Ikään perustuva politikointi – rasistista leimaamista!

Lähes jokainen poliittista valtaa käyttävä tai sitä hamuava, on valmis käyttämään suurten ikäluokkien lamaannuttavaa vaikutusta tuleville ikäpolville, joiden taloudellinen kantokyky ei enää heitä kestäisi. Samaa lyömäasetta käyttävät myös politiikassa nyt toimivat, useimmiten kansanedustajat, joilla itsellään taloudelliset arvot vaativat omille jälkipolvilleen vahvaa jatkumoa. Raharikkaat!

Jokainen, ns. suureen ikäluokkaan kuuluva kansalainen, on edelleen vahvasti kansakuntamme ylläpitäjä, niin veronmaksajana kuin jälkipolviensa tukijana.

Millä ihmeen irvikuvalla suuret ikäluokat olisivat tulevien ikäpolvien uhka? Tämänkaltaisen pelottelun on loputtava.

Poliittista hämäystä käytetään tietoisesti, sillä suurin osa kansasta ei tutki tilastoja, ei kenties osaa tehdä arvioita.

Olen erilaisten seminaarien yhteyksissä kuullut ja tunnistanut suorastaan julmaa sodanjälkeen syntyneiden ’uhkaa’, joka ei perustu mihinkään muuhun kuin armottomien ja ymmärtämättömien virantoimijoiden ymmärryksen keskinkertaisuuteen.

Kutsun näitä uhkasaarnaajia lahkolaisiksi, joiden suurimpana tavoitteena on mahdollisimman suuret maailmanlopun pelkääjien uhriluvut, joiden alttareille jokaisen sodanjälkeisen sukupolven lasten on uhrauduttava.

Huolimatta siitä, että eliniänodote on noussut, monet kuolevat liian varhain – ahdistuneina ja perusteetta leimattuina.

En malta olla tässä mainitsematta, että Jörn Donner, 80 v. on tulossa eduskuntaan. Hänen osallisuuttaan oltiin jo arvioimassa yläikärjan alentamisella. Ihmisen iän perusteella tuomitseminen on ikärasismin korkein veisu!

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu