Unohdus, valehtelu ja emävalheet

Eläkeläisen ääni:

Tavallisen kansalaisen on hankala pysyä ministereiden ja valtaapitävien vauhdissa, erityisesti unohduksen, tietämättömyyden ja kieltämisen runollisessa illusiossa.

Meille on annettu voima ja valta äänestää edustajiamme vallanpitäjiksi, mutta meille ei ole annettu riittävästi ymmärrystä siitä, miten valta tuhoaa terveen, ajattelevan ja tunnollisen kansalaisen.

On täysin tarpeetonta lähteä selittelemään, miksi jonkin puolueen valtaapitävää siipeä suojellaan. Kyse ei ole vain puolueen arvoista tai kunniasta, vaan kyse on puolueen valtiolta nettoamista tuloista, siis meidän kaikkien veroamaksavien roposista.

Meillä on korkea verotus, joka edesauttaa puolueiden toimintaa. Puolueet saavat valtion tukea kannatuksensa mukaisesti.

Puoluetukien avulla mm. perussuomalaiset ovat ostaneet Helsingin keskeisimmältä paikalta toimintatilat. He toimivat lakien ja asetusten mukaan – silti, omituisesti köyhien puolustajat elävätkin vaurauden kulminaatiossa.

On aina hyvä muistaa, että suomalaisille kohdennettu, veronmaksajien rahoilla rakennettu palvelurakenne, on tähdännyt tasa-arvoiseen kansalaiskohteluun. 

Nyt, ns. hyvinvointiyhteiskunnan tilannetta ei ymmärretä. Ensimmäisinä leikkauskohteina jokainen kunta ottaa pois asukkailtaan sen maksuosuuden, jonka jokainen demokraattista yhteishyvää on ollut valmis aikanaan maksamaan.

On selvää, että kansalaisten keskuudessa on tällä hetkellä suurta epävarmuutta, pelkoja ja murhetta. Leivänsyrjässä pysymisestä jokainen haluaa pitää kiinni. Toisaalta leipää jaetaan jonoissa, mutta elintarvikkeiden osuus on vain hengissä säilymistä, ei laskujen maksua.

Ylenpalttiseen eläintasorikkautteen pyrkimystä ei pieneläkeläisellä ole, mutta jotensakin toimeentulo oli hyvä silleen, että kerjäämään ei tarviis lähtee, se olis kyllä kohdallaan.

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu