Tekeekö Rinne Sipilät?

Rinteen valinta SDP:n johtoon on selvä merkki siitä, että puolueessa on kytenyt hiillos, joka nyt hitaasti saattaa leimahtaa liekkeihin. Kuuden vuoden jaksolla, Urpilainen on sanallisesti ollut demari, mutta käytännössä kokoomuslainen.

Minun on ollut aina äärettömän vaikea päästä selville, mistä Urpilaisen puheissa on kysymys. Hänellä on puhe, mutta ei kontaktia. Äärimmilleen viety ymmärrys, häivytetty vasemmistolaisuus ja kansanvastaiset teot, ovat hänen heikkoutensa.

Onko hänellä vahvuuksia? On. Tunteiden torjunta, kylmänviileä itsensä kieltäminen. No, nämä ovat oikeastaan selviytymiskeinoja, ei vahvuuksia.

Entä muita heikkouksia? On. Omien päätöstensä ehdoton oikeuttaminen, eli ei kuule ketään, jolla olisi toista sanottavaa. Jyrääminen on heikkous, joka suistaa lopulta.

Keskustan tilanne oli lähestulkoon sama Mari Kiviniemen pääministeriyden aikana. Puolueen kannatus suli kuin jäätelö auringossa.

Voidaanko sanoa, että Jutta kesti pettymyksensä kuin mies. Miten mies sitten kestää pettymyksensä? Ei mitenkään. Näyttelee päällepäin – ei tunnu missään – mutta lopulta katkeaa. Katkeaa, jos on ihminen. Jos ei ole, on robotti.

Demarit ovat nyt tehneet sen, jonka Keskusta teki.

Nähtäväksi jää, tekeekö Rinne Sipilät!

Eurovaaleissa 20 % kannatus demareille olisi jo melkoinen virstanpylväs.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu