Suomilaiva vuotaa – pelastusjoukkoja etsitään!

Kohtuullisen kohtuuttomasti aion todeta, että maassamme johtajuus on karkuteillä. Hyvinvointivaltioksi itsensä nimittänyt vallankäyttöfoorumi ei uskalla puhua, taloudellisten (kuten puoluetukien paitsijäämisen takia) realiteetteja.  Kansamme ei todellisuudessa tiedä, kenen käsissä johtajuus on, kenen tehtävänä on peräsimen pito.  Kansalaistemme tiedottamisen ja ymmärryksen vähättelyyn hallituksellamme näyttäää olevan varaa.

Poliittinen vallanhimo näyttää nostavan sarviaan enemmän kuin kansalaistensa selviytymiseen tarvittavat toimet. ” Etana, etana, näytä sarves, onko huomenna pouta?” kyselimme lapsina ihka elävältä etanalta, joka näytti ne sarvensa tai sitten ei.  Ei se elämäniloa mihinkään vienyt, vaikka sarvia ei näkynytkään.

Rakennemuutoksen lieveilmiöiden kuohinnassa, suomalaista työntekijää kurmutetaan 0-10! Kuten jo olen aiemmin todennut kolumnissani, suomalaisessa todellisuudessa työttömäksi jääneen henkinen tuki on olematon.

Todellisuus on, että suomalaiset ovat nyt jamassa, jossa kulissimusiikki soi työpaikkojen sisäänkäyntien porteilla, kuin konsanaan Auschvitsin porttien edessä.  Nyt suomalaiset työttömien armeijat valtaavat nettitodellisuuden (MOL).

Median tehtävänä olisi kuvata sitä todellisuutta, jossa yt-neuvottelujen ulospotkitut tämänpäivän kansalaiset elävät. Ihmisten hätä on valtava. Monet ovat menetttäneet kotinsa, avioerojen myötä perheensä – lapset vanhempansa.

Miten ihmeessä, hyvin meikattu valtiovarainministeri Jutta Urpilainen tai väsymyksen uurteilla ihmisten hätää miettivä työministeri Lauri Ihalainen voivat kuulua samaan puolueeseen?

Minä ihmettelen, mutta en kauaa, sillä on aika ryhtyä toimeen – suomalaisten kunnian, arvon ja ihmisoikeuden nimissä.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu