Pieneläkeläisten asumistuki ja eduskunnan täyspalkkaiset lomat!

Hallitusneuvotteluissa valikoidut leikkaukset ovat ilmeisimminen kärjistetty niihin kansanryhmiin, joiden arvellaan elävän valtion varallisuutta häiriköivimmin. Salaisissa, tarkkaan vartioiduissa kabineteissa, päätöksiä valtion menojen alasajosta etsittiin 'miinaharvalla'.

Kolmen, vaalien voittajapuolueen ehdottomuudella, hymysuin esiteltiin KIPEÄT leikkaukset.

Konsensus oli määritelty LUOTTAMUKSEN ämpäriin.

Heinäkuun helteiden mentyä ja elokuun viljankorjuun ajan palattua, valtakunnan päättäjien yksioikoinen kaapistatulo ei hätkäytä.

Maa, jonka toimeentulo riippuu kilpailukyvystä, on ensisijainen puolustettava. Maa, joka ajautui talousahdinkoon Neuvostoliiton romahdettua. Maa, jonka eurosidonnaisuus on velvoittanut maksamaan Kreikalle miljardeja, kurjistaa maansa kansaa leikkauksilla.

Suomen kummallisuus on siinä, että valtapelureiden keskellä, olemme aina heikoilla.

Suomeen on muodostunut vanhoillisten puolueiden rinnalle kansaa syleilevä puolue, Perussuomalaiset, jonka puheenjohtajana, ulkoministerimme Timo Soini luotsaa mielikuvia heikosti toimeentulevien puolueena, mutta on samaan aikaan oikeistolaisempi puolue, kuin yksikään muu oikeistolainen fenomena.

Jos PS:n pj. Soini olisi vähäväkisempien puolella ollut, hän tuskin olisi hyväksynyt eläkeläisten asumistuen konvertointia yleiseen.

Nyt, hymyilevä, ministeri Soini, nostaa valtion täysimääräiset puoluetuet, 1,6 milj. euroa ja tietoisena unohtaa äänestäjänsä. AC-DC – konsertissa vapaus tarjoutui hänelle ruhtinaallisena ilona. Ikäihmisille myös tuon konsertin liput olisivat tuoneet iloa, nyt toivat, onneksi, ministerille.

Pieneläkeläisten asumistuki on tuossa marginaalissa häviävä. KIPEÄKSI saattavat muodostua lopulta ulkopuolelle jätettyjen kansanryhmien diskriminaatio.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu