Voiko työväenpuolue olla aatteeton?

Jos aatteet kuolevat, paholainen on valmiuksissa!

Ihminen hakee yleensä elämänsä aikana vaihtoehtoja suuntaan, joka voisi tarjota itsekullekin taloudellista turvaa, elämälle arvopohjaa ja tulevaisuudelle toivoa.

Suomalaisessa yhteiskunnassa koetun, sodanjälkeisen elämän koostamista, on ollut hienoa nähdä ja tunnistaa. Maamme nousi kukoistukseensa ihmisten työn kautta. Jokainen ruotuun katsomatta, on voinut hyötyä lähes maksuttomasta terveydenhuollosta, subjektiivisesta päivähoito-oikeudesta, toimeentulotuesta, asumistuesta, opintotuesta ja opintorahasta. 

Työ on ollut sekä toimeentulon että voimaantumisen lähde. Työ on turvannut, antanut mahdollisuuksia ja rikastuttanut sosiaalista elämää.

Rahanvallan ja turhautumisen seurauksena, kansalaiset ovat etsineet vaihtoehtoja vallassa olleille puolueille.

Timo Soinin perustama Perussuomalainen puolue ei jättänyt tuota turhaumaa hyväkseen käyttämättä.

Aatteeton työväenpuolue on kuollut vaihtoehto. Sellaista ei vaan ole.

Työväki on moni-ilmeinen kansa, joka ei edusta pelkästään työmies Putkosen mentaalia, vaan koostuu laajasta työntekijäfoorumista, jossa työllään eläminenkin on kyseenalainen.

Häpeällä on avunhakemisessa merkityksensä. Kansalaisten, jotka tienaavat alle köyhyysrajan, on haettava ruokaa roskiksista tai ns. leipäjonoista. Leivän jonottaminen ei onnistu työssäkäyviltä.

Kansalaisia harhauttanut, köyhiä ja syrjäytyneitä puolustaneen puolueen ilmiasussa esiintynyt, Perussuomalaiset, on elitismissään jättänyt ihmiset tyhjän päälle.

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu