Kansan harhaanjohtaja – Timo Soini!

Puolueen johtajakin on ihminen. PS:n pj Timo Soini on vahvasti ihminen.  Hänen kunnianhimonsa ja tavoitteensa ovat kuitenkin ajautumassa karille. Kaikkea ei voi saada. Joskus on hyvä tunnistaa rajansa.

Vaikka on puhuttu PS:n puolueen 20 -vuotisesta kujanjuoksusta ja niistä kahdesta jytkystä, joita olemme olleet todistamassa, on hyvä puhua myös kaikesta siitä, joka liittyy ihmisyyteen.

Ihminen, jonka jaksaminen ei ole aina kantanut. Suurten pettymysten edessä, katolisuus on pelastanut. 

Ihminen, jolle yhden aatteen eteenpäin vieminen on elämäntehtävä, on vaaravyöhykkeessä. Hänen kunnianhimonsa tuhoaa myös hänen terveytensä.

Olen melko kriittinen johtajaan, jolle ainoa päämäärä on vaikkapa Vennamon raivaama tie. Ymmärtääkseni  mies, nimeltä Timo, on lähtenyt intohimoisesti kulkemaan SMP:n arvojen tietä.

SuomessaTimo Soinille on ollut edellytykset muodostaa ihmisten kokoinen mitta (0,5 milj. äänestäjää), että hän  löytäisi itsensä ns. arvojohtajana. Soini lähti hallitukseen, jossa Keskusta Sipilä ja Kokoomuksen Stubb sanelivat ehdot. Mies seuraa, mutta ei puhu. Kuulostaa muottiin paketoidulta, jolla ei ole tilaa puhua. Myötäily on vaarallista puhetta äänestäjille. He eivät ole samaa mieltä.

Ulkoministerinä Timo Soini on tuntematon. Kansana emme tiedä, miten hän toimii ulkovaltojen kanssa.

Ihmisenä, Timo Soini, on metaforia tuottava, sieluton kone. Yhteyden saaminen keskustelutasolla häneen on mahdoton.

Palaan ihmiseen. Olen huolestunut Timo Soinin mielestä. Jossain pääni kiemuroissa tunnistan neuroottisen pakkomielteen. Pakkoneuroosin.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu