Suuri koronailluusio

Korona ei ota hellittääkseen otettaan. Kyse ei suinkaan ole siitä että korona, näin kotoisasti, olisi jotenkin erityisen kamala ”tappajavirus”, vaikka sitä on sellaiseksi usein tituleerattu. Kyse on nimenomaan siitä, että sitä on ”tappajavirukseksi” usein tituleerattu ja luotu suuri illuzion sen valtavasta, ennennäkemättömästä vaarasta koko ihmiskunnalle. Illuusio on lässähtämässä, toki vain marginaalisen (koska suuri osa on valmis vaihtamaan vaikka KAIKKI vapautensa hetken kestävään turvallisuudentunteeseen, jota extra holhoaminen tuo) huomiokykyisen ja kriittiseen ajatteluun kykenevän kansanosan joukossa. Kansalaisten koronatiedotuksessa, kevään spektaakkelinomaisten, päivittäisten lukuhetkien jälkeen kopin ovat nyt kokonaan ottaneet lehdistön edustajat (entiset vallan vahtikoirat ja tutkivat journalistit) pitämällä monomanisesti aiheen ylhäällä otsikoissaan,  kaiken kruununa, jo kuukausia, eikä loppua ole näköpiirissä.

Koska lievä kyllästyminen yli yhdeksän kuukautta kestäneen koronakouhkaamiseen on kansassa aikaansaatu, ja siitä kommenttiosastoista (ei tokikaan SOS mediassa; siellä korona on kestokingi, koska SOS media elää laumaidentiteetistä ja sensuurista), ja mahd jopa empiirisesti viitettä saatu, on capslockilla kirjoitettuja otsikoita nyt karsittu tulemaan sykäyksittäin parin päivän intervallein. Tämä valittu säännöstely/annostelustrategia tasaisin väliajoin digilehtien sivuille esiinmarssitettuine haudanvakavine ”asiantuntijoineen” muistuttamassa KORONAN kamaluudesta, mahdollistaa sen, että viruksen vaivaamat ja vähintään sitä asianmukaisesti pelkäävät kansalaiset, eivät pääse koronaa unohtamaan, mutta eivät myöskään saavuta totaalista  saturaatiopistettä korona -uutisten kanssa ja ala niskuroimaan.

Onni onnettomuudessa on, että lukuisia innovaatioita on syntymässä  ja yritysten kaatuessa koska korona, toisia nousee pöytälaatikoista kuin yhdestä koronaisen viiruksenkantajan aerosolipuhalluksesta ja onkin keksitty mitä parhainta askartelukäyttöä kaapin perukoilla oleville vanhoille verhoille ja pöytäliinoille uuden blaablaan MASKEIKSI. Ilouutisten oheisissa kuvissa tuoreet maskiyrittäjät eivät suinkaan peitä hymyjään maskilla, koska ymmärtävät että se voisi tehdä hallaa yritysimagolle,  mutta harsivat niitä toki muille. On myös täysin ymmärrettävää, jos joku mainitsematon maskiyrittäjä (salaa) toivoo pandemian jatkuvan ja jatkuvan on ja on, edes koristen, mahdollisimman pitkään. Isoäidin verhoista tai kotoisista kalsareista tikatuissa ”maskissa” yhdistyy symbolisella tasolla samaan aikaan urhea, kotimainen, innovoiva yrittäjyys tänä haastavana ja monet konkurssiin ajavana KORONA-aikana, luontoa säästävä, kierrättävä kestävä kehitys sekä suoranainen digitaalisessa tulevaisuudessa fyysisin kunniamerkein palkittava arjen sankaruus: kuuliaisen koronasotilaan uusnormaalin pukeutumisen mahdollistaminen suoraan sodan eturintamaan, vauvasta vaariin. Innovaatioita toivotaan varmasti myös monenlaisten uusiutuvista komposiittimateriaaleista ja silkasta muovista eli pleksistä (joiden Bisfenoli A -pitoisista murusista muodostunee madmax -tulevaisuuden dyynit) tehtyjen koronakuplien ja kulkuputkien rintamalla, joihin ei pelkästään turistit, vaan myös kansalaiset voisivat sulkeutua ja kulkeutua suojaan salakavalasti vaanivalta koronapöpöltä. Koronan jälkeisessä ”jälleenrakennuksessa” ja mitä ilmeisimmin jo korona -ajassa, Suomi suosii vihreää elvytystä. http://https://valtioneuvosto.fi/documents/10616/21411573/VNK_Tiedepaneelin_raportti_200601.pdf/b3c837ba-02a1-693b-ccf5-fbdada481c01/VNK_Tiedepaneelin_raportti_200601.pdf

Koronakouhkaus kiihdyttänyt kierroksia myös Isossa-Britanniassa, jossa, kuten täälläkin, johdon puolesta ollaan huolissaan varsinkin TERVEIDEN koronapotilaiden ”tapausten” noususta. Maaginen luku Koronan torjuntaan on heidän valtakunnassaan yksimielisesti kutonen. Yksityiskodeissa ja mitä luultavimmin ERITYISESTI yksityisissä puutarhoissa sallitaan korkeintaan kuusi henkeä, mutta sama ei päde moneen muuhun paikkaan, kuten pubit, työpaikat, tehtaat yms. vaan enemmänkin toistaiseksi sallitaan, mutta tod näk ei kauan, koska elossa olevien elämän RAJOITTAMINEN ja mikromanagerointi on nyt maailmanlaajuista ekstrakivaa. Loogisesti, lintujen ampuminen isommalla joukolla, huvin ja urheilun vuoksi, sallitaan.  Jostain kummallisesta syystä juuri kuusi on tärkeä numero myös jalkoja laskettaessa etäisyyksien suhteen. Kuka nämä kuutoset ja niiden merkittävyyden epidemian ehkäisyssä näinkin tarkasti, usein kokonaan ilman virallisia meriselityksiä, mittaa ja laskee, on ehkä gemantriaa tai korkeaa sylkipisaroiden kantavuuslaskentametematiikkaa/fysiikkaa, mutta tuskin kuitenkaan mitään kovin kehittynyttä ”virologiaa”. Tosin voihan se olla jopa niinkin kehittynyttä virologiaa, että on osattu arvioida viruksen mieluiten hyökkäävän erityisesti seitsemän henkilön kimppuun kerrallaan, joten yksi henkilö tätä vähemmän toimii merkittävissä määrin (virusta) ehkäisevästi. Kaikki on mahdollista, korona-aikana. Jos ja kun joskus digitaalisessa tulevaisuudessa (karkeasti n. puoli vuotta-2) kun yhä useammat huomaavat miten suuri illuusio on, siinä vaiheessa se on jo niin suuri, että on tallannut alleen kaiken ja voidaan sanoa vain että se on voi voi. Moni, myös Koronan jälkeen, saa pestä kätensä orvaskedelle.

MiraMariaLuomansivu

Perheenäiti FM periferiasta, jossa raitti kasvaa kunnanisiltä rauhassa reunoiltaan voikukkaa, se ainoa suhiseva monopolimarketti nielee leijonanosan ja liikennemerkit ovat kauniisti kenossa. Kyborgi vastoin tahtoaan, vastarannankiiski, piikki paremman väen lihassa, ei-tiedeuskoinen, ei-menestyjä, liiankin kalpea lihansyöjä, kätevä emäntä, joka kyseenalaistaa about kaiken, vastustaa hapatusta ja pakanuuden voittokulkua, valtavaa aivopesukonetta propagandan luvatussa, ajat sitten menetetyssä maassa, ihan vaan keskenään. Sukupuoli: ei sitten yhtään epäselvä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu