Lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarisen vihapuhe suomalaisia vastaan on hyvin vaarallista

YLE:n A-Studiossa viime maanantai-iltana kolmantena keskusteluaiheena oli Vantaan monikulttuurisissa kouluissa tapahtuneiden hyvin väkivaltaisten pahoinpitelyiden ehkäisy. Studioon oli kutsuttu Lapsiasianvaltuutettu Elina Pekkarinen kommentoimaan asiaa. Hän puhui näiden pahoinpiteilyiden syistä mm. näin:

”Kolmanneksi meidän pitää katsoa koko meiän yhteisöä, koko meiän kulttuuria, koko meiän tätä hyvin väkivaltaista suomalaisista ilmapiiriä, jossa meiän lapset kasvavat.

Me edellytetään lapsilta jotakin sellaista, mihin me ei itse pystytä.

Suomi on esimerkiksi naisille yksi väkivaltaisimmista maista maail… [pieni tauko kirj. lis.] Euroopassa. Meillä urheilussa hyväksytään väkivaltainen käyttäytyminen. Meillä kunnallispoliitikkoja pahoinpidellään kodeissa.”

Mistä tässä on kyse? Miksi korkea virkamies arkijärjenvastaisesti väittää suomalaisten heteroseksuaalisten miesten väkivaltaisuuden olevan syynä Vantaan monikulttuuristen koulujen silmittömään väkivaltaan?

Kyse on pseudotieteellisestä kriittisestä rotuteoriasta (engl. critical race theory). Tämä teoria on laajalti läntisissä yhteiskunnissa institutionalisoidun äärivasemmistolaisen identiteetti-ideologian osanarratiivi.  Presidentti Donald Trump on pari viikkoa sitten kieltänyt presidentin määräyksellä (engl. executive order) USA:n liittovaltion kaikissa instituutioissa kriittiseen rotuteoriaan perustuvan valkoisten työntekijöiden kurssituksen ja kiusaamisen. Näissä kurssituksissa (engl. sensitivity training) valkoiset liittovaltion työntekijät – aina Los Alamosin ydinaselaboratorion fyysikkoja myöten – ovat joutuneet aktiivisesti pyytämään anteeksi valkoisuuttaan (engl. whiteness) ja heidät on saatettu aktiivisesti tunnustamaan valkoisen ylivallan (engl. white surpremacy) yhteiskunnallisen turmiollisuuden. Kyse on nyt valkoisiin kohdistuvan rasismismin edistämisestä yhteiskunnassa. Kansalaisaktivisti Martin Luther King Jr:n unelma siitä, että ihonvärillä ei ole merkitystä, on kriittisessä rotuteoriassa heitetty romukoppaan.

Elina Pekkarinen on valtiotieteen tohtori (sosiaalitieteet). Hän on ilmeisen perusteellisesti tutustunut pseudotieteelliseen identiteetti-ideologiaan ja sen intersektionaalisuussääntöihin Helsingin yliopistossa vuosien ajan. Tähän ideologiaan ja intersektionaalisuuteen perustuvaan uhripisteopin uskotaan  ilmeisen aidosti edistävän yhdenvertaisuutta Suomessa. Väitän, että tämä oppi on vienyt meidät turmion tielle.

Elina Pekkarisen lausuma sisältää motiivin/ideologian paljastavan freudilaisen lipsahduksen ja karkean väärään historialliseen tietoon perustuvan yleistyksen. Pekkarinenhan lausuman lipsahduksen mukaan ilmeisen aidosti ajattelee meidän suomalaisten miesten olevan maailman väkivaltaisimpia ja että me kaikki hakkaamme päivittäin naisia sekä kunnallisvaaliehdokkaita kodeissamme. Sisäministeri Heikki Ritavuoren jälkeen Suomessa ei ole ollut poliittisia murhia ja keskisuomalaisen persuaktiivin murhayritys jäi yritykseksi.

Elina Pekkarisen puheella on yhteiskunnallinen identiteetti-ideologian mukainen tarkoituksensa ja logiikkansa. Valkoinen heteromies on identiteetti-ideologian mukaan kaiken sorron ja ei-yhdenvertaisuuden alkulähde. Hyökkäämällä suomalaista miestä vastaan hänen kaltaiset äärivasemmistolaiset intersektionalistit ja uusfeministit yrittävät relativisoida tänne tulleiden miesten lapsiin kohdistuvat joukkoraiskaukset ja sen, että käytännössä kaikki puskaraiskaukset ovat ulkomaalaisten miesten tekosia tutkimusten mukaan. Eliitin ollessa intersektionalistien liekanarussa, se on systemaattisesti jättänyt tuomitsematta tänne tulleiden nuorten miesten tekemät hirvittävät henkirikokset. Suomessa ei ennen Oulun tapahtumia ole tunnettu käsitettä lapsen joukkoraiskaus.

Suomeen on Ruotsista nyt rantautunut maahanmuuttajanuorten kantaväestön lapsiin ja nuoriin kohdistuva väkivalta ja ryöstely ja tämän ilmiön erittelyn olisi pitänyt Vantaan koulujen pahoinpitelyiden vuoksi nousta esille viime maanantain A-Studiossa. Etniseen vähemmistöön kuuluva entinen ruotsalainen poliisi Mustafa Panshiri kertoi viime helmikuussa Ruotsin TV:ssä (SVT), kuinka kantaruotsalaiset ovat maahanmuuttajajengeille helppoja uhreja, koska he eivät tee vastarintaa eikä heillä ei ole klaanin antamaa suojaa. Meiltä ja Ruotsista klaaniyhteiskunta poistui jo 500 vuotta sitten Kustaa Vaasan aloittaman perintökuninkuuden myötä ja meillä hengen ja ruumiin koskemattomuutta suojelee yhteiskunta – ei klaani.

Poliisin voimavarat ovat rajalliset. Näin kantaruotsalaiset ja ilmeisesti myös enenevästi suomalaisetkin lapset ja nuoret ovat etnisten jengien lisääntyvän väkivallan ja ryöstelyn kohteena.

Korkeat poliisi- ja syyttäjäviranomaiset ovat selvityksiin perustuen antaneet nyt Ruotsissa kammottavia lausuntoja syksyn mittaan maahan jo kolmessa sukupolvessa pesiytyneestä koko yhteiskuntaa uhkaavasta väkivaltaisesta klaanirikollisuudesta ja klaanijärjestelmän ylläpitämästä rinnakkaisyhteiskunnasta. Lihastautia sairastavan lapsen isänä minua kauhistuttaa erityisesti se, että nämä Lähi-Idästä tulevat rikollisklaanit saavat vilpillisesti valtavia summia rahaa, jotka tarkoitettu vammaisten henkilökohtaisille avustajille.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu