Työtön nuori ei äänestä!

Olen monissa keskusteluissani saanut palautetta, että yhdenkään puolueen toiminnat eivät nyt innosta äänestämään. Koko suomalainen puoluekenttä heijastelee turhautumista, joka taas viestii turhaumaa kansalaisiin.

Miten tähän on tultu?

Maassamme käydään nyt keskustelua asuntopolittisesta vääristyneisyydestä, asumisen kalleudesta pääkaupunkiseudulla, mutta myös verojen maksun mahdollistumisesta veroparatiiseihin.

Nuorten ja pitkäaikaistyöttömien osa maassamme on yhtä julmaa kuin keskitysleireillä. Kuoleman uhka on kaiken aikaa läsnä.

Toisen palveluksessa työtään tekevä tai eläkeläinen ei  pääse veroja pakoon. Verot lähtevät palkasta ja eläkkeestä kuin Manulle illallinen.

Sen sijaan, yrittäjät, joiden tulot muodostavat enemmän kuin valtion veropoliittinen ymmärrys kestää, sijoittelevat varojaan veroparatiiseihin.  Tästä hyvänä esimerkkinä uuden lastensairaalan rakennusporojektin voittanut Ilpo Kokkilan yritys. MOT -ohjelman kyselyssä Kokkila paljasti itsensä. Kun torjuu hankalat kyselijät, voi hyökätä, sulkea puhelimen tai piiloutua.

Hämmennyn aina ja yhä uudestaan, miten ns. 'korruptiovapaa' Suomi mahdollistaa veropakolaiset.

Leikkauslistojaan hiovat kokoomuslaiset ohittavat nopeasti veroilla kikkailevat suuryrittäjät. Kokoomus on ainoa puolue Suomessa, joka edustaa ISOA RAHAA.  Olihan nykyisen pääministeri A. Stubbin suurin taloudellinen tukija Wahlroos & Co. Nuo tukijathan eivät ole salaisia.

Onkin hyvä olla tietoinen, että maassamme on edelleen mahdollista ylläpitää kansallinen hyvinvointi. Sen sijaan Kokoomuksen valtamafia manipuloi kansaamme kestävyysvajeella, joka on vain kosmeettinen raapaisu koko kansantulosta.

On selvää, että sallimalla 40.000 nuoren katoamisen yhteiskunnan ulottumattomiin, Kokoomuksen leikkausmentaali on omiaan jatkamaan tuon valtaisan kansanosan osallisuuden mahdollistamista täysivaltaiseen ja terveeseen paluuseen itsensä ja kansallisen voimavaraisuuden hyväksi.

Olen ymmärtänyt, että presidentti Niinistö (kokoomuslainen) on aikanaan nostanut nuorten syrjäytymisen ehkäisyn arvomaailmansa keskiöön, silti hän ei ole kyennyt riittävästi omalla valta-asemallaan vaikuttamaan köyhien nuorten turvaverkkojen toimimiseen.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu