Kielikulttuurin alamäki – takinkääntäjyyttä ei enää jaksa kuunnella!

Ylen Talk -ohjelmaa kuunnellessani 'takinkääntö' – referointi alkoi jo etoa. Takinkääntäjä -puolue, PS, toimi altavastaajana niin Sebastian Tynkkyseen liittyvänä eroselvityksenä kuin Kreikan 3:n tukipaketin myöntämiseen liittyvänä lipsuntana.

Työmies Putkosen asema koko Perussuomalaisen puolueen omanatuntona, näytti absurdilta.

Sen sijaan EU -konkari ja PS:n eduskuntaryhmän pj, Sampo Terho, puhui kuin luutunut poliitikko, vailla omaa selkeää ääntään.

Eli, kansanedustajana ja puolueen hyvää kakkua nauttivana, myös Sampo Terhon on tunnustettava PS:n puolueen, isä Soinin, arvovalta. Soraääniähän puolueen johto ei hyväksy.

Sallittakoon tässä pieni pohdinta siitä, mitä mm. Perussuomalaiselle puolueelle merkitsee PUOLUETUKI.

Valtion, puolueille verorahoistamme maksettava ns. tuki, jonka avulla puolueiden toimintakyky mahdollistetaan, on hirvittävää vallankäyttöä ja epäoikeudenmukaisuutta kansalaisten yhdenvertaisuuden näkökulmasta. 

Nyt, kun perussuomalaisten äänestäjien mielenkiinto puoluettaan kohtaan on hiipunut, olisi korkea aika saada heille ymmärrystä, mihin olivat uskoneet. Jokainen puoluetta äänestänyt jäsen, on rikastuttanut Perussuomalaista puoluetta (Timo Soinia & säätiötä).

Säätiöitynä (suomalaisen vallankäytön inhorealistinen hyväksikäyttö puolueista riippumatta) valtion puolueille maksamaa puoluetukea, käytetään kiinteistöjen hankintaan yms.

On selvää, että näistä pidetään hiljaiseloa, sillä kaikki puolueet syyllistyvät valtion verorahojen hyväksikäyttöön.

Oliskin nyt välttämätöntä, että valtion maksamat puolueiden tuet lopetetaan.

Olen sitä mieltä, että suurin osa suomalaisista ei tiedä, että heidän maksamiaan veroja puolueet käyttävät suvereenisesti omien etujensa ajamiseen.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu