Suomi on kaksinaamainen hyvinvointivaltio!

Suomalaista yhteiskuntaa ylläpidetään hyvinvoivana ja ihmisten toimeentulon turvaajana. Kalle Isokallion mielestä kuitenkin vain valtion velalla. Kallen oma elämä liennee niin hyvillä raiteilla, että valtakunnan velan korostaminen on hänen merkittävin vastaantulonsa.

On selvää, että verovaroin tuotettua yhteiskuntahyvää tarvitaan. Siitäkin huolimatta, että se aiheuttaa ylimääräistä närästystä.

Maksuhäiriöiset ja luottotiedottomat kansalaiset eivät kuitenkaan ole enää hyvinvointiin osallisia. Heidät on ulkoistettu monella tavalla yhteiskuntamme hyvästä.

Kotivakuutusta ei myönnetä maksuhäiriöiselle. Huolimatta siitä, että ihminen käy työssä, maksaa ylisuurta korkoa ulosottovirastolle ja vastaa kaikin tavoin toiminnastaan yhteiskunnalle.

Maksuhäiriöön ajautunut, luottotiedoton henkilö on maamme vakavimmin syrjäytetty kansalainen.

Homot/lesbot/ vammaiset/ päihderiippuvaiset/etc. ovat yhteiskunnan suojeluksessa, mutta luottotietonsa menettäneet ovat menettäneet myös kansalaisoikeutensa.

Olen tehnyt kyselyn EU:n instansiin ja odotan vastausta. Toivon mukaan, suomalaisen yhteiskunnan julmuus saadaan kuriin.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu