hallituskauden lopussa. Siinä taataan kalliit erikoishammashoidon ilmaiset palvelut usein huonohampaisille 8500:lle Venäjältä, Afrikasta ja Aasiasta tulevalle ammattikorkeakoulujen opiskelijalle. KELA ja veronmaksaja maksaa lystin. Lex Poskipartaa perustellaan rikkiviisaiden perustuslakiasiantuntijoiden johdolla erityisesti yhdenvertaisuudella. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/269723-vihertynyt-valtaeliitti-ja-identiteettipolitiikan-moraalikaaos/

Oma kokemuksemme on, että kalliita vammaisten kuntoutuspalveluita ym. erittäin kalliita yhteiskunnan tarjoamia palveluita on nauttimassa ulkomaalaisia erityislapsen saaneita perheitä huomattavasti jopa moninkertainen osuus kuin mikä on maahanmuuttajien osuus pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa.

Tämä voi selittyä vain kahdelle toisiaan ei poissulkevalla selityksellä:

  1. Identiteetti-ideologian intersektionaalisuuskäsitteeseen nojaavat yhdenvertaisuussäännöt johtavat siihen, että ulkomaalaiset erityislapset saavat helpommin maksusitoumuksia kuin kantasuomalaiset.
  2. Suomeen muutetaan erityislapsen kanssa vielä toistaiseksi toimivan sosiaalihuollon piiriin ja tämä sallitaan yhdenvertaisuuden vuoksi.

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu