Suomen Itsenäisyyden Muistorahasto SIMRA on aina väärässä

 

Hiljan EU:n komission ”Fit for 55” Ilmastoaloiteparodiassani kirjoitin mm. seuraavaa:

”Suomen Ruohonjuuritasavallassa Suuren Resetoinnin toimeenpanoa edistäväksi propagandainstituutiksi valittiin Suomen Itsenäisyyden Juhlavuoden Rahasto SITRA, jonka nimi muutettiin 2021 Suomen Itsenäisyyden Muistorahastoksi eli SIMRA:ksi. Tämä pelkästään johtajista ja johtavista asiantuntijoista sekä täydellisestä ammattitaidottomuudesta tunnettu instituutio alkoi tehdä työtä Suuren Resetoinnin eteen yötä päivää yhdessä valtiollisen VALE-radioyhtiön kanssa. SIMRA:n johtavan asiantuntijan Oras Tynkkysen ilmastoasiantuntijuuteen meritoiva pro gradu työ Tampereen yliopistossa oli otsikoitu ”Lihavien Representaatio TV-sarjoissa”.”

Suomen eduskunnan ohjauksessa olevassa SIMRA:ssa tehdään ahkerasti työtä yliasiamies Jyrki Käteisen johdolla punavihreän globaalieliitin tavoitteiden eteen mm. julkaisemalla SIMRA:n ulkopuolelta ostettuja konsulteilla teetettyjä asiantuntijaraportteja tai osallistumalla asiantuntijalausunnoin yhteiskunnalliseen keskusteluun. Ovatko SIMRA:n kannaotot tai raportit luotettavia? Lähes aina ne ovat epäluotettavia globaali-ideologian mukaisia luonnon tuhoa edistäviä. Annan kokemusasiantuntijana yhden valaisevan esimerkin.

Vihreyteen hurahtaneet poliitikot, suuret ylikansalliset ympäristöjärjestöt – erityisesti Greenpeace ja WWF – ovat kaikissa rikkaissa maissa valtamedian avustuksella höynäyttäneet hyväuskoiset rikkaiden maiden kansalaiset uskomaan, että muovin kierrätys on erittäin toivottavaa ympäristösyistä. SIMRA on ollut tämän ympäristölle haitallisen evankeliumin eräs keskeisistä puolestapuhujista Eurostoliiton Suomen Ruohonjuuritasavallassa.

Kun kirjoitin raportin muovin ”kierrätyksen” globaaleista ympäristöhaitoista, se julkaistiin korkeatasoisen videon ja lehdistötiedotteen kera Ison Britannian pitkäaikaisen valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundationin kotisivuilla. Punavihreä edistymö sai hermoromahduksen, kun Lännen Media julkaisi raportistani täysin moitteettoman uutisen satojen muiden viestimien tapaan ympäri maailmaa.

Hermoromahduksen ensimmäisen aallon aiheutti Kirkko ja Kaupunki eli Moskeija ja Basaari lehden blogisti Samuli Suonpää. Hän kertoi M&B:n blogissaan, että Lännen Median uutinen muovin kierrätyksen aiheuttamasta globaalista ympäristötuhosta, täytti kaikki klassisen äärioikeistolaisen valeuutisen tunnusmerkit.

Teilaukseeni osallistui koko viikon ajan heinäkuussa 2018 kansallinen eduskunnan ”ohjauksessa” oleva yleisradioyhtiö VALE antamalla tilaa TV:tä myöten joukkoviestimillään SIMRA:n tekoasiantuntijalle Kari Herleville.

Kun myöhemmin hain oikeutta Julkisen Sana Neuvostolta, en saanut asiaani edes käsittelyyn. Lännen Media laittoi nimittäin hätäpäissään suuhuni valekommentin, jota leviteltiin lähes kaikissa Suomen viestimissä. Se teki minusta ns. hölmärin. Valekommenttini mukaan en muka tiennyt, että Kiina oli 1.1.2018 lopettanut tuhoisan lopulta yli 100 miljoonaan tonniin yltäneen ”kierrätys”muovin tuonnin. Olin kuitenkin Nairobissa UNEA-kokouksessa joulukuussa 2017 eräs ensimmäisistä suomalaisista, joka oli tästä saanut tiedon suoraan Kiinan ympäristöministeriltä.

Vielä keväällä 2019 VALE:n ruotsinkielinen toimitus jakoi valetietoa sanomisistani. https://svenska.yle.fi/artikel/2019/04/02/vi-satte-fem-sandare-i-plastinsamlingskarl-i-landet-det-har-ar-varfor

Tämän vuoden alussa Saksan hallituksen Reinin rannalla Bonnissa sijaitseva virallinen globaaliviestijä Deutsche Welle julkaisee videon, jonka viesti oli täsmälleen sama kuin 2018 muoviraporttini, josta kirjoitin seurantaraportin vuotta myöhemmin.

Kymmenen kuukautta raporttini julkaisemisen jälkeen vaarallisten jätteiden vientiä ja tuontia säätelevään monenkeskiseen YK:n Baselin sopimukseen tehtiin rikkaiden maiden likaisen muovijätteen vientikielto köyhiin maihin ja maailman meriin.

Nyt SIMRA:n yliasiamiehen Jyrki Käteisen kätilöimän EU:n kiertotalouspaketin toimeenpanon myötä globaali vihreän ajattelun synnyttämä jätekriisi syvenee, koska 80-90 %:lle likaista heterogeenista muovijätettä ainoa kaatopaikkaläjittämisen lisäksi hyväksyttävä käsittelymuoto on poltto. Herra Käteinen on kieltänyt kiertotalouspaketin myötä muovijätteen kaatopaikkaläjittämisen sekä vaikeuttanut kaikin voimin jätteenpolttoa. Lisäksi Baselin sopimuksen jätemuovin vientikielto köyhiin maihin astuu voimaan 1.1.2022.

 

 

 

https://www.thegwpf.org/content/uploads/2018/06/Save-the-oceans.pdf

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu