Rollaattorimarssi tulossa – onko hallitus valmis!

Samaan aikaan, kun hallitus vs. työmarkkinajärjestöt yrittävät löytää kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua elokuun 21. päivään mennessä, pieneläkeläisten elinehtojen ja selviytymisen pakkopaita  kolmen ÄSSÄN neuvotteluissa on jo sinetöity. Jos toimitte näin, niin etunne ovat ruhtinaalliset – jos taas kieltäydytte, menetätte paljon.

Eläkeläisten asumistuen ehdollistaminen ei kuulu tähän koriin.

Kirurgin, kipeäksi ilmoitettua täsmätyötä tehtailevat ministerismiehet, eivät ole kuitenkaan ammattiinsa saaneet Valviran hyväksyntää. Ovat siten valekirurgeja, joiden ammatinharjoittaminen tulisi pikimmiten estää.

Valtion ns. huippuosaajien tehtävät olisi hyvä selvittää perusteellisesti. Nythän olemme vaaleilla – ikävä kyllä – ns. demokraattisesti joutuneet ottamaan vastaan ministerit, joiden ammattitaito ja osaaminen eivät ole tasolla, jota heidät palkannut kansa edellyttää.

'Pettäjän tie on tuskainen vie harhaan', sopii hyvin vaalivoittajapuolueisiin, jotka lupasivat paljon, mutta valtaan päästyään päätyivät heikompiosaisten kyykytykseen.

Eläkeläisten asumistuen riisunta lienee valtion pienimpien kulupurojen kieltä.

On selvää, että yritystukiviidakko, jota valtio suvereenisti edelleen toteuttaa, olisi ensisijainen rajaamisten 'kori'. Myös valtion järjettömän suuret puoluetuet olisi korkea aika nostaa suurennuslasin alle.

Puolueethan ovat yhdistyksiä, jotka hoitavat talouttaan puhtaasti tukirahoilla. Valtion olisi korkea aika, yhdenvertaisuussyystä purkaa kohtuuttoman suuria tukia eduskuntaan päässeiden pääluvun mukaan. Vanha laki olisi korkea aika muuttaa – kansalaisten tiedottaminen on myös tästä saatava  terveelle pohjalle. Suurin osa kansastamme ei edes tiedä, miten valtio jakaa rahaa, meidän rahaamme.

Tässä puheenvuorossa en edes uskalla tuoda valtion rahakassan suurta imuria, johon suurvaralliset eivät luonnolliseti puutu.

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu