Trump valitaan toiselle kaudelle maanvyörymävoitolla

Päivää ennen USA:n 2016 vaaleja löin vetoa Trumpin puolesta. Olin huomannut, että puhelimella tehdyissä mielipidetiedusteluissa Hillary Clintonin kannatus oli säännönmukaisesti korkeampi kuin internetpohjaisissa kyselyissä. Lisäksi olin tuohon aikaan löytänyt pienen obskuurin mielipidemittaajan mallituksia, joissa tämä oli ensimmäisenä huomioinut ujon äänestäjän (engl. voter shyness) vaikutuksen. Katsoin karttaa ja arvasin, että ruostevyöhykkeen (engl. rust-beltin) työväki äänestää Trumpia eikä vihreää Clintonia.

Tämä sama ujon äänestäjän ilmiö vaikutti meilläkin vuosikymmeniä mielipidemittauksiin. SKP/SKDL sai säännönmukaisesti enemmän ääniä vaaleissa kuin mitä mielipidemittauksissa ilmeni.

YLE:n, HS:n ja muiden ns. V-medioiden toistuvasti esiinnostamissa kansallisissa mielipidemittauksissa (engl. national polls) perusongelma em. ujon äänestäjän ilmiön lisäksi ovat demokraatteja suosivat vääristyneet otannat ja ennen kaikkea se, että kansalliset mittaukset eivät kerro olennaista siitä, mitä tapahtuu vaa’ankieliosavaltioissa, joissa vaalit ratkeavat. USA:n presidenttiä ei valita suoralla kansanvaalilla, vaan osavaltiopohjaisella valitsijamiesjärjestelmällä.

USA:n demokraatteja ei auta, että vihreän politiikan tuhonneessa Kaliforniassa demokraatit voittaisivat vaikka kuinka suurella marginaalilla Trumpin.

Itse en perusta V-median mielipidemittauksiin, koska ne on tehty ainoastaan propagandatarkoituksessa. Perinteisistä mielipidemittaajista seuraan ainoastaan Rasmussenia ja Zogbyä sekä vedonlyöntitoimistoja.

Vedonlyöntitoimistojen kertoimet kääntyivät pari viikkoa sitten Trumpin hyväksi.

Nyt Biden/Harris tiketti on hyväksynyt sen, että Trump voittaa Ohion ja Iowan. Vanha totuus on, että se, joka voittaa Ohion, voittaa vaalit.

Trumpilla menee nyt vaa’ankieliosavaltioissa suorastaan erinomaisesti. Tämä on näkynyt panikointina demokraattileirissä, jossa sisäiseen käyttöön tarkoitetut mielipidemittaukset ovat johtaneet epätoivoisiin linjauksiin. Nyt Biden on sanoutunut irti mm. tiukoista vihreistä tavoitteista. Pennsylvaniassa kymmenille tuhansille ihmisille leipää tuova kaasun ja öljyn särötykseen ja horisontaaliseen poraukseen perustuva talous on ollut demokraattien lakkautuslistalla. Nyt Biden kertoo, että ei ole koskaan sanonut, että öljystä kaasusta pitäisi päästä irti, vaikka hän on näin useasti kansallisissa uutisohjelmissa sanonut useaan otteeseen. Nämä lausunnot voivat lopulta jättää punavihreät äänestäjät kotiin. Biden sanoutuu epätoivoisesti nyt myös irti vaatimuksista pienentää poliisibudjetteja ym. ym.

Ainoa, mihin demokraatit voivat tarrautua nyt, on vaalituloksen kiistäminen. Hillary Clinton vaati tätä pari viikkoa sitten. Kymmenet miljoonat koteihin demokraattien vaatimuksesta lähetettävät vaalilipukkeet voivat viivyttää vaalituloksen julistamista viikkojen ajan, ellei Trumpin voitto ole historiallisen suuri. Facebookin pomo Mark Zuckerberg tukee Hillary Clintonia ja on todennut vaalituloksen hyväksymisen pitkittäminen on tärkeää.

Seuraavat lisäseikat puhuvat sen puolesta, että Trump saa maanvyörymävoiton ensi marraskuun alun presidentinvaaleissa.

V-media on kolmessa vuodessa muuttunut vihreästä agendajournalismista silkaksi poliittiseksi aktivismiksi ja se on antitrumppropagandallaan todennäköisesti tehnyt ujon äänestäjän ilmiöstä 2016 vaaleihin verrattuna vieläkin suuremman. V-median laajalti tukeman intersektionalismin, maalituksen ja BLM-/antifaväkivallan vuoksi ihmiset ovat menettäneet työpaikkoja ja yrityksiä on ajettu nurin. Ihmiset todella pelkäävät nyt.

Rasmussenin ja Zogbyn mittauksissa Trumpilla menee nyt paremmin kuin Obamalla toisen kauden vaaleissa tässä syklin vaiheessa.

Demokraattien BLM-strategia, jossa maa saatetaan epätoivon ja kaaoksen valtaan on täysin epäonnistunut. Jopa Bidenin oman osavaltion Delawaren poliisien ammattijärjestö asettui Trumpin taakse ja 80 % mustista ei halua vähentää poliisien määrää vaan lisätä poliiseja kaduilla.

V-media yritti ensin väittää, että väkivaltaisia protesteja ei ole ja sitten se kertoi, että ne ovat ”intensifioituja väkivallattomia protesteja” (engl. intensified peaceful protests”)  ja lopuksi, kun oli pakko myöntää, että demokraattien hallitsemat suuret kaupungit ovat väkivallan ja vandalismin kourissa, demokraatit epäuskottavasti tuomitsivat mellakoinnin ja ryöstelyn. Sekä Harris että Biden antoivat rahaa mellakoijille kesäkuussa ja Harris kiivaasti kehotti mielenosoittajia jatkamaan protesteja.

BLM-liikehdinnän katveessa USA:ssa on tapahtumassa ensimmäistä kertaa vähemmistöjen laajamittainen irtaantuminen demokraateista, mikä tekee äärivasemmistolaisen intersektionaalisen retoriikan – USA on rasistinen maa – naurettavaksi. Sekä latinoäänestäjät että mustat äänestäjät ovat ennen näkemättömällä tavalla sanomassa hyvästit demokraateille. Mustat ovat huomanneet, että 60 vuotta demokraattivaltaa ei ole tuonut heille mitään hyvää suurissa kaupungeissa. Trump on ensimmäisenä presidenttinä turvannut mustien pienten yliopistojen rahoituksen jatkuvuuden ja saanut aikaan lainsäädännön uudistuksen, jolla pyritään estämään, että 50 % mustista miehistä ei enää kävisi jossain elämänvaiheessaan vankilassa.

Bidenin sammakot (engl. gaffe) ovat sitten oma lukunsa. Hän puhui mustalle toimittajalle kuin kokaiiniaddiktille (”C’mon man”) tämän kysyttyä, onko hän käynyt muistitestissä, tai ilmoitti, että net, jotka eivät häntä äänestä eivät voi olla mustia (”If you don’t vote for me you ain’t black”) ja ”kaikki mustat ovat samanlaisia, mutta latinoyhteisöt ovat niin moniulotteisia ja vaihtelevia” (vapaa käännös) ovat etäännyttäneet Biden/Harris tikettiä mustista äänestäjistä.

Miksi mustat äänestäjät olisivat tyytyväisiä siihen, että heidän kaupunginosat ja niissä sijaitsevat mustien ja muiden vähemmistöjen yritykset poltetaan maan tasalle ja turvaa tuovat poliisit poistetaan kaduilta?

Suurin osa amerikkalaisista pitää Joe Bidenin neurologista kehitystä erittäin huolestuttavana. Trumpin kellarissaan ”korona” paossa viihtyvälle Joe Bidenille antama uusi lempinimi Joe Hiden (piiloittelija) heijastaa tätä tunnelmointia, mitä toistaiseksi V-median kulisseissa vain kauhistellaan. Useat demarivaikuttajat vaativat nyt, että Biden ei väittele Trumpin kanssa, koska ”Trump ei noudata sääntöjä” ei ole uskottavaa. Kaikki pelkäävät, mitä sammakkoja Biden päästelee suustaan näissä jopa 100 miljoonan katsojan presidentin vaalien väittelyissä, joita on tiedossa ainakin kolme.

Vielä 2016 vaaleissa demokraatit olivat rajaturvallisuuden kiristämisen kannalla. Nyt ne hehkuttavat Soroksen ja muun globaalieliitin tavoin avoimia rajoja (engl. open boarders). Mustat sekä laillisesti maassa olevat latinot kilpailevat samoista työpaikoista kuin laittomat siirtolaiset. Miksi he äänestäisivät demokraatteja?

Nyt pidetään asiantuntijoiden keskuudessa selviönä, että jos Trump saa yli 15% mustien äänistä, hän on varma voittaja. Rasmussenin mittauksissa on saatu jo 25% ja eräissä muissa mittauksissa vieläkin suurempia lukuja.

Koronapandemian runtelemista sekä BLM:n väkivallan, ryöstelyn ja vandalismin riivaamista kaupungeista ovat nyt paremmin toimeentulevat muuttaneet pois sankoin. Aina viime vuosiin saakka yhdestä maailman turvallisimmista suurkaupungeista New Yorkista on muuttanut vajaa puoli miljoonaa asukasta pois esikaupunkeihin. Viisi miljoonaa ihmistä on ostanut ensimmäistä kertaa elämässään aseen. Antavatko nämä viisi miljoonaa ihmistä, joista monet ovat paenneet näistä palavista ja väkivaltaisista kaupungeista, äänensä demokraateille, jotka vaativat perustuslain toisen lisäyksen (engl. second amendment) poistamista eli sitä, että nämä aseet otetaan pois ihmisiltä? Enpä usko.

Demokraatit luottivat vielä kuukausi sitten esikaupunkialueiden suburbian naisäänestäjiin Biden/Harris tiketin voiton varmistajina. BLM mellakointi on ulottunut kuitenkin suburbiaan ja sosiaalisessa mediassa on laajalti levinnyt videopätkiä siitä, kuinka BLM-protestoijat tulevat valkoisten asuinalueelle ja väkivallalla uhaten ilmoittavat, että he haluavat nämä mustille kuuluvat talot itselleen. Luuletteko, että suburbian jalkapalloäiti (engl. soccer mom) äänestää Bideniä ja Harrisiä tässä tilanteessa? Enpä usko. Mielikuvia on ryydittänyt mm. Pittsburgissa tapahtuneet BLM- ja antifavandaalien tavallisten vanhojen ihmisten päällekäynti erään ravintolan terassilla, valkoisten ihmisten raa’at summittaiset pahoinpitelyt ja tänään Kaliforniassa tapahtunut kahden poliisin väijytys ja ampuminen.

Princetonin yliopistossa tehdyssä laajassa empiirisessä tutkimuksessa osoitettiin, että niissä piirikunnissa, joissa itsessään tai naapuripiirikunnissa oli tapahtunut ennen vaaleja mellakointeja USA:n äänestäjät ovat aina siirtyneet oikealle https://nymag.com/intelligencer/2015/05/new-study-shows-riots-make-america-conservative.html Tämä vuosi ei tule tekemään poikkeusta.

BLM-väkivallan vähättely V-mediassa ja intersektionalismin ihannointi mm. ammattiurheilussa on johtanut rajuun vastailmiöön. USA:ssa tehdyt valtavaan datamassaan perustuvat mediahuomiomittaukset osoittavat, että yli 80 % ihmisistä ei pidä ammattiurheilutilaisuuksien polvistumisista lainkaan. Tämä osoittaa, että edes vähemmistöt eivät pidä ammattiuhriutumisesta ja tekopyhästä moraaliposeerauksesta.

”Se on talous pösilö” (engl. ”It’s economy you stupid”) oli muistaakseni Clintonin maksiimi. Demokraatit laskivat sen varaan, että marraskuulle tultaessa työttömyys olisi reilusti yli 10%. Nyt talous on piristynyt erittäin nopeasti ja viime viikon työllisyysluvut osoittivat työttömyyden laskeneen 8,4%:iin.

Vaa’ankieliosavaltiot alkavat nyt kääntyä Trumpin eduksi vielä selvemmin ja aikaisemmin kuin 2016: Florida, Texas, Pennsylvania, Michigan, Minnesota, Wisconsin, Nevada (?) ja alkaa näyttää siltä, että USA:n vaalitulos vaaliyönä lähes kaikkialla punaista eli Trumpin voittoa.

Mikäli vaalituloksen kiistäminen jatkuu pitkään, monet ovat veikanneet jo pahinta eli sisällissotaa. Sitä on eräissä vallankammareissa simuloitu jopa sotapeleilläkin, mallina Kolumbian sisällissota.

Näin olen kristallipalloon katsonut. Katsotaan, mitä tuleman pitää.

MikkoPaunio
Perussuomalaiset Helsinki

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM) syksyyn 2021 asti.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu