Kuka pelkää Paulaa?

Peloton nainen, 53 -vuotias Paula Risikko. Hienoa, että olet lähtenyt haastamaan puolueenne ukkojohtoa! Ylen aamuseurassa äijäfoorumi on jo saanut äänensä kuuluviin. Todennäköisesti ensi lauantai on Paulan.

Jos Alexi kutsuu Paulaa hyväksi jätkäksi, on Paula kuitannut hänet hyväksi muijaksi. Siitä on kenties pääteltävissä, että testosteroninen naisalistaminen on tullut tiensä päähän.

Iltalehden haastattelussaan Risikko toteaa uudistamishalunsa, jossa jokainen suomalainen saisi mahdollisuuden  rakentaa omaa tulevaisuuttaan optimistisin ja turvallisin mielin. Kaikille on annettava mahdollisuus ja erityishuolta on kannettava heistä, jotka eivät toiveissaan aina onnistu.

Luonnollisesti, tuommoinen, kaikkien hyvinvoinnin idealisointi on harhaa, mutta toiveissa luonnollisesti mahdollinen.

Tänä aamuna kuuntelin ministeri Jan Vapaavuorta, joka omalla tavallaan on vakuuttava. Hänen tavoitteensa pääministerinä on myös heikompiosaisten elämän turvaaminen, mutta hänen ilmeensä puhui aivan muuta.

Harmittaa, että olen ihmisten puheiden ja ilmeiden ristiriidan hyvä tunnistaja. Tästä syystä, itsekin joudun valinnoissani tarkkaan harkintaan. Ei se helppoa ole, mutta välttämätöntä.

Nyt puhunkin tässä naisesta, jota en hyvin tunne,  mutta odotan hänen ulostuloaan.

Jopa minä, joka en kokoomukseen koskisi pikkurillikään, voisin hänet äänestää johtoon!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu