Anna kontula. Vihreät kapitalismista pakko-kommunismiin- omistuskatto; dikatuuria.

Kansanedustaja Anna Kontula Ylellä: Rikkaille voisi määrätä omistuskaton – ”Mehän kuollaan kaikki, jos kapitalismi jatkaa tätä vauhtia”….

Voi Luoja tätä naiviuden määrää. Olen jo elämässäni nähnyt usein tämän ilmiön, jota kutsun ”suppeaksi näköalaksi- eli näköalattomuudeksi”, tai toisin kuvaten ”poliittisen suuntauksen putkinäkö”, ja kolmas ”aivopesun lopputulos”.

Maailma, ja maapallo koostuu useista valtioista, joihin Anna Kontulan idelismi ei voi ylettää- ja hyvä näin. Olisihan se diktatuuria, jos vihreät Suomessa voisivat rangaista siitä, jos jotkut ovat varakkaampia kuin toiset. Varakkuus ei tarkoita sitä etteikö ihminen olisi sielultaan ekologisempi kuin esim Anna Kontula. Miksi pitäisi siirtyä poliittisesti arveluttavaan aikaan, ja tekoihin? Demokratia on asia, jota Suomen kansan on suojeltava nykyiseltä hallitukselta. Sen lisäksi ettei hallitus ja ministerit olleet paikalla kun käsiteltiin ”raiskaajien karkoittamista Suomesta kansalaisaloitetta” kertonee tavalliselle kansalaiselle kuin minä jotain erityistä. Tämä hallitus menee omien ideologiensa perässä- he toteuttavat omaa agendaansa, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä kansa haluaa. Nämä ihmiset, jotka pääsivät näille korkeille palleilleen, ovat järjestelmällisesti alkaneet muokata yhteiskuntamme rakennetta vihervasemmistolaisin periaattein, ja siirtämään omia arvojaan ja käsityksiään yhteiskuntamme rakenteisiin ja peruspilareihin. Tähän sopii lause Pelle Miljoonan laulusta, ”atteet on mun vaatteet”. En olisi ikinä uskonut Greta Thunbergin ilmastopaniikin nousevan näihin mittakaavoihin Euroopassa, saati Suomessa pohjolan perukoilla. Hyvät on Gretan vihervassari tukijoukot.

Anna Kontulan puheet ovat kuin jostain Stalinismin oppaasta. Rikkailta otetaan rutkasti enemmän, ja luodaan  heidän varallisuudelleen katto. Miksi he olisivat Annan mielestä enemmän vastuussa maailman mahdollisesta ekokatastrofista? Anna Kontulan olisi syytä matkustaa Intiaan, Afrikkaan, Nigaraguaan ym. Näiden maiden infrakstuuri on täysin rakentumaton, ja vaarantaa maailmaa. Se myös tappaa ihmisiä ja taudit leviää. Afrikan vedestä ei voi tehdä lääkkeitä koska se on saastunutta. Nälkään kuolee lapsia päivittäin, ja he ovat hiv positiivisiä jo syntyessään.

Varallisuus ei vaaranna maailmaa yhtä paljon, kuin valtava väestönräjähdys- liikaa ihmisiä, ja ekojärjestelmä kärsii. Anna Kontulan olisikin siis syytä siirtyä rahasta ja sen demonisoinnista ehkäisypolitiikkaan, jossa vaikutus maailman ekosysteemiin olisi merkittävempi. Lisääntyminen Intiassa, ja Afrikan maissa kiihtyy- ja samalla ihmiset tarvitsevat enemmän ruokaa, ja vaatteita ym. Tähän Anna Kontula ja muut vihervasemmistolaiset voisivat suunnta tarmonsa. Vihervassarit pakottavat lihaveron, ja esim pohjanmaan työttömyys lisääntyy, koska meillä on kolme suurta lihantuottajaa. Työpaikat katoaa ja ihmiset köyhtyvät- aluepolitiikka taas muttuuu kun ihmiset joutuvat muuttamaan työn perässä, ja pääkaupungin alueen väestö lisääntyy. Kohta saamme tapella työpaikosta veitsin ja haarukoin.

Olemme Anna Kontulan kanssa ihan eri järjen maisemissa. Hänen mielestään ”me kuolemme kaikki, jos kapitalismi jatkaa tätä vauhtia”.

Minun mielestäni yhteiskuntamme vaarantuu hallituksen putkinäön takia, ja oman agendan toteuttamisen pakosta. Missä on kansan kuuleminen- kansahan teidät valitsi!

Ideologinen aivopesu on tuottanut tulosta, vasemmiston mielestä kaikki ikävä ja paha tulee kapialismin kautta. On se onni, että meillä on markkinatalous, koska yhteisin verovaroin voimme pitää huolta toisistamme ilman, että valtio pakottaisi meitä asumaan kolhooseissa, ja jakamaan kaiken toistemme kanssa. Minulta menisi järki, jos joutuisin elämään kolhoosi yhteiskunnassa.

Sanavapaus on jo saanut raameja yhteiskunnassamme. Nyt raamit ovat tiukentuneet ja media karsii vapaalla kädellä ihmisten ilmauksia. Toki Suomessa sananvapaus on aina ollut kyseenalainen. Vaikka sodan jälkeen meille jäi itsenäisyys- silti Neuvostoliitto teki sankareistamme ja veteraaneistamme rikollisia- se valvoi maamme kommunismin kehitystä ja kannusti siihen siten, että valtio panosti jopa pioneerikerhojen perustamiseen paikkakunnille. Omassa kotikaupungissani olen 70- luvulla kokenut ns, pakkokommunismia askartelun ohessa, ja aivopesua. Muistan kuinka ns, NL merkkien jakoon kansa kokoontui työväentalolle kun Neuvostoliitosta saapui miehiä jakamaan näitä taistolaisuuden kunniamerkkiä. ”Oksettavaa… mutta lapsesta se lähtee kaikki aivopesu.. Kohdallani se epäonnistu täysin. Myöhemmin olin vihainen siitä kun pappani joka oli käynyt sodassa ei saanut arvostusta yhteiskunnalta, eikä apua- vaan päätyi ”hirsikiikuun” 60-luvulla. Sitten kun sanavapaus saatiin 80-luvulla parempaan asemaan alettiin tuoda meille nuorille tietoa sodasta ja sen tapahtumista. Lopettivat pikkuhiljaa veteraanien syyllistämisen.

Nyt sananvapauden rajamailla ollessamme jälleen, voimme todeta että meillä ei ole kuin suppea ilmaisun oikeus- on sanottava oikeat sanat ja oikeat asiat- mielipiteet hallituksen ja median rajoja (linjauksia) vastaan rangaistaan, ja julkinen sananvapaus saatetaan deletoida. Sananvapaus on kuitenkin kaksisuuntainen – on oikeus ilmaista myönteinen ja kielteinen.

Kielteisen ilmaus on rajattu. Sana on kaksiteräinen miekka- ja sillä voidaan rajoittaa ihmisten oikeuksia järjestelmässä. Sellaiset ovat juuri nyt ajat. Ihmisoikeuksista puhutaan eriryhmittyminen kesken, mutta oman kansan ihmisoikeudet unohtuvat.

Kysely omituskatosta, (kuva) iltasanomat.

Vapaa mies
Vapaata miestä vangita ei voida väkivallalla, ei kalvalla, ei kahleilla,ei mahtisanalla; kun kaikki maahan kukistuu, hän seisoo niinkuin korven puu, ja kun hän kaatuu, kaatuissaan päin sortuu sortajaan.
Se vasta, vast’ on vapaa mies, ken oman luoda tiensä ties keskeltä elon kuohujen ja ajan aatteiden; ei häntä vallat horjuta, ei joukon oikut orjuuta, hän yksin yönkin halki käy, kun tähteä ei näy.
Ja vasta vapaa mies on se,ken tyynnä lausuu Tuonelle:»Ma kuolla voin, mut kuole ei, min eestä työtä tein.» Ei kuolema lie ankarin; on kuolo seppel sankarin, kun vaatii häntä vakaumus ja ihmisoikeus. ”
– Eino Leino
minskukoskela

Elämän mittaisella matkalla kanssa ihmisenä. Politiikka ja yhteiskunta ilmiöineen kiinnostaa. Pidän historiasta- ja olen tutkijaluonne. Entinen sotilaskotisisar, ja kapiaisen vaimo, Ilmask /kauhava jäi sydämeen. Sotahistoria kiinnostaa,aiheiden pohtiminen, jotka liittyvät myös maanpuolustukseen.Olen myös realistinen maailmaparantajatyyppi, rakastan luontoa ja eläimiä. Jonkinlaisia Äiti- theresa oireita koen ajoittain- nuorena enemmän, vanhemmiten realiteet ovat nousseet esteeksi. Olen lähihoitaja, sosiaali ja terveysalan ammattilainen; Kokemusta ihmiselämän kaikista puolista(tämän voit todeta blogi kirjoituksistani) Opiskelen yhteiskuntatiedettä,ja sosiaalialaa. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Ihmisarvo on jakamaton,ja ihmisen perusoikeudet on turvattava. Rakastan luontoa ja eläimiä.Olen sosiaalinen ja avoin. Pidän asioiden pohtimisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu