Tulen järkyttyneenä vanhempainillasta…

Viime viikon alusta alkaen tyttöni lukiossa aloitettiin riskiryhmien rokotukset, sairastumiset alkoivat, 40 sairastunutta samalla viikolla. Rokotukset jatkuvat, tällä viikolla 80 sairastunutta.

JOS Pandemrix on nanorokote, olettamukseni on se, että kun rokotettu saa joskus voimakkaankin reaktion (influenssan kaltaisen), niin rokotetun aiheuttama reaktio rokottamattomassa toisessa ihmisessä, varsinkin lapsessa ja nuoressa (voimakkaampi immuunireaktio kuin aikuisilla) on huomattavasti voimakkaampi, pseudoinfluenssa.

Tämän ainoa selitys on se, että kun nanorokote pistetään olkavarteen, se on parissa minuutissa hakeutunut tutkimuksen mukaan imusolmukkeisiin suurina pitoisuuksina. Koska nanoadjuvanttivirus osineen kulkeutuu huomaamattomasti solukalvon läpi, se siis tulee myös ulos ja keuhkoista uloshengityksen kautta toisen ihmisen keuhkoihin (perheissä ja kouluissa). Tämä tapahtuma voi hyvinkin olla rokotuksesta muutaman tunnin sisään. Nanoadjuvanttiliuoksella on ns. tehokas vaikutus.

Jos tämä on mahdollista, reaktio tullee vuorokaudessa tai pidemmässä ajassa rokottamattomalle lähipiirille, erityisesti lapsille, koska kun sama adjuvanttivirus kulkeutuu suoraan keuhkokudokseen, edessä ei ole imusolmukepatteria reagoimassa kuten on taas rokotettaessa käsivarteen. Eli reaktio on periaatteessa sama, mutta huomattavasti voimakkaampi ilman imusolmukkeiden etukäteisvastetta.

Olen yrittänyt olla hiljaa asiasta, mutta tuon vanhempainillan jälkeen en enää voi. Normaalisti toimivassa yhteiskunnassa, jätettäisiiin rokote-erästä näyte varalle, jos ilmenisikin jotain epäilyttävää sivuvaikutusta, niin asia voitaisiin tutkia. Mutta tässä EUvostoliitto yhteiskunnassa, rokotejäämät pitää heittää nopeasti pois.

Miksi rokotepäivät- ja rokotamattomien sairastumiset noin vuorokauden sisään ovat olleet niin järjestelmällisiä koko maassa. Ja itseasiassa mietin, että koska jos kysymyksessä on nanoadjuvanttiliuos, sehän jatkaa kulkuaan vielä ihmisestä toiseen, tosin heikentyen. Viruksen palaset ei kuole, kun kuolleitahan niiden pitäisikin olla…

Ja ajatelkaa, minä yksin tätä pohdin ja koko lääkärikunta uinuu, vaikka nanorokotteet ovat tämän päivän lääketiedettä. Olisi mielenkiintoista väitellä asiantuntijan kanssa, mitä TODELLA tapahtuu nanorokotuksen jälkeen ihmisessä ja rokottamattomassa lähipiirissä. Työterveyslaitos tietää lähinnä vain nanoteknologian haittavaikutuksista, mutta ei rokotteiden käyttäytymisestä.

Olen yksin… auttakaa allekirjoittamalla adressi, jos haluatte näihin kysymyksiini vastauksen eduskunnan kautta. Kertokaa, miltä tuntuu se asia, että WHO aikoo rokottaa KOKO maapallon väestön puolen vuoden sisään vuoteen 2017 mennessä ja siitä alkaen.

179 rohkeaa on allekirjoittanut, vaikka teksti maallikolle on vaikeaa ymmärrettävästi.

http://www.adressit.com/selvitysvaatimus_kansalaisturvallisuudesta

p.s. Jos nanorokotteesta saisi siis muut lähipiiriläiset osansa, niin mikäs siinä, immuniteetti sekin. Mutta kun ei olisi sitä toista aaltoa ilman rokotuksia, eikä tällöin tarvitsisi ketään ROKOTTAA…. ja syödä USA:n puolustusministerin firman TAMIFLUTA.

*  *  *  *  *  *

Illalla kirjoitin lisää:

MONIKANSALLINEN LÄÄKETEOLLISUUS KÄYTTÄÄ HOMEOPATIAA SALAISENA ASEENAAN

Sain kuulla yhden lauseen homeopatiasta (en siitä muuta tiedä); he pitävät ainetta sitä tehokkaampana, mitä pienempi se on ja sitä vähemmän sitä myös tarvitaan. Salatakseen tämän tiedon käyttämisen monikansallisten lääkeyhtiöiden ja muun monikansallisen teollisuuden käyttöä varten EU näyttelee REACH -kemikaalilainsäädäntökokoelmassaan ikäänkuin nanokoon hiukkasella verrattuna alkuperäiseen aineeseen ei olisi mitään eroa. Siten EU:n suunnitelleet monikansalliset yhtiöt, voivat rauhassa harjoittaa tointaan ”homeopaattisena” organisaationa. Samanaikaisesti he ovat hyökänneet alkuperäisen homeopatian kimppuun. http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp

SITTEN USKOTTAVUUSONGELMAAN
Rokotteiden osto siirtymässä pois THL:ltä

julkaistu tänään klo 05:54, päivitetty tänään klo 20:11

”Sosiaali- ja terveysministeriö aikoo siirtää rokotteiden oston pois Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, kirjoittaa Savon Sanomat.
Ministeriön näkee ongelmana THL:n kolmoisroolin, eli rokotteiden ostamisen lisäksi laitos tutkii ja valvoo niitä. Roolien päällekkäisyys tuli viimeksi esiin sikainfluenssarokotteiden yhteydessä: rokote hankittiin brittiläiseltä Glaxo Smith Klinelta, joka rahoittaa THL:n pneumokokkirokotetutkimusta kuudella miljoonalla eurolla.   

Sosiaali- ja terveysministeriöstä tosin muistutetaan, että kaikki lääketutkimus Suomessa on teollisuuden rahoittamaa.

THL:n terveydensuojelun toimialan ylijohtaja Juhani Eskola kannattaa ajatusta, että rokoteostot siirrettäisiin pois THL:ltä. Eskola huomauttaa, että pienessä maassa on vain pieni määrä rokoteasiantuntijoita: tällöin he joutuvat moneen rooliin, mikä voi viedä uskottavuutta.”
YLE Uutiset  

Salaa vanhemmilta -adressissa oli huomautus siitä, että THL on jäävi antamaan kansallisia terveyssuosituksia. Koska THL on saanut 6:1 korruptiorahaa GlaxoSmithKlineltä:

THL ON JÄÄVI KERÄÄMÄÄN JA TUTKIMAAN GLAXOSIMTHKLINEN ROKOTTEIDEN HAITTAVAIKUTUSREKISTERIÄ SEKÄ PÄÄTTÄMÄÄN KUOLINSYIHIN LIITTYVISTÄ TIEDONANNOISTA JA ANTAMATTA JÄTTÄMISISTÄ.

Tämä asia on kiireellinen. Aion lisätä tämän adressiin numero II omaan henkilökohtaiseen saatteeseeni. Minulla on hyvin suuri ongelma terveydenhuollon ammattilaisena, minne luotettavaan instanssiin voisin lähettää haittavaikutusilmoitukset ja mistä voin saada luotettavia ja puolueettomia tietoja esim. suomalaisista H1N1-kuoleman tapauksista kokonaisuudessaan.

En tiedä, onko se paljastus, joka kuuluisi salattaviin asioihin, mutta me emme ole saaneet minkäänlaisia virallisia selvityksiä tapahtumien kulusta sikainfluenssaan luokiteltujen kuolemien tiedoista. Me emme tiedä, ovatko he saaneet rokotusta tai Tamifluuta tai onko lähipiiri ollut rokotettu, emmekä myöskään ole saaneet tietoja tapahtumien kulusta. Alussa julkisuuden kautta sai vähäisiä tietoja, mutta ne ovat loppuneet. Sen sijaan ulkomaan ulkokohtaisia tilastoja saatiin aiemmin syksyllä.

Suomessa tiedon välittyminen kulkee helposti haluttaessa terveydenhuollossa, mutta nyt tietoja pantataan. Lääkäreillä olisi tärkeää saada tietoa tämän omapiirteisen taudin piirteistä ja varsinkin vakavista tapahtumista. Terveydenhuollossa on nyt vakava luotettavuuskriisi, joka poistuu vasta täyden korruption kitkemisen jälkeen sekä terveydenhuollon hallinnon puhdistamisesta. Ei tietenkään hyödytä mitään, vaihtamalla väkeä toiseen korruptoituneiseen ryhmään.

HYVÄT VANHEMMAT: ON PAKKO NÄHDÄ METSÄ PUILTA!

Salaa vanhemmilta-lakiesitys oli teidän hämäystä. He tiesivät, että reagoisimme voimakkaasti ja sitten he melkein yhtenä päivänä hoitivat julkisuuden osuuden ja lopulta Risikko, joka ei tiennyt koko esityksestä, lupasi muuttaa sen osalta lakiesitystä eli että vanhemmat edelleenkin päättävät lapsen osallistumisesta tutkimuksiin.

Tämä seikka antaa teille väärän turvallisuuden tunteen! Kuunnelkaa tarkasti: lähentelee 100 prosenttia suomalaisesta lääkärikunnasta, jotka eivät tiedä yhtään mitään tai hyvin vähän nanorokotteista. Miten ikinä vanhemmat voisivat tietää tai saada luotettavaa tietoa, kun lääkäritkään eivät tiedä ja kaiken lisäksi EU:n REACH-kemikaalilainsäädännössä ei eroteta nanohiukkasta siitä alkuperäisestä aineesta. Eli esim. hiilestä tehty nanohiili ovat EU:n silmissä sama asia. Sitä ei tarvitse siis ilmoittaa, vaikka se olisi hyvin olennaista.

Jos nanohiukkasen koko ilmoitettaisiinkin vaatimusten jälkeen, on hyvin todennäköistä, että ilman laajaa keskustelua suuri osa vanhemmista asiasta edelleen ymmärtämättömänä toteaa: mitä sitten.

Kirurgien (paitsi Antti Heikkilän todennäköisesti) silmät kiiluvat kuulessaan nanoteknologian tuottamista implanteista siirteistä elimistöön. Heistä eliitti haluaa luoda meistä biologisia organismeja, johon on kytketty teknologiaa. Kaiken hinta on kuitenkin tutkittava.

Nanoteknologialle voisi olla aika, sen jälkeen kun vanhat paskat on siivottu, kuten Atlantin Texasin kokoinen muovilautta joskus 30-50 vuoden kuluttua (onko jollain jokin kiire), tällöinkin se tulee olla valtiollisen tarkan säätelyn alla. Toisaalta, ihmiskunta on tyytyväisempi ja tasapainoisempi hyväksymällä itsensä sellaisena kuin on.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu