Nyt HS megavalehtelee Delhin ilmansaasteiden syistä

Tänään HS satuili Intian suurkaupunkien ilmansaasteiden syistä otsikolla ”Kaasukammio”. En ole ollut Hesarin tilaaja viimeisten 15 vuoden aikana eilen kertomistani syistä. Sain naamakirjan kautta otteita kuitenkin po. artikkelista. Hesari toistaa ilmastoeliitin virheellistä narratiivia ilmansaasteiden syistä, Delhi on nyt samassa yhteiskunnallisen kehityksen vaiheessa kuin Lontoo oli 1950-luvun alussa. Lontoon savusumut tappoivat kymmeniä tuhansia ihmisiä tuolloin. Lontoon ilmansaasteisuuden syynä tuolloin oli talokohtainen lämmitys. Tämän myötä syntyivät korkeat savupiiput laimentamaan ilman saasteisuutta ja keskitymmät energiaratkaisut, jotka puhdistivat lopulta Lontoon ilmansaasteista.

Nyt HS toistaa YK:n ilmastoeliitin virheellistä väittämää, että teollisuuden ja voimantuotannon ja liikenteen päästöt olisivat ensisijainen syy Delhin ilmansaasteisiin:

”Etelä-Aasian äärimmäiset pienhiukkaspitoisuudet johtuvat siitä, että liikenteen ja teollisuuden päästöjen lisäksi maanviljelijät kulottavat valtavia määriä peltoja.”

HS jatkaa jäljempänä:

”Kotitalouksien puuliedet ja tulipesät ovat kolmanneksi merkittävin pienhiukkasten lähde dieselin noen ja maatalouden päästöjen jälkeen.”

Tosiasiallisesti pienhiukkasten päälähde on talokohtainen pienpoltto. https://www.nature.com/articles/nature15371 Huomatkaa HS puhuu lähteestä. Hajautettu poltto massiivisen osuuden ihmisten altistuksesta, koska se myös pilaa ihmisten sisäilman, joka on globaalisti maailman vaikein ilmansaasteongelma.

HS toistaa tämänpäiväisessä artikkelissaan YK:n ilmastonmuutoksen neuvottelumekanismin ex pääsihteerin Christiana Figueresin megavalhetta, jossa saasteiden syyksi sälytetään energiantuotannon ja teollisuuden korkeat piiput ja liikenne. Figueres on kehitellyt Lontoon kuuluisan suuren hajuepisodin (1840-luvun loppu) pohjalta em päästölähteistä viemärivertauksen:

”Teollisuuden ja energiantuotannon korkeat savupiiput ja autojen pakoputket ovat tämän päivän viemäreitä”

Tämä on ollut hänen hokemansa maailman turuilla mm. hänen ajettua Pariisin sopimusta kuin käärmettä pyssyyn vielä UNFCCC:n pääsihteerinä. HS toistaa tätä megavalheellista väitettä surutta.

HS:n toimittajat olivat jopa kaksin kappalein ”Hourulan väen ilmastovallankumous” kirjani julkistustilaisuudessa ja he saivat lämpimäiskappaleet, jotka he veivät mukanaan HS:n toimitukseen. Kirjassani on pilakuva Figueresista, jossa hän göbbelsmäisesti valehtelee näistä ”health-co benefiteistä”.

Syy, miksi ilmastoeliitti ja HS heidän juoksupoikana joutuu valehtelemaan ilmansaasteiden syistä liittyy hänen tarkoituksella käyttämään virheelliseen ”health co-benefit” käsitteeseen, joka yksinkertaisuudessaan tarkoittaa sitä, että kun laitat kivihiililaitoksen kiinni parannat radikaalisti mukamas kansanterveyttä. Väite on järjetön, koska kivihiililaitos parantaa ilmanlaatua ja mahdollistaa mm elintärkeän vedenjakelun, viemäröinnin ja kylmäketjun, kaiken sen mitä pidämme itsestään selvyytenä, mutta joka puuttuu miljardeilta.

Punavihreät tulevat aiempien sukulaisideologioiden tapaan aiheuttamaan mittaamatonta kärsimystä maailmassa.

Olen kirjoitetellut englanniksi tästä Figueresin ja HS:n toistamasta megavalehtelusta ja sitä on japaniksikin käännetty.

Vuosi sitten julkaistussa raportissani kerron myös, että Modin hallitus onnistui saamaan nestekaasutukiaiset pois keskiluokalta ja nyt niistä nauttii Intian köyhät. Nyt jo 100 miljoonaa taloutta nauttii puhtaammasta sisäilmasta – kiitos nestekaasun. Se on luonnollisesti auttanut osaltaan puhdistamaan ulkoilmaa.

https://www.thegwpf.org/better-for-health-to-ignore-the-climate-movement/

https://www.thegwpf.org/ipcc%e3%81%8c%e4%b8%bb%e5%bc%b5%e3%81%99%e3%82%8b-%e5%81%a5%e5%ba%b7%e4%be%bf%e7%9b%8a%e3%81%af%e6%9c%ac%e5%bd%93%e3%81%8b%ef%bc%9f/

Narratiivi, jota on valehtelemalla edistetty korkeimmalla mahdollisella taholla IPCC:n päätutkijoiden toimista on luikerrellut myös nyt suosiossa olevaan maailmanloppukirjallisuuteen.

https://conservativewoman.co.uk/appalling-lies-of-the-climate-cultists/

 

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu