Isänmaa, kotimaa, verovapausmaa

Onnellinen on hän, joka ei mitään omista! Omistamisesta aiheutuu paljon huolia, erityisesti, kun raha hallitsee mieltä ja toimia.

Uutisoinnin mukaan Björn Wahlroos on huolissaan suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuvasta. Muutto Ruotsiin heijastelee. Toki hänellä on jo asuntoja länsinaapurissamme, mutta veropakolaiseksi?

Meillähän ei nyt enää ole muita vaihtoehtoja kuin verojen korottaminen tai raapiminen tasausta monistakin kohteista, vaikkapa perinnöistä.

EU:n maataloustukien suurnettoajana Nalle lienee kerännyt melkoiset omaisuudet. Mistä nyt on kyse? Ei varmastikaan perintöverojen korotuksista.

Kyse saattaa olla pelosta, miten Suomen käy, jos, jos ja jos!

Rahakasojen päällä asuvan on todellakin hankalaa tunnistaa, miten voisi elää ilman. Suurin osa suomalaista kansakuntaa elelee pikavippien, kulutusluottojen, asuntolainojen ja toimeentulotukien kurimuksessa.

Monet omistuasunnoissaan asuvat pohtivat, millä maksaa seuraava lainaerä tai miten selviytyä putkiremontin kustannuksista.

Seuraavaa työttömyyskassan, kelan tai toimeentulotuen maksuerää odotellessaan, ihminen ehtii pohtia monenlaista. Vapaa-aikaa on paljon. Mitähän sillekin voisi tehdä, kun ei oikeastaan mitään voi tehdä.

On surullista, että isänmaallisuus on rahasta kiinni. Nallella!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu