Saksan vihreiden puheenjohtaja Ricarda Lang twiitissä: ”Islamismi tappaa”

Saksan vihreiden puheenjohtaja Ricarda Lang kirjoitti twiitissään Oslon Pride murhien jälkeen jälkeen 25.6.:

”Islamismi tappaa – tämän on Oslo hirvittävällä tavalla jälleen todistanut. Viha sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä (LGBTIQ) on kiinteä osa islamismia. Meidän on noustava tätä ihmisvihamielistä ideologiaa vastaan.”

Woke on tullut tiensä päähän molemmin puolin Atlanttia. Tämä Ricarda Langin twiitti on osa tätä hajoavaa punavihreyttä. Demokraatit USA:ssa ovat jo sisällissodassa ja toinen puoli demokraateista ei halua olla missään tekemisissä wokeväen kanssa, koska wokeväki on tuhonnut USA:n demokraatit ja saattanut USA:n kaaoksen partaalle.

Ajankohtaisen Kakkosen Islam-illassa 29. lokakuuta 2013 suomalais-iranilaisen imaami Abbas Bahmanpourin lausunto sharia-laista ja homoseksuaalisuudesta kohahdutti, mutta vain hetken. Helsingissä sijaitsevan Mellunmäen moskeijan imaami kertoi tuossa Islam-illassa, että islamilaisen lain eli sharia-lain mukaan homoseksuaalisuudesta voidaan joissain tapauksissa tuomita kuolemanrangaistus. Googlaamalla voi helposti löytää vastemielistä materiaalia homoseksuaalien kaltoinkohtelusta Iranissa.

Kohahdus kuitattiin nopeasti Bahmanpourin lausunnon ”väärintulkinnoilla” ym. puolivillaisilla selityksillä, vaikka jopa SETA – ainakin hetken aikaa kaiketi – piti lausuntoa ”sietämättömänä”. Yhdeksän vuotta on kulunut Bahmanpourin lausunnosta.

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila ihmetteli pari päivää sitten twiitissään kiihkeän punavihreän wokeaktivistin Janne M Korhosen twiittiä radikalisoituneen iranilaistaustaisen islamistin tekosista:

”Tämä lienee kummallisinta mitä olen pitkään aikaan lukenut. Vasemmistosta syytellään Oslon terrori-iskusta konservatiiveja. Ja tekijä on siis muslimi. Siis häh?”

Janne M. Korhonen twiittasi kolme päivää sitten:
”Konservatiivit nyt: ”Norjan hyökkäys ei ollutkaan meikäläisten vaan ihan toisista syistä seksuaalivähemmistöjen murhanhimoisesti suhtautuvan tekosia.”

Kerrataanpa nyt vielä kerran äärivasemmistolaisen identiteetti-ideologian perussäännöt ja lyhyet perustelut:

Aiemman Karl Marxin luoman käsitteen eli luokkataistelun sijaan nyt sorretut identiteetit työväenluokan sijaan käyvät uudenlaista ”luokkasotaa” meitä valkoisia heteroseksuaalisia setämiehiä vastaan. Näitä identiteettejä ovat naiset, LGBTIQ+-seksuaalivähemmistöt, muunväriset, alkuperäiskansat ja pahnan pohjalla vammaiset, jotka kaikki ovat oikeutettuja yhdenvertaistamiseen suurin kustannuksin.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmän puheenjohtajan Mia Haglundin kunnallisvaalien slogan oli:

”Haluan Helsingin, jossa turpeen sijaan palaa patriarkaatti.”

Laitoin vammaiset pahnan pohjalle, koska vammaiset – aiemman sosiaalipoliittisen eetoksen myötä  – olivat yhteiskunnassa ainoat, jotka olivat käytännössä oikeutettuja yhdenvertaisuuden nimissä erilaisiin paljon rahaa maksaviin sosiaalipoliittisiin tukitoimiin.

Viimeistään 2015 yhdenvertaisuuslain muutoksen säätämisen myötä em. uudet identiteettikategoriat saivat innokkaat puolestapuhujansa julkisen sanan edustajista ja näin vammaiset – erityisesti suomalaiset vammaiset – on unohdettu ja he ovat jääneet pahnan pohjille. Tästä olen usean blogin kirjoittanut.

Intersektionaalisuussääntöjä pidetään perusteltuina, koska me valkoiset heteromiehet olemme pitäneet historiallista ylivaltaa (engl. White Supremacy), joka johti vuosisataiseen institutionaalistettuun systeemiseen rasismiin.

Ricarda Langin twiitti osoittaa, että punavihreän väen itsepetoskupla on lopulta puhkeamassa ja järjen ääni on pikkuhiljaa pääsemässä voitolle.

Valitettavasti tämä itsepetoskupla on laajalti institutionaalistettu molemmin puolin Atlanttia ja sen vaikutukset tuntuvat eivät ainoastaan maahanmuuttopolitiikassa tehden siitä tabuaiheen, vaan myös mm. turvallisuus-, ilmasto- ja energia-, ulko-, ympäristö- ja luonnonsuojelupolitiikoissa sekä kaikkeen kasvatukseen liittyvissä ohjelmallisissa julistuksissa aina päiväkodeista yliopistoihin saakka. Nämä politiikat ajavat nyt läntiset maat täydelliseen umpikujaan ja köyhyyteen.

Oman lisänsä on tuonut elinkeinoelämän – erityisesti suuryritysten – wokeistuminen vastuullisuuskertomuksineen. Elinkeinoelämän wokeistamista, mikä mm. lisää yritysten hallinnollista taakkaa  ja vähentää niiden kilpailukykyä, toimeenpannaan Euroopassa direktiiveillä.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu