Koronan kauhukuvaelmat ja vankilaplaneetan ensiaskeleet

On maailmassa monta ihmeellistä asiaa, ne todellakin hämmästyttää, kummastuttaa keski-ikäistäkin kulkijaa. Tässä kohtaa ihmetellään erinäisiä KORONA asioita, koska mitään merkkejä ei koronahysterian laantumisesta ole, vaan päin vastoin, löylyä lyödään lisää lukuisten päivittäisten kauhu-uutisten muodossa. Olen myös pannut merkille, että nyt moni asiantuntija jo ”ärähtää” oletetuille koronapetrimaljoille ja uusia lakeja luodaan kiireen vilkkaa, mahdollisesti jotta vahvistuu ajatus siitä, että syyttömyys koronaan tullee todistustaakaksi yksittäiselle ihmiselle, eli JOKAINEN on tässä, varsin kafkalaisessa farssissa, valmiiksi SYYTETTY, koska ihan jokainen yksilö VOI OLLA  ”kantaja” ja mahd. ”positiivinen”. Ja vaikka yleensä on helpompi ajatella vain vierasta tautisena ja ”epähygieenisenä” leprankantajana, niin nyt on ihan koko maailma samaan koronakuoppaan kuulemma kompastunut ja siksi syytetyn penkillä.

Tähän valmiiksi syytettynä oloon viittaavat uudet, parhaimmillan säädettävät, väliaikaiset, lait. Valitettavasti, kun kerran kehtaan taas spekuloida, tämä kuitenkin viittaa siihen, että koronahulluuden edetessä pitänee kaikkien ihan kaikkialla todistaa ”koronattomuutensa”,  valtion rajoja ylitettäessä ja ehkä jopa yhteisiin tiloihin, kuten liikennevälineeseen tai ruokakauppaan elintarvikkeita ostamaan, perustarpeen aikaansaaman pakon sanelemana, rohkaistuessaan. Tässä kohtaa jokainen voi myös ihan itse miettiä mihin tällainen hysteria voi ja tietysti johtaakin turismin suhteen, ja sitäkin kautta moneen tylsään, hieman epämiellyttävään kansan(kin)taloudelliseen skenaarioon, koska todistustaakka on pelkästään koronaepäillyllä yksilöllä, ja jos vasta ulkomaan rajalla tulee SEN mahdollisena kantajana torpatuksi, kuka uskaltaa enää varata matkaa..mihinkään. Eikä siinä vielä kaikki spekula, vaan kenties sitten kun, jossain digitaalisessa tulevaisuudessa, tai jo ikäänkuin myöhästyneenä joululahjana, se kansojen pelastaja, kokeellinen rokote, vihdoin meille ilmestyy, sen saamisen todistamisesta voi tulla tai olla tulematta,  ”uusi passi”. Pienemmän tason ongelmana, mutta jo konkreettisena, oikeasti tapahtuneena seikkana tässä yhteydessä todettakoon, että upeasti oli myös se vähäinenkin julkinen liikenne ja jäljellejäänyt työpaikkamatkustaminen Jkyästä ulospäin maakuntiin blokattu koska KORONA. Matkakeskus oli eilen autio, matkavuorolistat riistetty seiniltä. Pöly laskeutuu.

Nyt kun meillä on tämä uusi blaablaa, niin kansalaiset kenties vihdoin ymmärtävät, että vapaus on vain illuusio ja vapaudestamme emme päätä me, vaan muut. Vankilaplaneetta piirtää jo ääriviivojaan, mutta suurin osa nukkuu ruususen unta ja kärkkäästi kyllä valistaa toista oman osansa ihanuudesta, sen ”vastuullisuudesta”  ja siitä miten turvallisen houkuttava ja koukuttava, on hypnoosiin vaivutetun, sopeutuvan sopulin uni.

Julkaisemisen arvoiseksi on nähty toiset asiat, toisia ei niinkään. Pari päivää sitten julkaistiin otsake, jossa punaisilla kirjaimilla kehoitetaan ”kohtelemaan jokaista ihmistä” koronaisena. Koirista puhuttiin muussa yhteydessä kuin tässä, mutta jäämme odottamaan, saammeko jatkossa viitteitä myös eläimellistämisestä, mikä tietysti on entuudestaan tuttu juttu totalitarismin keinovalikoimissa. Hygieeninen suhtautuminen kattaa nyt siis kaikki tyynni komennolla hajoita ja hallitse. Kirkuva otsaketta seuraavana päivänä, tehtyäni astetta syvemmältä periferiasta pakollisen skouttiretken lehdistäluetun mukaan suorastaan tautia vilisevään koronapesäkkeeseen, Jyväskylään, jonka en tunnusta ja enkä edes epävarmasti ennusta, nyt olevan Koronan valtaama, olisi se ennen jo vallan kokonaan saarrettu itseensä, ovet naulattu ja näin nälkään näännytetty, koska kuolisihan samalla, ainakin paikallisten, hirvityksenkauhistus: tauti. Busseissa näkyi nyt ”vastuullisia” ja sattuneista syistä vain silmistänähdyistä säikähtäneistä ilmeistä päätellen, kunnon kansalaisia käytännössä hyödytön kangaslärpäke naamoillaan, katse nöyrästi maata viistäen, kuten asiaan kuuluukin. Verrattuna kokemukseeni paikallisessa lasareetissa vain viikkoa aikaisemmin, aulaan oli asetettu aulaemännät näyttämään mitä nappia painaa (koska uskon KORONAN tuoneen mukanaan myös ”astetta” holhoavamman asenteen, ellei nyt suoranaisen kansalaisen kädestäpitämisen ”no siis ei todellakaan sellaista epähygieenisyyttä, se oli ennen muinoin se”, niin turvavälien takaa tunnetun, kollektiivisesti koetun, kuitenkin sattuneista syistä erittäin erikseen realisoituvan, sekä sankari että -uhriposition mukanaan tuoman, uuden säikähtäneen uusyhteisöllisyyden) läpinäkyvät ämpärit päässään. Sivuutin mahdollisemman pikaisesti nämä kiltit kerberokset suurinpiirtein sivuttain, väistellen näin kuin Neon myös ilmassa leijuvia, ja siksi varsin käteviä, näkymättömän ja toistaiseksi tunnistamattoman ”vihulaisen” puhaltamia koronapartikkeleita, ja etenin ylöspäin rohkeuteni kooten, kunnes saavutin määränpääni, jossa vieläkään ei, ainakaan pikaisella, toki asiaan harjaantumattoman siviilin silmäyksellä, ollut nähtävissä mitään varsinaista koronasodan Ground Zero -tyyppistä tilannetta (ruumispusseja käytävillä, tai savumerkkejä krematorioista). Show must go on.

Maailman kuulumisesta uutisoinnin arvoiseksi sen sijaan ei ole koettu uutisia (mm: CDC:n uusi tilasto) joissa on tilastoidenkin mukaan huomattu ja ylöskirjattu kuolleisuuden olevan ennakoitua alhaisempi ja että monet KORONAAN kuolleet, eivät kenties sittenkään ole kuolleet CovID:iin, vaan heillä on ollut alla useampiakin comorbiditeetteja, eli Suomeksi heillä saattoi olla useampi vakava perus-sairaus tms. tai olivat mahd. joutuneet onnettomuuteen, ja sairaalassa todettu ”testeillä” koronapositiivisiksi ja tämä seikka leikkaa reilusti CovID:iin kuolleiden kokonaismäärää. Brittien MailOnline uutisoi 30.8  testien olevan varsin herkkiä, ehkä liiankin herkkiä, niin että testein havaittavat pienet määrä kyseistä kuuluisaa viirusta, eivät ehkä riitäkään tartuttamaan kerään toista (ihmistä saatika eläintä), mutta jonka luonnollinen seuraamus on (oma lisäys) se, että mikäli näin syntyy runsaasti ”vääriä positiivisia”, ne jo itsessään kuitenkin oikeuttavat voimalliseen ongelma-reaktio-ratkaisu -ketjuun, joka on vaikutuksiltaan hyökyaallon kaltainen.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8679307/Experts-say-USs-coronavirus-positivity-rate-high-tests-sensitive

Testejä on tehty meilläkin runsain mitoin, mutta vastuullinen media ei ole esittänyt edes alaotsikoin sitä, mikä on TODELLISUUS näiden testien takana. Montako ”positiivisisista” tapauksista on teholla  ja mikäli joku kuolee, kuoleeko koronaan, vai koronan kanssa. Testit taitavatkin olla ainoa positiivinen asia tässä ajassa. Koronaan siis tokikaan ei mitä ilmeisimmin näy kovin vakuuttavasti edes huipputarkoissa mikroskoopeissa, päätellen jo siitä miten vähän livekuvaa asiasta on välitetty (jonka todenperäisyys myös mahdollisesti ilmentyesään, näinä kuvankäsittelyn luvattuina aikoina, on mahdollista myöskin kyseenalaistaa), joten elämme siis pitkälti uskon varassa. Yhdysvalloissa myös CDC luottaa photariin, mikä jottei. Kronalle onkin annettu kuvittajien toimesta vapaat kädet ja paljon kammottavia piikkejä, joilla se ”tartuu” uhriinsa. Toki koronakuvat vaihtelevat, koska niitä löytyy lukemattomasti kuvapankeista, ollen kirjavia kaikissa sateenkaaren väreissä, yllättävän usein solunmuotoisia, mutta pelottavia yhtäkaikki. CDC:n omassa luomuksessa, jota meilläkin, oikean kuvatuksen ymmärrettävästi puuttuessa, laajalti käytetään, on koronalla annettu kaikkein vaikuttavimmat kirkuvanpunaiset, nystyräiset piikit, mikä toki lisää kauhuvaikutelmaa potenssiin monta.

PS. Jo kertaalleen opin linkinliittämisen jalon taidon, mutta jostain syystä menetin sen, siksi halukkaat faktantarkistajat (enkä tokikaan tarjoile silkkaa tylsää faktaa, vaan asioiden ja ilmiöiden syiden ja mahdollisten seurausten henk koht pohdintaa) voivat halutessaan MailOnlinen uutisen (joka monessa mielessä on sensaationhakuinen roskalehti, mutta ei kuitenkaan ihan aina) tarkistaa kopioimalla linkin, enkö myöskään väitä että linkin takaa löytyvä uutinen olisi jotain kiveen hakattua asiaa myöskään, koska harva asia tässä ajassa on.

MiraMariaLuomansivu

Perheenäiti FM periferiasta, jossa raitti kasvaa kunnanisiltä rauhassa reunoiltaan voikukkaa, se ainoa suhiseva monopolimarketti nielee leijonanosan ja liikennemerkit ovat kauniisti kenossa. Kyborgi vastoin tahtoaan, vastarannankiiski, piikki paremman väen lihassa, ei-tiedeuskoinen, ei-menestyjä, liiankin kalpea lihansyöjä, kätevä emäntä, joka kyseenalaistaa about kaiken, vastustaa hapatusta ja pakanuuden voittokulkua, valtavaa aivopesukonetta propagandan luvatussa, ajat sitten menetetyssä maassa, ihan vaan keskenään. Sukupuoli: ei sitten yhtään epäselvä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu