Ehdotus nuorten työllistämiseksi!

Keskikesän juhlinnan tuoksinaan on hyvä tuoda myös realiteetteja.

Työttömien nuorten sijoittuminen yhteiskuntaamme näyttää heikolta. Kaikenkarvaisten työllistämiskeinojen kautta ei liene saavutettu toivottua tulosta. Yhä maassamme kytee aikapommi, jonka seurauksia kukaan ei tahdo. Eivät rikkaat eivätkä vähemmän rikkaat. Ei papisto, porvaristo tai talonpojat. Ei tehdastyöläiset tai palvelutyötä tekevät. Ei maanviljelijät, yksityisyrittäjät tai ikäihmiset.

Kansallinen hokema siitä, miten emme saa jättää maatamme velkaisena lastemme tai  lastenlastemme maksajiksi, on aikansa elänyt. Merkityksensä ovat menettäneet myös keinot, joilla nuorten työttömyyttä on hoidettu.

Kosmeettinen sipaisu ei kestä rankkoja sateita, ukkosia tai Jäämeren tuulia.

Nuoret työttömät eivät odota vaihtoehtoja, nuoret työttömät ovat jo lähes luovuttaneet.

Ehdotan, että nuorille (18-30 v.) tarjotaan kansallista hyvää.

Suomessa on tilaa. Suomessa on joutomaata. Suomessa on pakettipeltoja. Peltoja, jotka 'paketoitiin' aikanaan valtion toimesta, kun maatalous tuotti ylijäämää.

Maareformin kautta voitaisiin tarjota viljelykelpoisia tiloja nuorille. Ei lähdetä kyselemään, olisitko valmis, vaan edellytetään toimijoiksi. No, joku hermostuu tietenkin pakoteajattelusta. Lain edessä olemme kaikki pakkojen toteuttajia.

Jokaiselle maa-alan saaneelle nuorelle järjestetään opastus ja perehdytys. Vuoden, parin koeajalla mahdollistetaan oikeus tilan omistukseen.

Onhan karjalaiset evakotkin saaneet maa-alansa aikanaan, miksi eivät nyt nämä yhteiskuntamme 'evakot' eli ulkopuolellamme elävät, hienot nuoret.

Kokonaisen Suomen asuttamisen olettaisin olevan Keskustan tavoitteena.

Tämä ehdotukseni on eräs vaihtoehto.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu