Suomalainen kilpailukyky, maailman kolmanneksi paras!

Murheellisten laulujen maa on kuin onkin kilpailukyvykkyydellään kansainvälisesti kolmanneksi parhaiten maiden joukossa. Ainaostaan Sveitsi ja Singapore ovat Suomen edellä.

Mistä on kysymys, kun maamme kilpailukyvystä ollaan huolissaan? Kestävyysvaje ja kansallinen ikääntyminen on nostettu kansamme suurimmaksi uhaksi – miksi!

On selvää, että taloustalkoita on tehtävä, mutta toisaalta, ihmisten selkänahan viimeisen värin repiminen ei liene tarpeen.

Kansalliset ylilyönnit näyttävät olevan jo arkipäivää.

Näyttää siltä, että nykyisen matalasuhdanteen vallitessa, jokainen kynnellekykenevä työnantaja yrittää päästä eroon ’hankalista’ työntekijöistään.

Sammon riistäjät on tavoitettavissa, mutta laki sääntelee heidän turvansa – taloudellisilla kipukynnyksillä elävien turva on ammattiyhdistysliikkeillä.

Politiikan tekeminen arvoilla on köykäistä! Yksikään poliitikko ei tule avuksi, kun yhtiöt suvereenisti irtisanovat työntekijöitään.

Jos et vielä ymmärtänyt, mikä on oma paikkasi yhteiskunnassa, voit tarkastella työpaikkasi kiinnipitämisestä samaan tapaan, kuin Steven Elop on antanut tietoa. MIkään ei muutu, ei tietenkään.

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu