Sammio
Kirjaudu blogeihin

Salaliittoteoria valtiosihteerien ja erityisavustajien tarpeesta. :)

Jossakin artikkelissa mainittiin, että Antti Rinne kasvattaa vihreitä oksia epäonnistuneille poltiikoille. Pilvi Torsti nousi työministeri Timo Harakan valtiosihteeriksi. Rinteen hallituksessa on 19 ministeriä, jotka tarvitsevat 15 valtiosihteeriä, sekä 70 erityisavustajaa. Miksi? Yksi kysymys on, että johtuuko moinen väen lisäys ministerien kokemattomuudesta? ja toinen kysymys on, että onko paikat tarkoituksellisesti tuotettu SDP, Vihreiden, Ja vasemmiston seuraavia eduskuntavaaleja varten?  Nykyiset ministerit sisään ajavat oman puolueensa jäsenistöä harvinaisen voimakkaasti – se tarkoittaa, että seuraavissa vaaleissa on tietotaitoa ja kokemusta rikkaampia puolueen jäseniä 15, ja 70 erityisavustajaa, jotka saavat koulutusta poliittiseen tehtävään, josta ura sitten urkenee.
Rahaa myös palaa jopa 6,5 miljoonaa euroa plus lisäys 2.9 miljoonaa euroa. Seuraavaksi vuodeksi on povattu menoerän hinnaksi 12,5 miljoonaa euroa.
Osa pesteistä on taatusti ”suojatyöpaikkoja hyville puoluekamuille”, ja heidän uraansa silmällä pitäen myös mahdollisuus kehittyä ja hankkia lisää tietoa ja taitoja.
Nykyinen hallitus käyttää härskisti omien politiikkojensa kouluttamiseen valtiosihteerien titteleitä- ja kasvattaa iskuvoimaa seuraavaa vaalikautta varten.
minskukoskela

Elämän mittaisella matkalla kanssa ihmisenä. Politiikka ja yhteiskunta ilmiöineen kiinnostaa. Pidän historiasta- ja olen tutkijaluonne. Entinen sotilaskotisisar, ja kapiaisen vaimo, Ilmask /kauhava jäi sydämeen. Sotahistoria kiinnostaa,aiheiden pohtiminen, jotka liittyvät myös maanpuolustukseen.Olen myös realistinen maailmaparantajatyyppi, rakastan luontoa ja eläimiä. Jonkinlaisia Äiti- theresa oireita koen ajoittain- nuorena enemmän, vanhemmiten realiteet ovat nousseet esteeksi. Olen lähihoitaja, sosiaali ja terveysalan ammattilainen; Kokemusta ihmiselämän kaikista puolista(tämän voit todeta blogi kirjoituksistani) Opiskelen yhteiskuntatiedettä,ja sosiaalialaa. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Ihmisarvo on jakamaton,ja ihmisen perusoikeudet on turvattava. Rakastan luontoa ja eläimiä.Olen sosiaalinen ja avoin. Pidän asioiden pohtimisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (1)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
  1. mattihytola
    Matti Hytölä #3040638

    En usko että hommaa on ihan noin pitkälle ajateltu. On vain järkätty tovereille hyväpalkkaisia suojatyöpaikkoja. Niitä ei kannata jättää kotia katkeroitumaan, joku voisi pian alkaa juoruilemaan ikäviä…

    Ilmoita asiaton viesti