Suomi tarvitsee selkeän oikeisto-vasemmisto akselin!

Suomi on demokratian alasajon kultamaa! ’Juudaksen halausta’ pääministeri Jyrki Kataiselle tehdessään valtiovarainministeri Jutta Urpilainen oli tiettävästi tietoinen, kuinka kansan pettäminen onnistuu. Siitä huolimatta, hänelle ei tullut mieleenkään, missä tulkinnassa ihmiset, joiden vuoksi Urpilainen joskus vuodatti kyyneleitä,  tunnistivat hänet nyt vallankäyttönsä maisterina. Juttahan on mediassa nuoruudessaan myöntänyt itkeneensä äidilleen, nähtyään kehitysmaiden kärsiviä lapsia.

Jutta Urpilainen ajoi nyt oman sosiaalidemokratiansa kiville rouheasti! Puheet heikompiosaisten puolen pitämisestä sulivat pääministeripuolueen hekuman viettelyksiin. 

On turhaa selitellä, miten kestävyysvajeen hurmoksessa päätöksiä tehdään. Hurmoksesta on kyse, kun kansakunnan kannalta KIPEITÄ leikkauksia on kuuluteltu jo pitkään, mutta kipeyden asteista ei ole oltu huolissaan. Suomalaisten talouden kivunlievitys on kivunkasvatusta. Kärsi kurja kärsi, saat kirkkaamman kruunun.

Näytelmän päähenkilöt näyttelevät vakavaa, suorastaan murheellista, mutta päätösten julkituomisen jälkeen suunnistavat euforisina kaulailemaan. Nyt tehtiin kansakunnan historiaa – hyvä me!

Suomeen tarvitaan nyt selkeästi oikeisto-vasemmisto -akseli! Kaikenkarvaiset pienpuolueet vain sekoittavat pakkaa. Täällä jyrää vahvasti tällä hetkellä oikeistoliberalismi, johon kuuluvat myös ns. köyhiä puolustavat perussuomalaiset. Kun Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vetää katolisen kirkon oppien mukaista politiikkaa, miten ihmeessä vapaus ja oikeudenmukaisuus voisivat saada tilaa. Ei mitenkään.

Arvojen ristiriidassa vasemmisto-oikeisto olisi ainoa oikea tapa suhtautua valtakunnalliseeen johtamispolitiikkaan.

Valtion kassasta maksetaan nykyisin jokaiselle hengissä olevalle puolueelle tukia, jotka kuluvat turhanpäiväisyyksiin. Verojen suurmaksajana en siedä tämänkaltaista puolueiden tukemista.

Perussuomalaiset ovat puoluetukien avulla ostaneet ja säätiöittäneet Helsingin parhaalla paikalla olevan kiinteistön. Lopulta nuokin veronmaksajien rahat jäävät kuihtuvalle puolueelle, eli säätiölle.

Suomeen tarvitaan pikaisesti selkeä jakauma, jolloin kansamme voisi olla jotain mieltä. Nyt ihmiset ovat hukassa, heitä manipuloidaan monien puolueiden taholta.

Puolueiden määrä Suomessa on liian suuri. Jokainen puolue nettoaa puoluetukea. Miksi noihin kuluihin ei leikkauksissa puututtu? Taitavat ylittää moninkertaisesti kestävyysvajeen. Olisipa hyvä, että myös EU:ssa tästä talouden kestävyysvajeen aiheuttajastsa oltaisiin tietoisia.

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu