Kenen rahoilla suomalaista hyvinvointia jatketaan?

Onhan tämä nyt jo yhtä helvettiä, että työttömiä alkaa olla enemmän kuin rottia viemäreissä. Työmuurahaisia ulkoistetaan tehtävistään ja samaan aikaan tehtäviään hoitavia kuristetaan vauhdikkaammalla juoksulla. Juokse ihminen, juokse – juokse!

Kansallista murhenäytelmää eletään kulisseissa kuin perhejulmuuksia äveriäissä suvuissa.

Demokraattisen vallan siloposkiset ministerit siirtävät voimiaan toisaalle, kun valtaa ei enää ole. Missä on vallan keskiö? Vallan keskiö on keskittynyt alueelle, joka vähät ihmisistä välittää – puhuvat rakennemuutoksesta. Rakenteiden muuttamisen huuto värittää ja sumuttaa.

Suurten teollisuusjättiemme toimitusjohtajat ovat keränneet palkkoinaan enemmän kuin muutaman sadan raskaan työntekijän vuosipalkat. Tähän valtiovallan vaikuttajat eivät ole puuttuneet – hyssytelty on niin Finnairia kuin Ilmarista. Erään merkittävän yhtiön tj. Jouko Karvinen ei pätkääkään välitä muusta kuin omasta toimeentulostaan.

Liitot, joiden tehtävänä on huolehtia omistaan, ovatkin ilmeisimmin pitäneet huolta pääsääntöisesti omista palkkioistaan.

Olematta ilkeä ja sarkastinen, on pakko todeta, että ihmisen heikkous rahan ahneuteen, on vaarallinen yhdistelmä vallan käytöstä.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu