Puheenvuoroni Helsingin valtuustossa feministien rasismin vastaisesta aloitteesta – Paavo Arhinmäki triggeröityi

Puhe löytyy alla olevasta linkistä (6.29 kohdalla); ensin tulee Halla-ahon puheenvuoro ja sitten minun tukipuheenvuoro hänelle. https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/player/event/view?eventId=102437104&assetId=137310202

”Feministisen puolueen aloite erillisen antirasistisen strategia ja toimintasuunnitelman saamiseksi Helsinkiin on ihonväriin pakkomielteisesti suhtautuvan USA:sta tuodun woke-aatteen edistämistä. Meillä tämän politiikan edistämisessä jaetaan aika kahteen osaan eli ennen ja jälkeen viime perjantai-illan.

Perjantain Sannikassa Yleisradion toimittaja Renaz Ebrahimi paljasti feministisen puolueen aloitteen tarkoitusperät eli pyrkimykset edistää käänteistä rasismia ja meidän tavallisten ihmisten pakkovaltaista alistamista. Aion polvistumatta pitää kiinni perusoikeuksistani.

MTV:n toimittaja Ivan Puopolo twiittasi Renazin hölmöilyn jälkeen:

”Luulenpa, että jopa ne ihmiset, jotka ovat rasistileiman pelossa flirttailleet woke-lahkon umpimielisten ajatusten kanssa Afrikan tähtineen päivineen, alkavat pikkuhiljaa ymmärtää, miten kammottavasta rotuteoriasta ja vapaan yhteiskunnan vastaisesta liikkeestä on kyse.”

Hän myös kirjoitti Kokoomuspuolueen Verkkouutisiin lauantaina suorat sanat tästä antirasistisesta wokesta.

Vasemmistolainen mielipidevaikuttaja Saska Saarikoski Sannikan jälkeen:

”Suomessa ollaan törmäämässä samaan, mistä esim Barack Obama on USA:ssa varoittanut: Woke-keskustelu hyödyttää vastapuolta (Suomessa ps) koska se hajottaa progressiivisten ja liberaalien liiton.”

Arvioin tuoreeltaan Renazin röyhkeän käytöksen ja otsikoin erittäin suositun (n. 45  000 lukukertaa) Uuden Suomen blogini:

”Kiitos YLE:n toimittaja Renaz Ebrahimi woke-ideologian oikean luonteen paljastamisesta”.

Renazin kielessä rasmusten ja silakoiden epäinhimillinen känselöinti oli saanut nimen vastuullisuuden edistäminen ja näin känselöinti onkin vain rakkauden osoitus, jos ihminen tai yhtiö pyytää anteeksi ja ottaa vastuun vääristä mielipiteistään. Renazin perusteellinen hölmöily Sannikassa kiinnostaa suuresti suomalaisia; YLE Areenassa on Sannikan viime perjantain jaksolla nyt lähes puoli miljoonaa katsojaa, kun niitä normaalisti on noin 30 000.

Renaz viime syyskuussa intohimoisesti juonsi tiskijukkana YLE:n 95-vuotisjuhlaräpkimaran. Siinä vilahtaa n-sanan pahempi versio 57 ja naista halventava h-sana 99 kertaa. Hän hoilasi näitä sanoja innokkaasti kimaran tiskijukkana. Renaz sai katapulttisen vihanpurkauksen Valtaojalle Sannikassa, kun tämä siteerasi Peppi Pitkätossua ja sanoi sanan n-kuningas. Vihanpurkaus oli näin pelkkää teeskentelyä moraalisen yliotteen saavuttamiseksi meistä tavallisista ihmisistä.

Pormestari Juhana Vartiainen pääkaupunkiseudun koronatorjunnan pääkoordinaattorina puhui eilen julkisuudessa kovia sanoja, mutta ei uskaltanut rasismisyytösten pelossa mainita, että maahanmuuttajien keskuudessa vain puolet on saanut kaksi rokotusta. Maahanmuuttajat muodostavat nyt ammattikielellä ilmaistuna ns. alttiita taskuja Suomessa (engl. susceptible pockets; kirj. lis.), jotka tehokkaasti ylläpitävät koronaviruksen kiertoa.

Kannatan Jussi Halla-ahon ehdotusta kaupungin hallituksen vastauksen palauttamisesta valmisteluun, koska vastauksen tyylilaji matelee ja polvistuu woke-väen edessä.”

Pari kommenttia

Koronarajoitusten taas kiristyttyä pandemian kiihtymisen myötä turvallisuutemme ja yhteiskunnan yleisen luottamuksen ilmapiirin kannalta on murheellista, että poliitikot ja viranomaiset eivät voi nykyistä tehokkaammin tehostaa maahanmuuttajille suunnattuja rokotuksia rasismisyytösten pelossa. Tikun nokassa ovat olleet toistuvasti persujen rokotuskriitikot, ravintoloitsijat ja jopa kulttuuriväki, mutta maahanmuuttien syyllistäminen julkisessa sanassa on loistanut poissaolollaan, vaikka heidän todella alhaisen rokotuskattavuuden muodostama uhka muulle yhteiskunnalle em. alttiiden taskujen vuoksi on huomattava. Ilman tätä yhteiskunnan antirasistista woke-pakkopaitaa, siitä johtuvaa kulttuurisensitiivisyyttä ja toistemme kyttäystä, voitaisiin maahanmuuttajien rokottamattomuuteen suhtautua aivan normaalilla tavalla ja ponnistella heidän saamiseksi rokotusten piiriin, mutta ei. Woke ei salli sitä.

Paavo Arhinmäki triggeröityi puheeni jälkeen, koska pidin heti Jussi Halla-ahon palautusesityksen jälkeen sitä tukevan puheenvuoron, minkä vuoksi valtuuston puheenjohtaja Wille Rydman rajasi keskustelun palautukseen liittyviin puheenvuoroihin. Arhinmäki – siis apulaispormestarina tosin heittäytyen siinä tilanteessa valtuutetuksi – ryhtyi älämölöön vaatien puheenvuoroa. Kun sitä ei herunut valtuuston sääntöjen mukaan hän ryhtyi nimittelemään Wille Rydmania ”toveri puheenjohtajaksi”.

En referoi käytyä keskustelua paljoa pitemmin, sitä voitte halutesanne katsoa yllä olevasta videolinkistä. Totean kuitenkin, että itse kurditaustainen kokoomuksen Seida Sohrabi oli myös palautuksen kannalla paljolti samoista syistä kuin minä ja Halla-ahokin. Sohrabi nosti tikunnokkaan sen, että kaupungin hallitus ei sanoudu vastauksessaan irti vaarallisesta antirasismista. Lopulta vain persujen ryhmä ja osa kokoomuksesta (mm. Wille Rydman, Atte Kaleva ja Arja Karhuvaara) olivat meidän ja Sohrabin palautusesitysten takana. Woke-kokoomuksella on vielä pitkä tie parannukseen pois wokesta. Totean vielä, että valtuuston ensimmäinen puheenjohtaja Fatim Diarra epäviisaasti piti känselöinnin aloittamista eli koolauttamista hyväksyttävänä.

Paavo Arhinmäki älämölön jälkeen lopulta ryhdistäytyi ja täytti salin taas ylimääräisellä testosteronillaan ja haukkui meidät persut sillä perusteella, että persut eivät mukamas olleet kiinnostuneita keskustelemaan valtuuston tärkeimmistä asioista kuten budjetista ja Sörnäisten tunnelista. En viitsinyt kellon lähennellessä puolta yötä ryhtyä väittelyyn.

Totean tässä, että persuilla oli salainen ryhmäpäätös Sörnäisten tunnelista ja persut käyttivät budjetista hyvän ryhmäpuheenvuoron ja yksittäisiä hyviä puheenvuoroja. Sen sijaan vihreät ja vasurit harrastivat käytännössä tuntikausia jarruttavaa huuhaa-argumentteihin pohjaavaa filibusterkeskustelua Sörnäisten tunnelista, koska heitä syvästi korpesi punavihreän rintaman paha repeämä; selvä enemmistö SDP:n valtuutetuista kannatti Sörnäisten tunnelia mukaan lukien kaksi maahanmuuttajavaltuutettua. Punavihreät ja ulkona riehuneet Hourulanväen ilmastovallankumoukselliset (XR-väki) kärsivät eilen historiallisen tappion Helsingin valtuustossa.

Lopuksi vielä karmeaan asiaan, jonka kuulin juuri ennen valtuuston kokousta luotettavalta taholta. Se liittyy woketuksen aiheuttamaan turvattomuuteen. Nyt espoolaisissa kouluissa on aikuisia miehiä, jotka käyvät peruskoulun yläastetta. Heillä käy maanmiehiä eli kavereita vieraina koulupäivinä ja puukkokin on ollut kuvassa mukana. Jos meillä ei olisi woketuksen ja antirasismin luomaa yhteiskunnallista ilmapiiriä, ei tulisi kyseeseenkään, että aikuiset miehet käyvät peruskoulua heitä 5-7 vuotta nuorempien kanssa Suomen peruskouluissa.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu