Uusi uljas todellisuus

Maailma korisee ja yskii. Kiinan lepakkoviirus on iskenyt kaiken polvilleen, kuulemma uuden Batmaninkin. Samalla se spottivalolla paljastaa yhteiskunnan todelliset valtarakenteet, kun koronankantaja on aina yksilö. Alttarille uhrataan yksilönvapaudet ja koskemattomuus (check). Kaikkien kuuluu kumartaa päänsä. Samalla kun pää on kumarassa sivusilmällä näkyy, mitä katseen äärirajoilla touhutaan. Se on rumaa jälkeä. Valtakunta natisee liitoksissaan: se ei enää pärjää yksin! Vaikka se ottaa koronaiskuja urheasti vastaan ja auttaa solidaarisuuttaan myös muita maita, mikä kiillottaa sen jo ennestään varsin häikäisevää sädekehää, osa iskujen hipaisemista epäillyistä koronankantajista kellahtaa elämässään yhä syvempään syöveriin, mutta onnettomuudekseen eivät tokikaan voi pitää ketään millään tavalla ”syyllisenä” tilanteeseen, koska syyllinen on valmiiksi nimetty; mutanttiviirus, taudinkantaja, (ihminen, itse ja muut tavikset).

Eräät kehtaa elää, tai kuvitella voivansa elää, vaikka joku on sanonut, tai MONET ovat sanoneet, ihan televizioonissa asti, että normaali on nyt uusi ja vanha on poissa. Gone, kaputt: sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee! Niin sitäkin, että oli töitä, kuten ropisten kaatuvia kivijalkaliikkeitä ja oikeita palkoillisia niissä, busseja jotka körötteli kylille isolta kirkolta, koirilla ketä vetää Lapissa eestaas reessä, tupruava tuhma tehdas tai kaksi, johon mentiin, turvavälein eli ei  ja tehtiin useita eri asioita, yhdestä päästä tuli tuhmaa savua, toisesta paperia ja leipää satoi. Mutta ei noin. Käsi ojossa on sinun polkuasi jatkettava ja elinoikeutesi kuukausittain erikseen anottava: sitä useamman, mitä kauemmin ”Koronan” annetaan hallita ilmatilaa.  MYÖS voit jättäytyä tyhjän päälle ja keskenäsi innovoida valtakunnan tulevaa digitaalista ”elvytystä”, jonka väri kannattaa katsoa kartasta tarkkaan, koska vain yksi on in ja tie uuteen Roomaan.

Ilmastonmuutos polttaa metsiä Hellywoodin lähistöllä, sillä on joskus tulitikut. Batmanilla on varaa kaasutella karkuun niin halutessaan;  eristäytyä omaan trumanhsow -kuplaansa vaikka lopuksi elämää. Victoriaan on mitä ilmeisimmin laskeutunut jostain (ehkä Venuksesta, jossa on oikein ELÄMÄÄ, just nyt)  vähintään puolielolliset stormtrooperit mustissa, joiden tärkein tehtävä on joukkovoimalla töniä ihmisiä toreilla ja patsastella ratsuilla puistoissa härnäämässä koronaisia. Myös elämä-illuusiossa elävät surffarit raahataan rantahietikolle vaikka hiuksistaan ottamaan tikkua syvälle nenään todisteeksi sairaana olostaan (vaikka onko koskaan ennen ”tappajaviruksen” INFEKTOIMA  jaksanut surffata, vai olisiko sairas yksilö TOD NÄK jo syvällä pedissä, villasukat jalassa), joka voi infektiota aallonharjalle -ei niin ketään. Mutta miksi kaikki tämä? Koolla alkavan vastauksen varmasti jo arvaatte. Taudin, sen jossa sairas voi olla hyvinkin terve ja sairas harvemmin ERITYISEN sairas, mutta joka tapauksessa, sairauden todistamiseksi ei tarvitse edes kaatua petiin, vaan sen voi tunnustaa vain ja ainoastaan tikun nimeen. Suomessa tappajatason ”tapaus” ei ole lottovoittoa yleisempi, mutta varmuuden vuoksi kääriytykäämme tuleviksi vuosiksi kuplamuoviin ja polttakaamme mekin nyt kaikki entinen desinfioidaksemme sen kuin suuressa puhdistuksessa, mistä uusi versoo. Niin kuin kaskea poltettiin, mutta ei ihan, koska nyt on nyt, joka oli vielä vuosi sitten ihan eri, eli normaali, joten entisen sanan nykyinen merkitys on tod näk nyt toinen. Näin myös tippuu jotain nimeltämainitsematonta rattailta ja päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä, resetoimaan paha maailma. Zombit, vielä kävelevät ”elävät kuolleet”  olivat ehkä ennakoiden oireettomia koronaisia: sen  ”tappajaviruksen” kohdalla Hellywood opettaa, että viiruksesta pääsee tuhoamalla koko zombin. Täysin kokonaan, eli vähäksi aikaa (kunnes tulee osat 2, 3 jne.) vain tuhoamalla kaikki zombit.  SitäKÄÄN kun ei voi LÄÄKITÄ millään, eikä vitamiineista ole MITÄÄN hyötyä, näin sanoo yhdessä kuorossa sedät viattomanvalkeissa, tahrattomissa takeissaan pilvensä reunalta. Liekaan voi zombin laittaa jos uskaltaa ja antaa sen huitoa siinä.

Toinen toisensa jälkeen maat lankeavat samalta kuulostaviin ”toimiin” ja abaurdius-uutiset suomennetaan sanasta sanaan suoraan suomalaisten omaan, kyltymättömään koronamyllyyn. Joka on kiltti ja noudattaa ohjeita pilkulleen, vaikka se tukkisi hengitystiet, saa taputuksia ja paljon sinisiä peukkuja muilta yhtä hypoksisilta. Vain entiseen jumittunut tuhma, etten sanoisi jopa SOSIOPAATTISIA taipumuksia omaava, kaipaa takaisin vajaan vuodentakaista pleksitöntä, maskitonta elämää, jolloin ei ollut synti olla aidossa (NIIIN epähygieenisessä) ihmistenvälisessä yhteydessä, kasvotusten, naama näkyjen, mitä jopa imeväiset epäilemättä arvostivat. Uusi hymy olkoon HYMIÖ: huomivärisiä pallopäitä digitaalisessa rinnakkaistodellisuudessa, joita toki on tarjolla MONIA eri variaatioita, jokaiseen tunteeseen parkuitkusta pipipäähän, joten vali vali! Ikivanhan viime vuoden ja vuosisadan TIETEESSÄ, psykologiassa, TUTKIMUKSISSA ja vanhan kansan viisauksissa spekuloitiin jotta LÄHEISET, aidot ihmiskontaktit ja läsnäolo ovat varsin tärkeäksi todettua ihmishyvinvoinnille ja mielenterveydelle, mutta tokikaan uusnormaali ei tunnusta vanhaa normaalia, eikä sitä siltä varmasti voi edellytetäkään, koska tälle uudelle stylelle uhrataan nyt äkkiä kaikki ja sullotaan munat surutta samana koriin, lyöden  kollektiivinen veto koronahevosen puolesta. Onhan meillä vielä etä ja digi.

Pulinat pois, kone rouskuttaa eteenpäin ja kuten aina uusi aika, se ajaa yli entisen systeemin, harmaahapsiset villasukkafilosofit ja turhien kyselijät: sammuttaa vanhuuttaan kitisevät koneet ja hehkuvalot: suuntaa katseen uuteen uljaaseen todellisuuteen, joka ei ehkä ole tarkoitettukaan ihan kaikille.

 

 

Loppuun (huom: valinnassa preferoitu koronakriittistä näkemystä) yleisön kommentti Ison-Britannian KORONA -tilanteesta (Mail Online 21.9)

We’re facing curfews, we are being tracked and traced, we are being asked to download apps that tell the government where we are and who we’re in contact with, we are having our DNA taken en-mass, yet we have absolutely no idea what is being done with it, who is storing it, for how long, who it’s being shared with. These are the things you expect to see in totalitarian and police states. Not in a free and open society. The last people to collect this much data, track and trace, follow and store and monitor their society like this were the Stasi. We’re allowing this to happen freely and with our consent. We are walking into totalitarianism I never thought I would see this from a Conservative government.

http://https://www.dailymail.co.uk/news/article-8752471/Matt-Hancock-says-Britons-grass-neighbours-break-new-self-isolation-laws.html#comments

http://https://edition.cnn.com/2020/09/15/us/oregon-fires-man-arrest-trnd/index.html

http://https://www.sanluisobispo.com/news/local/article245089880.html

 

http://https://www.theguardian.com/film/2020/sep/03/batman-star-robert-pattinson-tests-positive-for-covid-19

MiraMariaLuomansivu

Perheenäiti FM periferiasta, jossa raitti kasvaa kunnanisiltä rauhassa reunoiltaan voikukkaa, se ainoa suhiseva monopolimarketti nielee leijonanosan ja liikennemerkit ovat kauniisti kenossa. Kyborgi vastoin tahtoaan, vastarannankiiski, piikki paremman väen lihassa, ei-tiedeuskoinen, ei-menestyjä, liiankin kalpea lihansyöjä, kätevä emäntä, joka kyseenalaistaa about kaiken, vastustaa hapatusta ja pakanuuden voittokulkua, valtavaa aivopesukonetta propagandan luvatussa, ajat sitten menetetyssä maassa, ihan vaan keskenään. Sukupuoli: ei sitten yhtään epäselvä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu