Perussuomalainen puolue ei edusta suomalaista työväestöä!

Suomalaisessa valtiohegemoniassa monenkaltaiset puolueet ovat käyneet kärkkymässä onneaan. Viime eduskuntavaleissa Timo Soinin edesmenneen Veikko Vennamon raunioille perustaman puolueen Perussuomalaiset, vaalivoitto oli Jytky. Puolueen 39 kansanedustajaa ovat enemmän tai vähemmän olleet turhautuneita siitä, että puolueelle mekittävistä arvoista, millään ei ole päästy eteenpäin.

Kun oikeistolaistunut Sosiaalidemokraattinen puolue ja hengetön Vasemmistoliitto eivät ole kyenneet tarjoamaan vastinetta Perussuomalaiselle ajatteluillusiolle, on vähintäänkin kummallista, että PS ei ole ottanut tiukkaa linjaa  ja tarjonnut suomalaiselle työväestölle vaihtoehtoja.

Perussuomalainen puolue ei edusta suomalaista työväestöä.

Perussuomalaiset on oikeistolainen puolue, jonka johtaja on katolinen, abortin- ja homoliittojen vastustaja.

Perussuomalaisten ajattelutapaan saattaa kuulua ysteiskunnassa heikompiosaisten toimeentulon turvaaminen, mutta siitä ei ole mitään selvyyttä, miten. Puoluehan sai viime vaalien tuloksen mukaan niin suuren puoluetuen, että saattoivat ostaa Helsingin Espalta upean arvohuoneiston ja siirtää sen nopeasti säätiöidyksi.

Nyt tilanne on suorastaan hämmentynyt. Keskustapuolueen kannatus nousee kohisten, Kokoomus käpristelee pääministeri Stubbin 1, 2, 3 , 4 – mentaalilla. Mies osaa selitykset, mutta ei keinoja. Johonkin se keinoäly päättyy.

On selvää, että tällä hetkellä suomalaiset ovat vähintäänkin hämmentyneitä. Ruotsalainen kansanpuolue vaikuttaa olevan ainoa terve yksikkö, jonka ministeri kykenee jopa luomaan Ruotsi-Suomi -polustuspolittiista yhteistyötä.

Ahneuden korkea veisu näyttäytyy juuri tuossa Perussuomalaisten nopeassa omaisuuden hankinnassa. Koskaanhan ei voi tietää, kannatuksen laskiessa, voiko omaisuuden pitää. Tästä syystä, Soini, riittävän fiksuna ja informoituneena, säätiöi nopeasti arvotilat.

Kansaa kusetetaan lupauksilla. Olettamuksella, kansa on tyhmää, herkkäuskoista, manipuloitavaa. Kuitenkin kansa on viisas. Kansan huijaaminen kostautuu ennen pitkää.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu