Ylen jälkiviisaat – ahdistavia sisäpiiripohtijoita!

Verovaroilla maksetun Yle:n ohjelmiston heikkous on niin ohjelmatoistot, kuin erityisesti perjaintain aamu-tv:n päättävä Jälkiviisaat.

Kalle Isokallio ja Jan Erola ovat läpikyllästyneitä kommentointiinsa viikon maailmaa tai kansallisia tapahtumia arvioidessaan. Aamusänkinen Isokallio ylimielisyytensä täyttämänä tai sliipattu Erola, jättävät vähintäinkin surkean olon. Suomalaista tyhmyyttä kielellisenä ilonaan pitävät kommentoijat, ovat ilmeisesti oman älykkyytensä läpitunkemia. Kun kansaa pilkataan, käykö pilkka lopulta oman erinomaisuuden nilkkaan?

Mitä ihmettä nuot henkilöt puhuvat, ketä kannustavat, ketä puolustavat. Itseään ennen kaikkea. Kommentoija Reetta Karvala, on jo selvästi myötäsukaistunut miesten hallitsevaan kielenkäyttöön. Hänen äänenesä kuuluvuus hiljenee miehiseen karvaisuuteen.

Aiemmin mielelläni kuuntelin 'Aamun viisaita', sillä vaihtuvuus mielipiteissä näkyi ja kuului. Eilen en saanut mitään selvää, mitä kommentoijat halusivat tuoda esiin. Ainoastaan Isokallion  tympeä ilme kertoi, että puhukaa te muut, mitä puhutte, minä tiedän. mistä on kysymys. Tyhmistä suomalaisista, siitä on kysymys!

Eikö Ylellä ole varaa enää muihin kommentoijiin?  Joka tapauksessa Yle käy meidän  jokaisen kukkarolla  kuittaamassa osuutensa.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu