Suomalainen ei saa verovaroilla enää mitään palveluja. Ei edes Suomalaisuutta.

KOHTI HUUTOLAISUUTTA! Jumala meitä armahtakoon!

Jotain on pielessä Suomalaisessa yhteiskunnassa. Samaan aikaan kun Irakilaiset saavat täydet terveyspalvelut ilmaisina saa Suomalainen osuutensa köyhyysrasismista kunnassa johon maksaa veronsa. Maksamaton lasku ja hammashoitoon pääsyyn tulee nykyisin kielto Kauhavalla.

Kauhava (Kuntayhtymäkaksineuvoinen )linjaa hammashuoltoa köyhien osalta, joilla on hammashoidosta laskuja maksamatta. Palaan hammashoitoon uudelleen, mutta ensimmäiseksi käsittelen jo rakenteellista köyhyyttä, ja yhteiskunnan rattaisiin jäämisen ongelmia. Yhteiskunta aktiivimallillaan sanktio ja rangaisee ihmisiä ottamalla pois perustulosta, mikä se tulo lieneekään  ellei täytä ns aktiivisuuskriteerejä. Rangaistuksia ropisee.

Tässä yhteiskunnallisessa tilassa, jossa meillä on maksuhäiriötilastoissa jo 400.000 ihmistä, puhumattakaan siihen miten määrä tuplaantuu jos perheen sisällä on vaikkapa 2-4 henkeä. Perheen pääasiallisen huoltajan taloudelliset ongelmat vaikuttaa koko perheen toimeentuloon. Saamme näin lähes 1,5 miljoonaa ihmistä, jotka kärsivät maksuhäriöstä. 

Yhteiskuntamme tila on arveluttava. Koska valtiovalta antaa kaikenmaailman perintäfirmojen triplata velkoja pääomineen, ja saattaa lopulta perheiden selviytymiseen kierteestä vuosia kestäväksi prosessiksi, jossa ei näy päätä eikä häntää. Yhteiskunnassa eli valtiovallassa ei minkäännäköistä omatunnon toimintaa näytä olevan, että voisivat alkaa rajata näitä mielipuolisia perintäbisneksiä.

Kuntayhtymäkaksineuvoisen sosiaalitoimen apua eräs tuttava perhe haki (toinen kansaneläkkeellä ja toinen pätkätöissä), sähkälaskuihin. Jylhän sähkö tekee joka kevät katkaisuilmoituksen perheille, joilla on sähköjä maksamatta. Ja sähköjä todellakin katkotaan. Ko. perhe haki apua maksamattomiin sähkölaskuihin. He saivat apua, mutta kotiin tuli uhkaus sosiaalitoimesta, että jos perhe vielä kerran hakee sähkölaskuihin toimeentulotukea hakevat he perheen äidille holhousta! Pyysin ko, henkilöä säilyttämään paperin visusti, koska tiesin sen olevan laiton. Siellä se on kaapin kätköissä rouvalla.

Kuntayhtymäkaksineuvoisen hammashoidon ajanvarauksesta soitettiin eräälle henkilölle, jonka hampaan juurihoito oli kesken, ja sanottiin että Johtava hammaslääkäri Riitta Hautala oli käskenyt perua seuraavan ajan, koska laskuja hammashoidosta oli maksamatta. Hautala oli sanonut, että asia oli esitetty taloustoimistosta, mutta taloustoimisto sanoi, että Hautala oli itse pyytänyt tietoja. Hammaslääkärin ajanvaraaja esitti henkilölle, että onhan hammas hoidettava loppuun, koska sen sisällä on väliaikainen paikka ja aineet. Mitään kirjallista paperia ei ko. henkilölle tullut.

Köyhät kyykkyyn ….. Tilanne on nyt teidän ja meidän sekä kaikkien osalta tulevaisuudessa tämä! Jos et yllä perustoimeentulotuelle sen laskentakaavojen mukaan, jäät välinnputoojaksi. Meillä on jo valtava määrä ihmisiä joilla ei ole varaa perusterveydenhuoltoon, jota hammashoitokin on. Märkäneviä hampaita ja pahenevia tilanteita. Syy; köyhyys! Syy; et ole perustoimeentuloasiakas, Syy, Kuntayhtymän johtava hammaslääkäri on kieltänyt ajanvarausta antamasta sinulle aikaa.

Suomi mihin olet matkalla kansasi osalta.? Turvapaikanhakijoilla on täysi ylläpito, perusterveys, erikoisterveydenhuolto, ja hammashoito- tämä on monen Suomalaisen ison paikkakunnan päätös- samaan aikaan yhteiskuntamme köyhät ovat saman järjestelmän käsissä täysin eriarvoisessa asemassa.

Onko tälläinen maa hyvinvointiyhteiskunnan nimellä? Tasajakoa? Oikeudenmukaisuutta?

Oman kansan hyvinvoinnin tappaja valtio- Suomi- Finland. Maksa veroja, ja alvit kaikkialla missä kuljet, mutta jos et pysty elämäntilanteesi takia maksamaan hammashoitoa etkä saa siihen toimeentulotukea voidaan hoitosi keskeyttää. Hammaslääkäri Riitta Hautalan palkkio saattaa toimia samoin kun ulosottomiehen joka ottaa prosentit, koska hänen etikkkansa hoitoalalla on huolehtia talon rahoista eikä hoitoalan etiikalla ole mitään tekemistä rahaideologian kanssa, joka hänellä on asiassa selkeästi ykkösenä.

Sitten ihmetellään jos samainen rahanteko ideologia ja deletoi asiakkaita kuntayhtymän sisällä miksi se on ideologiana myös yksityisissä hoivalaitoksissa.

Suomi ei ole enää minun isänmaani- ennenvanhaan ihmisiä ei jätetty hoitamatta. Tämä yhteiskunta, joka hylkää ja jättää omat lapsensa hoitamatta on karu ja ilkeä. Siksi monen rinnassa on kaipuu muualle. Kohti muutosta toivottavasti vaalien avulla. Jumala meitä armahtakoon jos köyhille ei saada hallituksesta ystäviä.

 

minskukoskela
Kauhava

Elämän mittaisella matkalla kanssa ihmisenä. Politiikka ja yhteiskunta ilmiöineen kiinnostaa. Pidän historiasta- ja olen tutkijaluonne. Entinen sotilaskotisisar, ja kapiaisen vaimo, Ilmask /kauhava jäi sydämeen. Sotahistoria kiinnostaa,aiheiden pohtiminen, jotka liittyvät myös maanpuolustukseen.Olen myös realistinen maailmaparantajatyyppi, rakastan luontoa ja eläimiä. Jonkinlaisia Äiti- theresa oireita koen ajoittain- nuorena enemmän, vanhemmiten realiteet ovat nousseet esteeksi.
Olen lähihoitaja, sosiaali ja terveysalan ammattilainen; Kokemusta ihmiselämän kaikista puolista(tämän voit todeta blogi kirjoituksistani) Opiskelen yhteiskuntatiedettä,ja sosiaalialaa. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Ihmisarvo on jakamaton,ja ihmisen perusoikeudet on turvattava. Rakastan luontoa ja eläimiä.Olen sosiaalinen ja avoin. Pidän asioiden pohtimisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu